!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
Liakos:
--- Quote from: HOUZIK on October 20, 2011, 06:30:05 PM ---νικολοπουλο ειχα, ναι...
--- End quote ---
Ετσι εξηγειται η τιμη... :P :P :good: :good: :urtm: :urtm:
GENERAL:
--- Quote from: Manolis on October 20, 2011, 05:10:08 PM ---
--- Quote from: saldale on October 20, 2011, 05:07:29 PM ---
--- Quote from: Manolis on October 20, 2011, 05:04:00 PM ---
--- Quote from: saldale on October 20, 2011, 04:47:54 PM ---Καλορίζικο!...(το χταπόδι σε μάρανε)
Η δουλειά στον συλλέκτη δεν μου αρέσει...(ψιλά γράμματα)
--- End quote ---
Φέρε αύριο την χρυσή καδένα στο τριχωτό στήθος και το τσάι δεν θα στο σερβίρω σε συλλέκτη(αφού δεν
σ άρεσε) αλλά σε ουροσυλλέκτη που είναι και της ηλικίας σου γεροξεφτίλα :moutza:
--- End quote ---
Κάντε ban τη γριά (να χαρεί και ο κόσμος) γιατί θα αρχίσω τα Γαλλικά.....
--- End quote ---
Τα σουσέλ μην αρχίσεις μόνο κύριε γαλλομαθή και έχουμε θέμα :moutza:
--- End quote ---
Τετοια να ακουω και τι στον κοσμο... Παρολα αυτα για αυριο εκει κοντα ξερω ενα καλο μερος ( :moutza: :moutza: :moutza:) που μπορειτε (...μπορουμε!!!) να τις ...μετρησετε (...μετρησουμε!!!). :llol: :llol: :llol:
Theo:
--- Quote from: HOUZIK on October 20, 2011, 06:30:05 PM ---νικολοπουλο ειχα, ναι...
--- End quote ---
Νικολοπουλος Θεος.. Η σχολή του Xarvard και αυτός.-
Manolis:
--- Quote from: gianic on October 20, 2011, 10:29:44 PM ---Δεν θελω να το παιξω εξυπνακιας, (οχι οτι δεν ειμαι) αλλα γιατι βαζετε χταποδι παιδια;
--- End quote ---
Γιατί μας τελειώσαν τα καλαμαράκια ρε εξυπνάκια :moutza:
Alex:
Μου ήρθε σήμερα βεβαίωση παράβασης από τη δημοτική αστυνομία του δήμου Ιωαννιτών για κλήση 4ετίας :zalistika: .
Να πάω να πληρώσω; :P :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version