!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
heras:
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες!!! :giveheart: Και σεις ο,τι επιθυμειτε για τους εαυτους σας και τα πολυαγαπημενα μας/σας Μιατακια
Οσο για το ρινγκ επαιξα το τελευταιο διαστημα 2 αγωνες σε 2 διασυλλογικα πρωταθληματα muay thai με αποτελεσματα 1 ισοπαλια (αδικα γιατι πηρα καθαρα ολο το παιχνιδι και ο αντιπαλος ηταν και αρκετα κιλα βαρυτερος) και 1 ηττα (δικαια αφου εφαγα νοκ νταουν στον πρωτο γυρο με ραγισμα μυτης και ρινορραγια και δεν καλυψα τη διαφορα στους επομενους). Επομενος αγωνας μαλλον Γεναρη και στοχος η Ταυλανδη το καλοκαιρι για επαγγελματιους πλεον αγωνες, Θεου θελοντος). Για φωτος εχω στο προφιλ μου στο facebook, Vaggelis Mallios :moutza: :P
To Mερσεντακι καλα παει, το μαθαινω μερα με τη μερα και αρχιζω να του παιρνω τον αερα! Δεν το περιμενα αλλα ειναι αρκουντως απολαυστικο τελικα σε ολους σχεδον τους τομεις! Κανονιστε συναντηση να το δειτε και να τα πουμε απο κοντα!!! :good:
kakwkei:
Οπισθια πεταει?? :D
Χρονια πολλα κ απο μενα, ευχομαι υγεια και ευτυχια :good:
heras:
Πεταει και πολυ ανετα κιολας (ακομα και με 3η) αλλα ακομα και με το asr απενεργοποιημενο δεν σ αφηνει να το φερεις καθετα...μετα δηλ απο ορισμενη γωνια σε επαναφερει μονο του! Παντως ακομα και μεχρι εκει εγω το ευχαριστιεμαι...Βεβαια σε πολυ γλιστερη ασφαλτο το σπιναρισμα ειναι ακατασχετο και εκνευριστικο (περισσοτερο ακομα και απο του nb μου) αλλα δεν μπορουμε να τα χουμε ολα. Το θεμα ειναι οτι διασκεδαζω και ετσι :good:
Ευχαριστω και παλι!
Basilmx5:
--- Quote from: aero21 on December 14, 2011, 12:29:02 PM ---Άσχετο εντελώς, θέλω να πάω σε κατάστημα που κάνει έκπτωση σε μέλη απο clubs όπως το δικό μας και λέει να έχουμε ένα διακριτικό-αυτοκόλλητο, ταυτότητα κτλ- Απ'ότι είδα αυτή τη περίοδο αυτοκόλλητα δε παίζουν και το θέμα είναι να βάλω κάτι άμεσα. Ποιά λύση υπάρχει????
--- End quote ---
Τετοιες στιγμες που ζουμε δεν χρειαζεσαι αυτοκολλητα για καλυτερες τιμες...
XrhstosZ:
--- Quote from: leonidas11b on December 14, 2011, 02:32:16 PM ---Χρονια πολλα και καλα με υγεια στον Χρηστο (XristoZ) που εχει τα γενεθλια του σημερα.
--- End quote ---
Ευχαριστω πολυ να ειστε ολοι καλα :) !!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version