!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
BLACKLIST ΠΩΛΗΤΩΝ INTERNET
Ξάδελφος:
Καλα εκανες,επρεπε να τον κραξεις νωριτερα...
Konstantinos:
Για τη δική μου περίπτωση, δεν ευθύνεται απόλυτα το συγκεκριμένο μέλος. Αυτό που ανέφερα στον Αριστοτέλη είναι ότι προ 3ετίας με συμβούλεψε να πάρω κάτι αξεσουάρ από ένα γνωστό του μαγαζί (στο οποίο ήξερε πωλητές), που εκείνη τη περίοδο έκανε αρπαχτή πριν καταβάσει ρολά και η διοίκησή του αναχωρήσει για εξωτερικό, όπως έκανε και ο Απέργης. Πλήρωσα σαν μαλ@κας προκαταβολές και τα πράγματα δεν τα είδα ποτέ. Έκανα αγωγή στην εταιρία και στη πωλήτρια με την οποία είχα το deal χωρίς καμία τύχη, αφού οι επιδόσεις των κλήσεων για το δικαστήριο ήταν για καιρό συσσωρευμένες στο άδειο πλέον μαγαζί. Απλά θα μπορούσε να πάρει τη πωλήτρια ένα τηλέφωνο αφού την ήξερε τόσο καλά και να πάρω τα χρήματά μου πίσω, χωρίς να πληρώσω και δικαστικά έξοδα ένα σωρό.
perlas:
για να κανεις μυνηση σε μια τετοια περιπτωση,πας στην αστυνομια η σε δικηγορο?ας με φωτισει καποιος..και το σαββατο αν δεν εχει ξεκαθαριστει το θεμα με τον ''κυριο'', θα γραψω ολες τις λεπτομερειες εδω για να μην σας φαει τα χρηματα σας και εσας οπως εχει κανει και σε εμενα.. (σε''μαγαζι'' αναφερομαι οχι μελος του φορουμ,για να μην παρεξηγηθω)
Konstantinos:
Είτε σε αστυνομία και τη στέλνουν στην εισαγγελία πρωτοδικών είτε πας μόνος σου και κάνεις μήνυση στην Εισαγγελία. Εμένα είναι στο πλαίσιο του επαγγέλματός μου, διαφορετικά υπολόγιζε παράβολο 150 Ευρώ για τη κατάθεση της μήνυσης και καμία 70αριά για τη κοινοποίησή της στον αντίδικο.. :nono: Τα έχουν πάει στο θεό τα έξοδα για να αποσυμφορίσουν τα δικαστήρια. Εγώ δεν τα πήρα ποτέ πίσω..Να ελέγξεις αν σε συμφέρει.
VasmaV:
παίδες μια παράκληση. Αν έχετε ποτέ πρόβλημα με μέλη, καλό θα ταν να τα λέτε άμεσα για να προστατευθούν και οι υπόλοιποι
Δεν τον κάνω ban ακόμα, γιατί έχει τουλάχιστον το δικαίωμα να απαντήσει σε όλα αυτά.
dimitris_b πρέπει να ξέρεις ότι το φόρουμ μας καταγράφει ΙΡ και ώρες που τις χρησιμοποίησες. Σε συνεργασία με τον ISP σου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποκαλυφτεί η ταυτότητα σου αν τα παιδιά κινηθούν νομικά εναντίον σου και να αποδειχτεί ότι εσύ ήσουν που έγραφες τα μηνύματα.
--- Quote from: Newstyle on April 19, 2012, 12:17:04 AM ---Ασχετο αλλα μπορει να μπει και ενα pοιnt system σαν feedback για τις αγγελιες μεταξυ μελων .
--- End quote ---
πολύ καλή ιδέα, θα κοιτάξω να δω αν και πως μπορεί να υλοποιηθεί;
ΥΓ
Όσο για τα έξοδα, αν κινηθείτε συλλογικά, ίσως να σας συμφέρει
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version