Παιχνιδάρα το Xenon 2 Megablast. Μορφή ο εξωγήινος που αγόραζες τα upgrades. Φυσικά σε PC με VGA γιατί σε Amiga 500 δεν βλεπόταν. 
Φίλε Reverant θα το χεσω το τοπικ,και ας τα πουμε λιγο.....Βλεπω πως τον θυμασαι τον εξωγήινο,(τρελή μορφή)αλλα τα μπερδευεις λιγο...
Στο pc ειχες τον κλασικό ήχο (beep beep beep),και στην AMIGA ο στερεοφωνικος ηχος απλα ήταν αλλου...
Παμε παρακατω...η AMIGA,ειχε ενσωματωμενα custom chips (Agnus, Denise, και Paula),που στα pc,απλά δεν υπηρχαν....
Να μιλήσουμε μήπως θέλεις για το απαραδεκτο εως γελοιο scrolling που ειχαν τα pc της εποχης?
Οταν η AMIGA 500 ήταν σαν να είχες πάει στα ουφάδικα?(χωρις να ρίχνεις 10ρικα!).
Οταν εμεις οι αμιγκαδες,είχαμε 4096 χρώματα ταυτοχρονα στην οθόνη,εσεις βολεβώσασταν με τα 4 χρώματα τις CGA...

Επειδή είμαι παλιος καμενος,ο πρωτος μου υπολογιστης,ηταν ενας spectrum +2....
Οταν βγηκε η AMIGA,θυμαμαι πως μαζευόμασταν εξω απο ένα computeroμάγαζο της εποχης που ήταν απέναντι απ'το γήπεδο της Ομαδάρας μας,και χαζεύαμε
τα γραφικά της....Παρόλα αυτά,σαν βλάκας πήγα και πήρα pc,και καλά επαγγελματικό και τρίχες κατσαρές(8088 στα 10 mhz,με cga).
Tο κράτησα κάμποσο,θυμάμαι πως πήρα μετά και VGA,και αφού δεν το άντεξα άλλο την μούφα(είχα βαρεθεί να πηγαίνω σε σπίτια AMIGAδων για να παίξω κανα game καλό,το κλώτσησα
και χτύπησα μια AMIGA Α1200....και επιτέλους είδα το φώς μου...!
Sensible soccer και kick-off,και τα πιο πολλά conversions απ'τα ουφάδικα εσείς οι pcάδες τα είχατε?
Βαριέμαι να γράψω φίλε Reverant τα παιχνίδια αποκλειστικότητες που βγαίναν μονο για AMIGA,γιατι τα pc της εποχής απλά δεν
μπορούσαν λόγο hardware να τα παίξουν....

...(και αμα βγάζαν κανένα,ήταν τρελη μουφα).
Αλλο επιχειρημα....Τα AMIGADIKA τα θυμάσαι?που πλήρωνες και έπαιζες?Κανα pc θυμάσαι εκεί?
Στα σπίτια που μαζευόμασταν και περιμέναμε πότε θα έρθει η σειρα μας να παιξουμε τουρνουα sensible?
Επειδη το παρατραβηξα πολυ (μου έθιξες την AMIGA,και μαλιστα "διαστρέβλωσες" την αλήθεια,γιατι το ΧΕΝΟΝ 2 στην amiga ηταν μακραν καλυτερο!!!).
Τα pc ήταν καλύτερα μόνο στα adventure games (που δεν έπαιζα ποτέ)γιατι είχαν στατικά γραφικα με 256 χρώματα ταυτοχρονα.
Σε όλα τα αλλα παιχνίδια που απαιτούσαν δύναμη η AMIGA γ ;Dμ...ε απλά.!
Η Psygnosis (και αλλες εταιρίες)γιατί έβγαζε τα καλύτερα games στην amiga,και όταν εβγαζε και κανένα για pc ήταν για γέλια?
Τελειώνοντας,όταν τα και καλά σοβαρά pcs είχαν μια παύλα για λειτουργικό

,η AMIGA είχε multitasking με γραφικά....
Σε όλες τις χώρες του κόσμου,εχει τωρα που μιλάμε το 2011,χιλιάδες ενεργους χρήστες amiga,και βγαινει συνεχως καινουργιο hardware
π.χ. amigakit,ενω ολοι οι αλλοι υπολογιστες του τοτε πεθαναν.Ελλάδα πρέπει να είμαστε καμια 300 καμενοι ακομα

Αμα δεν βαριεσαι,εμπα σε κανα amigahellas,amigaplanet και ριξε μια ματια.
AMIGA RULEZ.....
Αμα θες,κοντρα το pc σου,με την Α4000 μου