!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

BLACKLIST ΠΩΛΗΤΩΝ INTERNET

<< < (21/24) > >>

Basilmx5:
Ξερεις ομως τι συμβαινει? Επειδη σαυτο το τοπικ προσπαθουμε να βοηθηθουμε οσο το δυνατο με περισσοτερα και "σωστοτερα" επιχειρηματα... το γεγονος οτι ειπες-σου παν-του παν... και εβγαλες ενα συμπερασμα δικο σου δε σημαινει οτι ειναι και καλο να βαζεις ευκολα σε blacklist ενα οποιονδηποτε μαγαζι... και για να μην παρεξηγηθω ποτε δεν εχω ψωνισει απτον συγκεκριμενο 2 φορες που πηρα λαστιχα απτον camskill ηταν.

υ.γ Ολα τα παραπανω χωρις να σημαινει οτι ειναι κ σωστος...

Aristotelis:
Εντάξει... επειδή το έχουμε υπέρ αναλύσει το θέμα.....ο μόνος λόγος που το ανέφερα είναι να ευαισθητοποιήσω και να πονηρέψω κάποιον που θα ήθελε να παραγγείλει λάστιχα νομίζοντας ότι είναι πραγματική ευκαιρία και την πατήσει....και το συμπέρασμα είναι να ρωτάμε τα πάντα πριν αγοράσουμε απο το νετ.....και μόνο εάν εμπιστευόμαστε τον πωλητή.....πάντως ο λαστιχάς είναι φίλος μου και τον εμπιστεύομαι.....και τέλος και ελπίζω να μην κάνω λάθος.....αυτή η σελίδα δεν αντιπροσωπεύει έναν πωλητή μόνο....αλλά νομίζω ότι τα λάστιχα που διαφημίζει πρέπει να είναι απο διαφόρους ανά την ελλάδα οπότε είναι δύσκολο να βρείς απο ποιόν αγοράζεις....

nmwisima:
Αυτό που λέει κι ο Βασίλης.

Κι εγώ το e-elastika δεν το χω σε εκτίμηση, γιατί τελικά δε συμφέρει, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και κακό μαγαζί.

Ο λαστιχάς σου μπορεί να ήθελε να πάρεις από δικό του προμηθευτή και να σου πε μια παπάτζα.

Εδώ με άλλους νομίζεις ότι είσαι "αδελφός" και σου λένε παπαριές, δεν θα σου πει ο ξένος...

Α.

iliasfyntanidis:
1. obd2scanner ioffer (λάθος διεύθυνση pay-pal, δεν μπόρεσα να πληρώσω)
2. auto-trend e-bay  (δεν υπήρχε διαθέσιμο το αντικείμενο, επέστρεψε τα λ7 μέσω pay-pal)
3. rc.sausage.dog e-bay(μαϊμού προϊόντα)
4. skybolt001 e-bay(εγκληματίας-απατεώνας,μου πούλησε κομμένο πλαίσιο μοτοσυκλέτας για καινούργιο)
5. racersworld2011 e-bay(μαϊμού προϊόντα)
6. insane50partzguy (ιδιώτης, όνομα και πράγμα)
7. Go-Miata, αμερικάνος, επιχείρηση, πολύ αργό σέρβις και αδιάφορη αντιμετώπιση.
8. jps_trading_ltd (Αληταμπουρας που ενω εχεις συνενοηθει να στειλει με ΕΜS και τα δεχεται ολα τελεια σου στελνει με UPS.. Εφαγα τρελο τελωνειο για μια καρμπον εισαγωγη και εναν εγκεφαλο για το προηγουμενο μοτερ μου κι εγω και ενας φιλος που εφερε τουρμπο κιτ για το σταρλετ του).. Κριμα γιατι εχει πολυ καλα πραγματα!
10.opl55_lv (μαϊμού προϊόντα) έχει όμως ο μπαγάσας τέλειες αντιγραφές,χαλάλι του.....ουστ ρε ξεπλένη :finger:

Liakos:
1. obd2scanner ioffer (λάθος διεύθυνση pay-pal, δεν μπόρεσα να πληρώσω)
2. auto-trend e-bay  (δεν υπήρχε διαθέσιμο το αντικείμενο, επέστρεψε τα λ7 μέσω pay-pal)
3. rc.sausage.dog e-bay(μαϊμού προϊόντα)
4. skybolt001 e-bay(εγκληματίας-απατεώνας,μου πούλησε κομμένο πλαίσιο μοτοσυκλέτας για καινούργιο)
5. racersworld2011 e-bay(μαϊμού προϊόντα)
6. insane50partzguy (ιδιώτης, όνομα και πράγμα)
7. Go-Miata, αμερικάνος, επιχείρηση, πολύ αργό σέρβις και αδιάφορη αντιμετώπιση.
8. jps_trading_ltd (Αληταμπουρας που ενω εχεις συνενοηθει να στειλει με ΕΜS και τα δεχεται ολα τελεια σου στελνει με UPS.. Εφαγα τρελο τελωνειο για μια καρμπον εισαγωγη και εναν εγκεφαλο για το προηγουμενο μοτερ μου κι εγω και ενας φιλος που εφερε τουρμπο κιτ για το σταρλετ του).. Κριμα γιατι εχει πολυ καλα πραγματα!
10.opl55_lv (μαϊμού προϊόντα) έχει όμως ο μπαγάσας τέλειες αντιγραφές,χαλάλι του.....ουστ ρε ξεπλένη
11. bjj223 username, bbjohnson5711@gmail.com το e-mail (scammer απο miata.net)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version