!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (174/298) > >>

dimsabas:
Αν μπορείς να πληρώνεις το 300άρι των τελών, τα 500 της ασφάλειας και τις βλάβες/αναλώσιμά του, πάρ΄το. Εγώ δεν μπορώ. Αν μπορείς να το πασάρεις στη μητέρα σου αντί για το Primera και να του βάζεις χέρι μια στο τόσο, τότε θα είσαι ο καλύτερος του χωριού! :exaclty: :exaclty:

Πού στράβωσε η δουλειά με το άλλο 323; Ήταν τόσο εξαιρετικό και αψεγάδιαστο, που δεν μπορώ να φανταστώ γιατί δεν το αγόρασες. Μόνο την τιμή, που και πάλι δεν την λες υπερβολική. Σκέψου ότι το πούλησα σχεδόν όσο το πήρα, 3 χρόνια μετά με 57Κ χλμ επιπλέον. Κι από όσα έμαθα, τώρα το έχει φίλος του Vds, ο οποίος το αγόρασε 6 χρόνια μετά, 300 ευρώ κάτω από την τιμή που το είχα πουλήσει εγώ. ;)

ΥΓ. Όντως πρόκειται για παντρειά. Αν και όπως φαίνεται, στο τέλος βρίσκεται γαμπρός. Απλώς ταλαιπωρείσαι λίγο παραπάνω. :exaclty:

aero21:
Άσχετο εντελώς, θέλω να πάω σε κατάστημα που κάνει έκπτωση σε μέλη απο clubs όπως το δικό μας και λέει να έχουμε ένα διακριτικό-αυτοκόλλητο, ταυτότητα κτλ- Απ'ότι είδα αυτή τη περίοδο αυτοκόλλητα δε παίζουν και το θέμα είναι να βάλω κάτι άμεσα. Ποιά λύση υπάρχει????

leonidas11b:
Χρόνια πολλά Βαγγέλη με υγεία.

aero21:

--- Quote from: aero21 on December 14, 2011, 12:29:02 PM ---Άσχετο εντελώς, θέλω να πάω σε κατάστημα που κάνει έκπτωση σε μέλη απο clubs όπως το δικό μας και λέει να έχουμε ένα διακριτικό-αυτοκόλλητο, ταυτότητα κτλ- Απ'ότι είδα αυτή τη περίοδο αυτοκόλλητα δε παίζουν και το θέμα είναι να βάλω κάτι άμεσα. Ποιά λύση υπάρχει????

--- End quote ---

ok ok λύθηκε

leonidas11b:
Χρονια πολλα και καλα με υγεια στον Χρηστο (XristoZ) που εχει τα γενεθλια του σημερα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version