Οπως και να εχει το θεμα ληγει εδω, θα προσπαθησω και εγω να μαθω με την σειρα μου το φορουμ λιγο καλυτερα, αλλα καλο θα ηταν να γινεται και καποια ενημερωση με ενα απλο ποστ απ'τους mod που να υποδεικνυουν το που ακριβως μεταφερθηκαν τα "αχρηστα" ποστ.
Τα post τα μετεφερα εγω. Αν δεν το εκανα εγω, θα το εκανε αλλος αφου εχουμε υιοθετησει κοινη γραμμη Moderating, οποτε μικρη σημασια εχει το προσωπο.
Ο χαρακτηρισμος "αχρηστα" ειναι δικος σου κ δεν τον συμμεριζομαι. Για το λογο αυτο, ακριβως επειδη τα θεωρησα ενδιαφεροντα, τα μετεφερα στο καταλληλο θεμα για να μη χαθουν μεσα στις χιλιαδες φωτογραφιες που εχει φιλοξενησει εδω κ 3 χρονια το θεμα "διαφορες φωτογραφιες".
Ο Μανος-option ειχε κανει την υποδειξη να μεταφερετε τη συζητηση σας στο καταλληλο θεμα. Δε γνωριζω αν δεν του εδωσες σημασια, δεν το ειδες ή βαρεθηκες να κανεις 2 κλικ για να μεταφερθεις στην καταλληλη ενοτητα κ δε με ενδιαφερει. Γιαυτο κ μεταφερθηκαν χωρις να γινει συσταση.
Καθομαι λοιπον κ "απολογουμαι" γιατι προσπαθω να κρατησω την εικονα του φορουμ, οπως εγω (μαζι με την υπολοιπη ΟΔ) την οραματιστηκα. Για ενα φορουμ το οποιο πληρωνω απο την τσεπη μου κ που προσπαθω να διαχειριστω στον ελαχιστο πλεον ελευθερο χρονο μου κ το οποιο μοιραζομαι δημοσια με τους εκατονταδες ενεργους χρηστες με μοναδικο ανταλλαγμα την καλη διαθεση τους κ την οποια συνεισφορα τους στην υλη του.
Υπενθυμιζω σε εσενα κ ολους τους χρηστες οτι δημιουργωντας το λογαριασμο σας, δεχθηκατε τον κανονισμο λειτουργιας του φορουμ, ο οποιος αναφερει με σαφηνεια οτι η ΟΔ εχει τον πρωτο κ μοναδικο λογο για τη διαχειριση αυτου.
Συνεπως, παιρνοντας το ρισκο οτι θα ακουστει ασχημα (σε οσους θελουν να το ακουσουν ετσι) κ χωρις να ειναι αυτη η προθεση μου, επαναλαμβανω κατι που εχει γραφτει στο παρελθον. Οσοι ειστε δυσαρεστημενοι με τα οσα εισπραττετε απο τη συμμετοχη σας στο mymx5 ή θεωρειτε οτι το κλιμα δεν ταιριαζει με το χαρακτηρα σας, καντε τη χαρη στον εαυτο σας κ απλα μη συμμετεχετε. Δε θα σας κοστισει τιποτα κ θα εχετε το κεφαλι σας ησυχο.

Μανο, μην παρεις προσωπικα τα παραπανω. Εσχατως εχουμε γινει αποδεκτες τετοιων σχολιασμων κ οπως εχει προκυψει ολοι αυτοι ηταν αστοχοι. Καλο ειναι λοιπον, πριν βγαλουμε ολη τη χολη μας σε ενα ποστ για τον κοπο των αλλων, να δουμε αν οι ιδιοι πρωτα ειμαστε σωστοι ή εν τελει αν ξεκιναμε μια διαμαχη την οποια εχουμε ηδη χασει πριν καν ξεκινησει.
Υπενθυμιζω, τα post μεταφερονται σε καταλληλα θεματα. Διαγραφονται μονο τα υβριστικα ή οσα τελος παντων δε σεβονται τον κανονισμο λειτουργιας. Ο mod που κανει τη μεταφορα, εχει ηδη χασει το χρονο του διορθωνοντας τη δομη του φορουμ που καποιος αλλος φροντισε να αγνοησει. Δεν ειναι υποχρεωμενος λοιπον, να ενημερωσει για τη μεταφορα, κανοντας επιπλεον κοπο.
Με ειλικρινεια,
Ηλιας