!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
BLACKLIST ΠΩΛΗΤΩΝ INTERNET
Aristotelis:
Όχι γιατί πάλι μέσω αυτού θα τα έπαιρνα.....και θα μου ερχόταν ένα κατοστάρικο φθηνότερα......αλλά του 2008? Πάντως είναι πολύ εύκολο κάποιος να την πατήσει.....επίσης εάν ήταν σωστοί θα έπρεπε στην σελίδα να αναφέρεται και η χρονολογία του ελαστικού.....γιατί εγώ μόνο πονηρά το βλέπω το θέμα.....άντε μήπως και τσιμπήσουμε κανα θύμα :moutza:
Basilmx5:
Eιδες εσυ λαστιχα με ημερομηνια 2008? ή ο λαστιχας σου ειπε οτι τα ειδε αυτος και σε γλυτωσε?
option-D:
Κακώς το έβαλες εδώ.. Το έγραψα και στο άλλο θέμα..
Σε ποιο on-line κατάστημα έχεις δει να γράφει ημερομηνίες παραγωγής;
Στον camskill πχ, αν έβλεπες προσφορά σε κάποια λάστιχα δεν θα τον ρωτούσες για ημερομηνία;
Εγώ διαβάζω από πολλούς ότι τον ρωτάνε πριν από κάθε αγορά και τους απαντάει ξεκάθαρα..
xenos:
Eπίσης ο λαστιχάς να ψάχνει για online αγορές? fail! :punish:
Aristotelis:
--- Quote from: xenos on September 20, 2012, 11:50:57 AM ---Eπίσης ο λαστιχάς να ψάχνει για online αγορές? fail! :punish:
--- End quote ---
λοιπόν ψάχνοντας για λάστιχα λέω στον λαστιχά για την διάσταση και ψάχνουμε για κάποιο καλό λάστιχο....όχι κάτι τύπου maxxis που βρίσκω και αύριο....με παίρνει τηλ την επόμενη μέρα και μου λέει ότι βρήκε λάστιχα και θα τα έχει εδώ σε δύο μέρες....μετά απο λίγο με παίρνει πάλι τηλ και μου λέει ότι άκυρο τα λάστιχα γιατί είναι παλιά αυτα που υπάρχουν διαθέσιμα....είναι του 2008 όπως του είπε ένας φίλος του αποθηκάριος....οπότε μου λέει ότι πρέπει να περιμένουμε να γίνει εισαγωγή για καινούρια λάστιχα....οπότε αυτό περιμένω τις επόμενες μέρες για να έρθουν....μία μέρα ψάχνοντας στο elastilb.gr βρίσκω τα λάστιχα που έχει εκεί και τον παίρνω τηλ....μου λέει ότι μην το σκέφτεσαι καθόλου γιατί έχει on line με τις αποθήκες και ότι αυτα είναι πολύ παλιά και γιαυτό είναι σε προσφορά ;) οπότε λέω εγώ πονηρά σκεπτόμενος, εάν κάποιος ανυποψίαστος παραγγείλει... τί θα γίνει?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version