!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
nmwisima:
--- Quote from: dimsabas on October 20, 2011, 12:43:42 PM ---
--- Quote from: nmwisima on October 19, 2011, 11:51:55 PM ---Πάρτε και ένα νέο κειμενέλι για όποιον ενδιαφέρεται.
http://limitedslip.blogspot.com/2011/10/172.html
Α.
--- End quote ---
Αν πέρσι το αυτοκίνητό σου κόστιζε 4 χιλιάρικα (έτσι αναφέρεται στο κείμενο), τώρα πια θα έχει πέσει κάπου στα 3. Σωστά; :P :P
--- End quote ---
Ελα εσύ, και θα το πάρεις (τα) τρια... :exaclty:
--- Quote from: saldale on October 20, 2011, 12:14:17 PM ---...απο αυτό που έχω στα χέρια μου και μακρύτερες...
--- End quote ---
Εχεις ένα άγχος και μια μανία με αυτά που εχεις στα χέρια σου και μετά χρεωνόμαστε εμείς τα ΒΑΝιερά να πουμε :moutza:
saldale:
--- Quote from: nmwisima on October 20, 2011, 01:51:05 PM ---Εχεις ένα άγχος και μια μανία με αυτά που εχεις στα χέρια σου και μετά χρεωνόμαστε εμείς τα ΒΑΝιερά να πουμε :moutza:
--- End quote ---
Έλα την Παρασκευή να δείς πόσο μακρύ είναι. Στριφώνι σκέτο!
Manolis:
--- Quote from: saldale on October 20, 2011, 04:47:54 PM ---Καλορίζικο!...(το χταπόδι σε μάρανε)
Η δουλειά στον συλλέκτη δεν μου αρέσει...(ψιλά γράμματα)
--- End quote ---
Φέρε αύριο την χρυσή καδένα στο τριχωτό στήθος και το τσάι δεν θα στο σερβίρω σε συλλέκτη(αφού δεν
σ άρεσε) αλλά σε ουροσυλλέκτη που είναι και της ηλικίας σου γεροξεφτίλα :moutza:
saldale:
--- Quote from: Manolis on October 20, 2011, 05:04:00 PM ---
--- Quote from: saldale on October 20, 2011, 04:47:54 PM ---Καλορίζικο!...(το χταπόδι σε μάρανε)
--- End quote ---
Φέρε αύριο την χρυσή καδένα στο τριχωτό στήθος και το τσάι δεν θα στο σερβίρω σε συλλέκτη(αφού δεν
σ άρεσε) αλλά σε ουροσυλλέκτη που είναι και της ηλικίας σου γεροξεφτίλα :moutza:
--- End quote ---
Κάντε ban τη γριά (να χαρεί και ο κόσμος) γιατί θα αρχίσω τα Γαλλικά.....
Manolis:
--- Quote from: saldale on October 20, 2011, 05:07:29 PM ---
--- Quote from: Manolis on October 20, 2011, 05:04:00 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Κάντε ban τη γριά (να χαρεί και ο κόσμος) γιατί θα αρχίσω τα Γαλλικά.....
--- End quote ---
Τα σουσέλ μην αρχίσεις μόνο κύριε γαλλομαθή και έχουμε θέμα :moutza:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version