Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]  (Read 167434 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

December 04, 2011, 05:54:31 PMReply #705

Offline saldale

Re: Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
« Reply #705 on: December 04, 2011, 05:54:31 PM »
Νομίζω οτι με 16άρες ή 17άρες θα ήταν πολύ πιο ωραίο.
MY09 - Noisy Combative Exclusive Classy

December 04, 2011, 06:01:34 PMReply #706

Offline nmwisima

« Reply #706 on: December 04, 2011, 06:01:34 PM »
Νομίζω οτι μ Mε Bronze 16άρες ή 17άρες θα ήταν πολύ πιο ωραίο.

Agreed and fixed! :good:

December 04, 2011, 06:03:37 PMReply #707

Offline Basilmx5

« Reply #707 on: December 04, 2011, 06:03:37 PM »
Νομίζω οτι μWork Bronze 16άρες ή 17άρες θα ήταν πολύ πιο ωραίο.

Agreed and fixed! :good:
Fixed better!  :llol:

December 04, 2011, 08:23:55 PMReply #708

Offline Liakos

« Reply #708 on: December 04, 2011, 08:23:55 PM »
To ειχα δει κ εγω το καλοκαιρι.  Aπαισια ζαντα η 18αρα του rx8 για το NC...  :nono:

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

December 04, 2011, 08:29:02 PMReply #709

Offline Reverant

« Reply #709 on: December 04, 2011, 08:29:02 PM »
To ειχα δει κ εγω το καλοκαιρι.  Aπαισια ζαντα η 18αρα του rx8 για το NC...  :nono:

ftfy
You can't imagine the power of the Dark Side.

December 05, 2011, 11:27:28 AMReply #710

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #710 on: December 05, 2011, 11:27:28 AM »
Μονο που το διαβασα μου κοπηκαν τα ποδια!!!

http://news.in.gr/world/article/?aid=1231140454#.TtyNYvytjz0.facebook

...μονο καμια 3.8 εκατομμυρια δολλαρια ζημια. Ψιλοπραγματα δλδ!!! :oops: :oops: :oops:

December 05, 2011, 12:30:56 PMReply #711

Offline Nitroking

« Reply #711 on: December 05, 2011, 12:30:56 PM »
Xαρα που θα κανουν οι τροπεταδες στην Ιαπωνια! Οποιος ψαχνει πραγματα για κιτ καρ να τη στησει στο ebay! :llol:
Where is knowledge there is power...

Tips:
-Αν προκειται να κανεις κατι, κανε το σωστα..
-Με τα ψεματα αμαξια δε φτιαχνονται..

December 05, 2011, 06:15:28 PMReply #712

Offline gabi_haros

« Reply #712 on: December 05, 2011, 06:15:28 PM »
Και εδώ το βίντεο για του λόγου το αληθές. 3,5 εκατ πεταμένα. :moutza:

フェラーリなど高級車が次々・・・中国道で多重衝突(11/12/04)

December 05, 2011, 06:50:07 PMReply #713

Offline dimsabas

« Reply #713 on: December 05, 2011, 06:50:07 PM »
Πού βρέθηκαν τα 3.85 εκατομμύρια ευρώ; Το ακριβότερο μοντέλο ήταν η 430. Κάτι 348 και 355 είδα, άντε και μια 512. Σιγά τα ακριβά, ειδικά στην Ιαπωνία.

ΥΓ. Όσο μπροστά είναι τα αυτοκίνητά τους, τόσο πίσω είναι σε ντύσιμο. Δείτε την παρουσιάστρια των ειδήσεων... :P :P

December 05, 2011, 07:22:43 PMReply #714

Offline nmwisima

« Reply #714 on: December 05, 2011, 07:22:43 PM »
Φίλε Γιώργο, πήρα το θάρρος να συμπληρώσω τα γράμματα που λείπουν από το ποστ σου, να φτιάξω τα κενά για να διαβάζεται και να αλλάξω τους αριθμούς με λέξεις. :good:

χοχτώες λογο λιακαδας κάτι μετα απο περιπου μια εβδομαδα που ειχα να κινησω το μαχαίρι ειπα νίκο, παω προς γλυφαδα στον κολλητο μου για καμια βολτα να ξεμπουδιασουμε και οι τρια :yeah:

ξεκιναω απο πειραια κάτω μεχρι κιθάρα τηλέφωνο ελληνικο ημουν χαλαρα.. σταματαω σταση φαναρι σταμνα αγαλι κοσμα καλύτερα εγω ετοιμοσ νανάκια ξεκινισω γατιά τουλάχιστον πρασινο..

ερχεται απο πισω ενα πουντο τεράστιο καινουριο φασαριοζικο κολυμπάει καοχτώετε διπλα μου.. ριχνει δυο γκαζιεσ κλανιές δεν δινω σημασια.. αναβει φαναρι παταμε ενα λιγο μπροστα εγω δυο ανοιγω την διαφορα καμπόσο ιμουν περιπου μια φτερο κοφτη αλλαγη σκατά τρεις καπουτσίνο πηγαιναμε τσάκα-τσάκα ιδια περιπου με ενα μικρο προβασισμα εγω.

μετα ειχε κινηση..

οποτε δεν μπορεσαμε ντινανάι κανουμε κατι..

δεν ξερω πια εκδοση ηταν γατα διάνυσμα μπορεσα νικολέτα δω..

στη συνεχεια φτανω γλύφωντας περνω τόνο κολλητο μαρίδα καλαμάρια παμε προσ λιμανακια οπου πανω στισ στροφεσ πετυχαινουμε μια κορβετ τουλάχιστον προηγουμενο μοντελο..

στισ στροφεσ τανιανιανια κινιγουσαμε καμήλες μολισ επιασε ευοχτώεια ειχαμε κ@@σει μήλα ταινία ηχο που ακουγαμε..

στυση γυρισμο στάση φαναρι πριν μπεισ γλύφεις μια ζήτα τέσσερα η καινουργια ερχεται διπλα μας κ συνεχως παταγε πηγαινε λιγο μπροστα καλημέρα μετα ξαναερχοταν διπλα μας..

ηταν ενασ τυπακοσ με ταναλια γκομενα τυρι μεσα κιλό μαλλον ηοχτώελε νταρι αποδειξει οτι εχει γρηγορο αμαξι καλυτερα βρηκε εμενα ωσ οχτώυμα μιασ καλή εχω μαζντα καράβι οχι μπεμπα οπωσ λενε αυτη καστορες γελανε αλλα δεν του πηγε κιλότα τοσο καλα..

εγω δεν εδινα καμια σημασια.. μαλάκα λει ο κολλητο μου χαριτολογωντας "ελα ρε ειμαστε πιο ελαφριοι απο αυτον δεν εχουμε κανουλα βενζινη πατα νικολάκη δουμε ταρατσα οχτωα κανουμε"

φτανουμε σταματημένοι φαναρι στην πλατεια κατρακη οπου εκει μολις πρασινιζει παταμε ενα τυρογαλο πεταγομε καλυτερα  δυο λιγο μπροστα αυτοσ κατω μετα τρια μπανανα ειχε κανει πανω απο δυο αυτοκινητα διαφορα μετα ειχε κινηση κουνουπι κινηγιομασταν μεχρι ταβανι ελληνικο..

οπου παραλιγο νταμαρι μεινω απο βενζινη καναγια δεν συνεχισα καλλιγουλας γυρισα πισω..

επειδη εγω δεν ειδα ρωτησα τουτο ελεγε τανταχ κολλητο μητσο καβαλος μητρα ειπε 2.0s στήσου πλαι..

οποτε συμπερασμα η ηταν κουλοσ (παπακι καλαμποκι εγω δεν κανω κισσα ταναπαλι καλητερη εκινιση απο φαναρι αλλα μισο σωζουν οι αλλαγεσ οχτώ παρεμθεση) ή παιζουν τοσο μεγαλη σημασια τιγκα κιλα!

Υ.Γ ηταν απο πισω μασ ενα παλικαρι μαλακας αygo καστανο τσιμπουκι ειχε ξεσκισει ολο κοφτεσ :P

Πέρα από την καλοπροαίρετη πλάκα, έκανες τόσο κόπο να γράψεις όλο αυτό, δεν νομίζω ότι θα ήταν τόσος να το γράψεις κανονικά, ώστε να διαβάζεται και να μην μας βγαίνουν τα μάτια.  :exaclty:

Α.
« Last Edit: December 05, 2011, 07:26:10 PM by nmwisima »

December 05, 2011, 07:24:52 PMReply #715

Offline zerbos

« Reply #715 on: December 05, 2011, 07:24:52 PM »
Ειναι η συνηθεια απο το messenger/facebook chating!!!  ;)
2004 NBfl Sporty

-No, a soshinoya badge does not make you JDM. But it does show that you're an enthusiast-.

December 05, 2011, 07:28:51 PMReply #716

Offline nmwisima

« Reply #716 on: December 05, 2011, 07:28:51 PM »
Το γνωρίζω, αλλά υπάρχει λόγος για τον οποίο απαγορεύονται τα greekish και το text talk στα φόρα.

Ειναι για να μπορουν να τα διαβάζουν όλοι και να μη μας βγαίνουν τα μάτια. :good:

υ.γ. Μην ξεχνάτε είναι νεότεροι, ότι κάποια μέλη εδώ πέρα, όπως ο Αντώνης και ο Μανώλης, περνάνε ήδη από την πρεσβυωπία στο στάδιο του καταρράκτη...

Α.

December 05, 2011, 08:24:20 PMReply #717

Offline saldale

« Reply #717 on: December 05, 2011, 08:24:20 PM »
Καλά, ο Μανωλιός αλληθώρησε απο τα γκόλ που έβαζε ο Άρης...

Αλλά εγώ γιατί?
Ίσια δεν στον έκοψα τον προφυλακτήρα?  :????: 
MY09 - Noisy Combative Exclusive Classy

December 05, 2011, 09:41:05 PMReply #718

Offline nmwisima

« Reply #718 on: December 05, 2011, 09:41:05 PM »
E, ναι, αλλά μαζί πήρες και το μισό σου χέρι.

December 05, 2011, 10:08:21 PMReply #719

Offline giorgosMK2

« Reply #719 on: December 05, 2011, 10:08:21 PM »
Φίλε Γιώργο, πήρα το θάρρος να συμπληρώσω τα γράμματα που λείπουν από το ποστ σου, να φτιάξω τα κενά για να διαβάζεται και να αλλάξω τους αριθμούς με λέξεις. :good:

χοχτώες λογο λιακαδας κάτι μετα απο περιπου μια εβδομαδα που ειχα να κινησω το μαχαίρι ειπα νίκο, παω προς γλυφαδα στον κολλητο μου για καμια βολτα να ξεμπουδιασουμε και οι τρια :yeah:

ξεκιναω απο πειραια κάτω μεχρι κιθάρα τηλέφωνο ελληνικο ημουν χαλαρα.. σταματαω σταση φαναρι σταμνα αγαλι κοσμα καλύτερα εγω ετοιμοσ νανάκια ξεκινισω γατιά τουλάχιστον πρασινο..

ερχεται απο πισω ενα πουντο τεράστιο καινουριο φασαριοζικο κολυμπάει καοχτώετε διπλα μου.. ριχνει δυο γκαζιεσ κλανιές δεν δινω σημασια.. αναβει φαναρι παταμε ενα λιγο μπροστα εγω δυο ανοιγω την διαφορα καμπόσο ιμουν περιπου μια φτερο κοφτη αλλαγη σκατά τρεις καπουτσίνο πηγαιναμε τσάκα-τσάκα ιδια περιπου με ενα μικρο προβασισμα εγω.

μετα ειχε κινηση..

οποτε δεν μπορεσαμε ντινανάι κανουμε κατι..

δεν ξερω πια εκδοση ηταν γατα διάνυσμα μπορεσα νικολέτα δω..

στη συνεχεια φτανω γλύφωντας περνω τόνο κολλητο μαρίδα καλαμάρια παμε προσ λιμανακια οπου πανω στισ στροφεσ πετυχαινουμε μια κορβετ τουλάχιστον προηγουμενο μοντελο..

στισ στροφεσ τανιανιανια κινιγουσαμε καμήλες μολισ επιασε ευοχτώεια ειχαμε κ@@σει μήλα ταινία ηχο που ακουγαμε..

στυση γυρισμο στάση φαναρι πριν μπεισ γλύφεις μια ζήτα τέσσερα η καινουργια ερχεται διπλα μας κ συνεχως παταγε πηγαινε λιγο μπροστα καλημέρα μετα ξαναερχοταν διπλα μας..

ηταν ενασ τυπακοσ με ταναλια γκομενα τυρι μεσα κιλό μαλλον ηοχτώελε νταρι αποδειξει οτι εχει γρηγορο αμαξι καλυτερα βρηκε εμενα ωσ οχτώυμα μιασ καλή εχω μαζντα καράβι οχι μπεμπα οπωσ λενε αυτη καστορες γελανε αλλα δεν του πηγε κιλότα τοσο καλα..

εγω δεν εδινα καμια σημασια.. μαλάκα λει ο κολλητο μου χαριτολογωντας "ελα ρε ειμαστε πιο ελαφριοι απο αυτον δεν εχουμε κανουλα βενζινη πατα νικολάκη δουμε ταρατσα οχτωα κανουμε"

φτανουμε σταματημένοι φαναρι στην πλατεια κατρακη οπου εκει μολις πρασινιζει παταμε ενα τυρογαλο πεταγομε καλυτερα  δυο λιγο μπροστα αυτοσ κατω μετα τρια μπανανα ειχε κανει πανω απο δυο αυτοκινητα διαφορα μετα ειχε κινηση κουνουπι κινηγιομασταν μεχρι ταβανι ελληνικο..

οπου παραλιγο νταμαρι μεινω απο βενζινη καναγια δεν συνεχισα καλλιγουλας γυρισα πισω..

επειδη εγω δεν ειδα ρωτησα τουτο ελεγε τανταχ κολλητο μητσο καβαλος μητρα ειπε 2.0s στήσου πλαι..

οποτε συμπερασμα η ηταν κουλοσ (παπακι καλαμποκι εγω δεν κανω κισσα ταναπαλι καλητερη εκινιση απο φαναρι αλλα μισο σωζουν οι αλλαγεσ οχτώ παρεμθεση) ή παιζουν τοσο μεγαλη σημασια τιγκα κιλα!

Υ.Γ ηταν απο πισω μασ ενα παλικαρι μαλακας αygo καστανο τσιμπουκι ειχε ξεσκισει ολο κοφτεσ :P

Πέρα από την καλοπροαίρετη πλάκα, έκανες τόσο κόπο να γράψεις όλο αυτό, δεν νομίζω ότι θα ήταν τόσος να το γράψεις κανονικά, ώστε να διαβάζεται και να μην μας βγαίνουν τα μάτια.  :exaclty:

Α.
οκ καταλαβα αλλα εχω συνειθησει ετσι οποτε συγνωμη για οποιον κουρασα με το ποστ μου απο αλλη φορα θα γραφω καλυτερα.. :coolio:
« Last Edit: December 05, 2011, 10:14:04 PM by giorgosMK2 »