!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

BLACKLIST ΠΩΛΗΤΩΝ INTERNET

<< < (4/24) > >>

Aristotelis:
Άλλος ένας εξαπατημένος ο konstantinos που μου έστειλε pm....να δούμε πόσοι ακόμα θα βρεθούμε......θα κάνουμε διαδήλωση κάτω από το σπίτι του!!!!!!....... :axe: μόλις παω στο σπίτι θα γράψω και τα πλήρη στοιχεία του.......πάντως πρέπει να νιώθω τυχερός που πήρα τουλάχιστον ένα καβούκι και ένα Κ/Π 4.3 τα οποία θα πουλήσω......έτσι κωνσταντίνέ?????????

charchon:
 :nono: :nono: :nono:     

Newstyle:

--- Quote from: Aristotelis on April 19, 2012, 12:05:52 AM ---Άλλος ένας εξαπατημένος ο konstantinos που μου έστειλε pm....να δούμε πόσοι ακόμα θα βρεθούμε......θα κάνουμε διαδήλωση κάτω από το σπίτι του!!!!!!....... :axe: μόλις παω στο σπίτι θα γράψω και τα πλήρη στοιχεία του.......πάντως πρέπει να νιώθω τυχερός που πήρα τουλάχιστον ένα καβούκι και ένα Κ/Π 4.3 τα οποία θα πουλήσω......έτσι κωνσταντίνέ?????????

--- End quote ---

Φιλε σε καταλαβαινω απολυτα για την οργη σου καλα εκανες και το αναφερεις αλλα δεν ειναι σωστο να βγαλεις τα στοιχεια του στο φορουμ , οπως και ενα forum δεν ειναι λαικο δικαστηριο.

Ελπιζω να μην παρεξηγηθω ...

Ασχετο αλλα μπορει να μπει και ενα pοιnt system σαν feedback για τις αγγελιες μεταξυ μελων .

emilmx:

--- Quote from: Newstyle on April 19, 2012, 12:17:04 AM ---
--- Quote from: Aristotelis on April 19, 2012, 12:05:52 AM ---Άλλος ένας εξαπατημένος ο konstantinos που μου έστειλε pm....να δούμε πόσοι ακόμα θα βρεθούμε......θα κάνουμε διαδήλωση κάτω από το σπίτι του!!!!!!....... :axe: μόλις παω στο σπίτι θα γράψω και τα πλήρη στοιχεία του.......πάντως πρέπει να νιώθω τυχερός που πήρα τουλάχιστον ένα καβούκι και ένα Κ/Π 4.3 τα οποία θα πουλήσω......έτσι κωνσταντίνέ?????????

--- End quote ---

Φιλε σε καταλαβαινω απολυτα για την οργη σου καλα εκανες και το αναφερεις αλλα δεν ειναι σωστο να βγαλεις τα στοιχεια του στο φορουμ , οπως και ενα forum δεν ειναι λαικο δικαστηριο.

Ελπιζω να μην παρεξηγηθω ...

Ασχετο αλλα μπορει να μπει και ενα pοιnt system σαν feedback για τις αγγελιες μεταξυ μελων .

--- End quote ---

+1000

Aristotelis:
Απλά για προστασία των μελών το ανέφερα γιατί από ότι κατάλαβα μπαίνει με πολλαπλούς λογαριασμούς......οπότε μπορεί να την πατήσουν και άλλοι.....εγώ ότι έπαθα έπαθα......δεν την ξαναπατώ με τον ίδιο.......πάντως οκ....θα δώσω στοιχεία μόνο εάν μου ζητηθεί από τους mods.......

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version