Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]  (Read 165271 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

November 08, 2011, 10:29:03 AMReply #330

Offline dimsabas

Re: Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
« Reply #330 on: November 08, 2011, 10:29:03 AM »
Μια παράκληση: όταν γράφετε ακριβώς μετά από κάποιον, μην πατάτε το ρημάδι το quote. Έχω τρελαθεί να σβήνω την τελευταία εβδομάδα τα άχρηστα quotes. Αφενός ξεχειλώνει η σελίδα, αφετέρου αναγκάζεσαι να διαβάσεις για δεύτερη (και μετά τρίτη και μετά τέταρτη) φορά τα ίδια και τα ίδια... Πλιζ!!! :giveheart: :giveheart:

Εχει μια βάση αυτό που λες, αλλά γενικά να ξέρεις ότι ιντερνετικά δεν ισχύει αυτό που λες.

Ισχύει ότι δεν κουοτάρουμε τις φωτό (για όλους τους λόγους που λες), αλλά όχι στα απλά ποστ.

Α.

Τι σημαίνει ότι κάτι ισχύει γενικώς αλλά δεν ισχύει ιντερνετικώς; Όταν γράφεις ακριβώς μετά από κάποιον, όποιος διαβάσει τη σελίδα, θα κάνει αμέσως τη σύνδεση με τα προηγούμενα, δε χρειάζεται να κουοτάρεις (α ρε γλωσσοπλάστη Α.) ξανά και ξανά, ώστε να διαβάζουν τα λόγια πολλαπλές φορές και να εξυμνείσαι στα ουράνια. Αν λυπάστε τους ταλαίπωρους κακοπληρωμένους μοδεράτορες (ο Πρόεδρος δεν πληρώνει καλά, αποταμιεύει για να ξαναπάει στον Σίμο, αυτή τη φορά για μόνιμα :P) σταματήστε το γιατί όλο σβήνουμε κουότες.

Πάλι καλά που δεν έβαλα και μπάκετ που κάποτε το γλυκοκοίταζα...

Δηλαδή υπάρχει όντως μπάκετ που ταυτόχρονα χωράει μέσα στο Miata και χωράς κι εσύ μέσα του; :llol:
Αν δεν ήσουν εσύ, δε θα τολμούσα τέτοιο πείραγμα... :oops: :oops:

November 08, 2011, 11:01:31 AMReply #331

Offline simkoz

« Reply #331 on: November 08, 2011, 11:01:31 AM »
Νομίζω ότι υπάρχει, βεβάια το δεξί αφτί ακύρωνε το ντουλαπάκι που έχουν τα NC στην μέση πίσω, και εγώ δεν χώραγα ακριβώς πιό πολύ σφήνωνα, αλλά μπρος τα κάλη τι είναι ο πόνος.
Τελικά φοβήθηκα την τοποθέτηση, λίγο την χρηστικότητα, το παράτησα.
τώρα που δεν βλέπω πίστα ούτε με το κιάλι, άντε καμιά στροφή στο βουνό και πολύ μου είναι, μπαντιλίκια από λίγα έως καθόλου, μόνο η όμορφη αίσθηση απ' το τιμόνι μου έμεινε να χαίρομαι. Ασε που τα όρια είναι αυστηρά, κανείς δεν τα ξεπερνάει,  αλλά ακόμα και στα ανοίγματα από τα 60 στα 80 (απ' το ένα όριο στο επόμενο) έχεις δίπλα σου αμάξια πολαπλάσιας τιμής και ιπποδύναμης οπότε ούτε αυτήν την χαρά δεν έχω.

(είδες, και χωρίς quote)
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

November 08, 2011, 02:59:53 PMReply #332

Offline SIMOS

Re: Trabakoulas mx-5 1.6 Big Turbo
« Reply #332 on: November 08, 2011, 02:59:53 PM »
Γεια σου Μητσάρα με την τουμπανάρα !!! :llol: :llol: :llol:
Q: Ari, what is the secret to Finnish drivers being so quick?
Ari: I think we all have the same problem, empty head and heavy right foot
Ari Vatanen

November 08, 2011, 04:17:32 PMReply #333

Offline Liakos

« Reply #333 on: November 08, 2011, 04:17:32 PM »
Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζομενους! Μιχαηλ,Γαβριηλ,Αγγελος,Σταματης κ αλλοι που πιθανως ξεχναω...

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

November 08, 2011, 05:20:07 PMReply #334

Offline kakwkei

« Reply #334 on: November 08, 2011, 05:20:07 PM »
Χρονια πολλα στους εορταζοντες!! Ψυχραιμια ευχομαι μεσα σε τρελους καιρους! :good:
Elise S2? Sold....
and now what??

November 08, 2011, 05:58:42 PMReply #335

Offline gabi_haros

« Reply #335 on: November 08, 2011, 05:58:42 PM »
Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζομενους! Μιχαηλ,Γαβριηλ,Αγγελος,Σταματης κ αλλοι που πιθανως ξεχναω...

Thanx!~!~~!~  :hello: :hello: :hello: :hello:

November 08, 2011, 06:18:34 PMReply #336

Offline dimsabas

« Reply #336 on: November 08, 2011, 06:18:34 PM »
Υγεία και φώτιση σε όλα τα παιδιά που φέρουν ονόματα των Αρχαγγέλων! :clap: :clap:

November 08, 2011, 07:45:38 PMReply #337

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #337 on: November 08, 2011, 07:45:38 PM »
Σημερα το πρωι σκουροχρωμο μπλε ΝΒ στην πλατεια Δουρου στο Χαλανδρι με φλας στοπ αναμμενα. Το κακο στην ολη ουσια ειναι οτι ηταν πολυ ψυλο. Πολυ ποιο ψηλο και απο μαμα. Σαν τζιπ ενα πραγμα. Φοραγε ζαντες σαν απο Viper αλλα ηταν απλα αηδια λογο τεραστιας αποστασης απο το εδαφος. Ειχε και την μπροστα πινακιδα "ξαπλωμενη" στο χαμογελο του προφυλακτηρα!!!

ΥΓ. Χρονια καλα σε οσους γιορταζουν!!!

November 08, 2011, 08:02:03 PMReply #338

Offline Reverant

« Reply #338 on: November 08, 2011, 08:02:03 PM »
Πορτοκαλί/κίτρινο NC RC σήμερα το μεσημέρι στον Κηφισσό!!!!!!
You can't imagine the power of the Dark Side.

November 08, 2011, 08:03:57 PMReply #339

Offline Liakos

« Reply #339 on: November 08, 2011, 08:03:57 PM »
Βλεπω συχνα πυκνα ενα στη γειτονια μου.

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

November 08, 2011, 08:58:51 PMReply #340

Offline aimkara

« Reply #340 on: November 08, 2011, 08:58:51 PM »

Ρε φιλε ομορφυνε !!! Επισης τα μαμισια φαινονται και σε εξαιρετικη κατασταση!!! Η κουκουλα φαινεται πανεμορφη σε αυτο το χρωμα αν και θα ηθελα τζαμακι πισω!!! Εγω θα ηθελα να σω τα σταρτρεκ με κοκκινη μεμβρανη!!!

Κι εγώ το έλεγα για την κόκκινη μεμβράνη στα διαστημικά - πρώτος το είχε προτείνει ο Α. νομίζω - αλλά τώρα που το βλέπω με τα μαμίσια, νομίζω οτι είναι απλά τέλειο.. Ίσως κόκκινη μεμβράνη σ αυτά, χωρίς να καλύψει το λευκό της όπισθεν και το γύρο ανακλαστικό, αλλά πάλι δε με χαλάνε κι όπως είναι.

:moutza:

November 08, 2011, 09:08:00 PMReply #341

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #341 on: November 08, 2011, 09:08:00 PM »
Μερικα απο τα καλυτερα νεα "ανεκδοτα" που παιζουν αυτες τις μερες...

Άνοιξε το κλειστό επάγγελμα του πρωθυπουργού της χώρας

Αν συνδυάσεις το μαλλί του Σαμαρά, το μουστάκι του ΓΑΠ και το ύψος της Αλέκας, βγαίνει ο Σούπερ Μάριο. :llol: :llol:

Κάποιος να τους πει να τελειώνουν επιτέλους..... Θέλω να μάθω τι νόμισμα θα βάλω φέτος στην βασιλόπιτα..!

November 08, 2011, 10:42:59 PMReply #342

Offline nmwisima

« Reply #342 on: November 08, 2011, 10:42:59 PM »
Μια παράκληση: όταν γράφετε ακριβώς μετά από κάποιον, μην πατάτε το ρημάδι το quote. Έχω τρελαθεί να σβήνω την τελευταία εβδομάδα τα άχρηστα quotes. Αφενός ξεχειλώνει η σελίδα, αφετέρου αναγκάζεσαι να διαβάσεις για δεύτερη (και μετά τρίτη και μετά τέταρτη) φορά τα ίδια και τα ίδια... Πλιζ!!! :giveheart: :giveheart:

Εχει μια βάση αυτό που λες, αλλά γενικά να ξέρεις ότι ιντερνετικά δεν ισχύει αυτό που λες.

Ισχύει ότι δεν κουοτάρουμε τις φωτό (για όλους τους λόγους που λες), αλλά όχι στα απλά ποστ.

Α.

Τι σημαίνει ότι κάτι ισχύει γενικώς αλλά δεν ισχύει ιντερνετικώς; Όταν γράφεις ακριβώς μετά από κάποιον, όποιος διαβάσει τη σελίδα, θα κάνει αμέσως τη σύνδεση με τα προηγούμενα, δε χρειάζεται να κουοτάρεις (α ρε γλωσσοπλάστη Α.) ξανά και ξανά, ώστε να διαβάζουν τα λόγια πολλαπλές φορές και να εξυμνείσαι στα ουράνια. Αν λυπάστε τους ταλαίπωρους κακοπληρωμένους μοδεράτορες (ο Πρόεδρος δεν πληρώνει καλά, αποταμιεύει για να ξαναπάει στον Σίμο, αυτή τη φορά για μόνιμα :P) σταματήστε το γιατί όλο σβήνουμε κουότες.

Να σου πω τι σημαίνει, με όλο το σεβασμό στο θεσμό του μοντ και στον κόπο τον δικό σου και των άλλων παιδιών.
Αφού πρώτα διευκρινήσω ότι η παρατήρησή μου ήταν καθαρά τυπική και για ενημέρωση, δεν ήταν υπόδειξη, ούτε τελικά έχει τόση σημασία τι θα γίνει. ;)

Σημαίνει, λοιπόν, ότι υπάρχουν στον κόσμο εκατομμύρια φόρουμ. Εσύ είσαι μοντ σε ένα. Εγώ σε δύο. Έχεις έξι χιλιάδες ποστ, και γω 5,5 αλλά επί x4 φόρουμ, συν κάποια ακόμα που έχω κανά χιλιάρι (ας όψεται η ανεργία).
Δεν "τις μετράμε", σου εξηγώ ότι έχω μια κάποια εμπειρία και σου λέω τι ισχύει ως πρακτική γενικά στα παγκόσμια φόρα.

Δεν έχω δει πουθενά παράκληση σαν τη δικιά σου, γιατί πολύ απλά κανείς άλλος δεν φαίνεται να έχει ασχοληθεί με αυτό που λες.

Καταλαβαίνω λοιπόν το λογικό της παρατήρησής σου, αλλά τη θεωρώ μάλλον υπερβολική.
Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι σβήνοντας τα quote των άλλων (εκτός αν ειναι κάτι υπερβολικό ή αν έχει 10 φωτό, οπότε θέλει ΒΑΝ :exaclty:)

Κατά τ' άλλα, αν θες να ασχολείσαι, όλα καλά, όλοι διαβάσαμε την παράκλησή σου και φαντάζομαι θα τη σεβαστούμε σε μεγάλο βαθμό.

Α.

November 08, 2011, 10:46:18 PMReply #343

Offline dimsabas

« Reply #343 on: November 08, 2011, 10:46:18 PM »
Μου τα γράφεις αγαπησιάρικα και με τουμπάρεις μπαγάσα! Δε θα σας ξαναγκρινιάξω ποτέ. Αλλά το σβήσιμο θα παραμείνει! :hello: :hello:

November 08, 2011, 11:01:13 PMReply #344

Offline nmwisima

« Reply #344 on: November 08, 2011, 11:01:13 PM »
Μου τα γράφεις αγαπησιάρικα και με τουμπάρεις μπαγάσα! Δε θα σας ξαναγκρινιάξω ποτέ. Αλλά το σβήσιμο θα παραμείνει! :hello: :hello:

Διάβασε ένα νέο κειμενάκι να ευχαριστηθείς :D :D

www.limited-slip.net

A.