Ούτε να σε βρίσουμε θέλουμε, ούτε να σου κάνουμε άσεμνες χειρονομίες (ούτε μία, πόσω μάλλον να πλημμυρίσουμε τη σελίδα). Χαιρόμαστε που σε έχουμε στην παρέα μας και μας αρέσει η τρέλα σου, η καλώς εννοούμενη, που ξεσπά πάνω στο Miatάκι (ναι, σωστά, το πιο όμορφο Μκ1 στην Ελλάδα). Αφιέρωσε λίγο χρόνο να δεις πώς λειτουργεί το φόρουμ, είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει πολύ. Μπες στο πνεύμα του και θα δεις ότι δεν είναι φασιστοφόρουμ και είμαι σίγουρος ότι μετά από λίγο καιρό, θα σου κακοφαίνεται και σένα αν κάποιος που έχει λίγες δημοσιεύσεις και δεν έχει "πιάσει" το όλο κλίμα, μπαίνει και κατηγορεί αδιάκριτα, εξαπολύοντας μύδρους δεξιά και αριστερά.

Ή ακόμα χειρότερα, απαντάει με quote ακριβώς κάτω από το ποστ που αναφέρεται

Φίλε nmwsima,θα μάθω να μην απαντάω με quote κάτω απ΄τα ποστ που αναφέρομαι,σκέψου πως αυτο με τα quote,
δεν το πολυκαταλαβαίνω ακομα...!
Απλά σκέψου πως το mymx5 είναι το μοναδικό φόρουμ που είμαι ενεργό μέλος (και 2 του ΠΑΣ),και δεν τα ξέρω καλά τα κόλπα
με αυτά (quotes σε αυτα που αναφέρομαι,που σε καναν και ξεκαρδίστικες στα γέλια).
Νέος στο ιντερνετ δεν είμαι,απλά ποτέ δεν έγραφα σε forum και τέτοια,κυριως το χρησιμοποιούσα σαν εργαλείο για να βρίσκω αυτά που θέλω...
Ουτε facebook δεν εχω ουτε τίποτα τέτοια...(είμαι αντικοινωνικός!)..Πλάκα κάνω...(αληθεια δεν εχω facebook).
Χαρη στο mymx5 φορουμ,θα έχω το αμαξάκι μου τούμπανο,είναι δυνατον (αυτά τα γράφω για σένα φίλε dimsabas),
να μην εχω καταλάβει το κλιμα του φορουμ?
Δεν προλαβαίνεις κάτι να ρωτήσεις,καποιος απανταει....
Και εγω τρελάθηκα...κάπου έχω γράψει πιο παλια πως το φορουμ το συγκεκριμενο,ειναι κανονικά παρεΐστικο,και το γουσταρω πολύ,
(αυτοκόλητο το εχω απ'τον Νεκο στο μιατακι μου!),χρόνο αφιέρωσα φίλε dimsabas να δώ το κλίμα κ.τ.λ.,γι'αυτο μου έκανε εντυπωση
πως εξαφανιστηκαν ετσι οι αποψεις μου.Παντως μύδρους δεξιά και αριστερά,δεν εξαπέλυσα....
Μονον σε αυτον που μου φάνηκε οτι τα έσβησε έστειλα μερικούς χαιρετισμους

...!!!!
Μάλιστα οταν κατάλαβα το λάθως μου ζητησα συγνώμη αμέσως.....
Τελοσπαντων....(οταν μεταφέροντε γραφώμενα απο μια σελιδα σε μια αλλη,δεν θα γινόταν να ενημερωνομαστε καπως?η ηδη γινεται
και εγώ απλά δεν το ξέρω?
Και πάλι σορρυ για το φασιστοειδες που είπα.