!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (110/298) > >>

SchumiMx5:
Με την ίδια λογική τα φορτηγά και όλα αυτά που φορτώνονται μέχρι αηδείας και έχουν προκαλέσει αμέτρητα ατυχημα καλα κάκουν?Αν είναι δυνατόν :tanevramou:

Ας μην το τραβάμε στα άκρα.Απλά,Ανευθυνοτητα και βλακεια είναι τα παραδείγματα του Νίκου και του Γιώργου.

Καποιος μπορεί να είναι δολοφόνος είτε έχει φορτώσει όσο δεν πάει ένα φορτηγό με μπετόβεργες,είτε έχει ένα γεμάτο όπλο μαζί του.Αυτά που μπορεί να προκαλέσουν και οι 2 είναι το ίδιο.Ο τρόπος αλλάζει... :btp:

Nitroking:

--- Quote from: Ξάδελφος on November 19, 2011, 10:20:35 AM ---Ανευθυνοτητα και βλακεια εγω θεωρω να πιανει καποιος δυο θεσεις στο παρκινγκ αλλα αλλος το θεωρει λογικο και επιβεβλημενο.

--- End quote ---

Αν το λες για μενα σου ειπα οτι το κανω στο mall μετα τις 11 το βραδυ που εχει 100 θεσεις ελευθερες τριγυρω.. Μην επανερχεσαι και πανω απ'ολα μην προσβαλλεις, εγω δεν προσεβαλλα εσενα αλλα αυτους που θετουν σε κινδυνο τους υπολοιπους χρηστες του δρομου.. Οποτε προσεχε λιγο τα λογια σου κι αν θες να πεις κατι πες το ανοιχτα και οχι με μισολογα..

Κι αμα ηταν ο σκοπος να αγιαζει τα μεσα τοτε να μην υπηρχαν τα φορτηγα η τα τρικυκλα και να κουβαλουσαμε τα παντα με συστοιχιες παπιων, πχ τροπετο στηριγμενο σε 3 παπια, ελεος δηλαδη.. Ας παρουν ενα αλλο οχημα εκεινη τη μερα, αν δεν εχουν να βρουν, αν δεν μπορουν να βρουν πρεπει να κανουν κατι αλλο, δουλειες ξερω οτι δεν υπαρχουν αλλα και τι να γινει, θα κατσουμε να σκοτωθουμε, αμα δε γινεται κατι δε γινεται, ειδες πως εφυγε το τυπακι στο βιντεο, μπορει να εσπασε τη σπονδυλικη του στηλη για να μη χασει τη δουλεια του, τι καταλαβε τελικα?

lordin:
Κοίτα... οδηγώ και εγώ ένα παπί του 1821 που δεν έχει ούτε φρένα ούτε λάστιχα....και με έχουν ''βάλει'' και εμένα λόγω δουλείας να μεταφέρω πράγματα όμως έχω αρνηθεί πολλές φορές όταν δω ότι κάτι μπορεί να μου προκαλέσει ατύχημα ..... είπαμε να κάνουμε τη προσπάθεια αλλά για μένα ζωή > από όλα..

Manolis:

--- Quote from: Nitroking on November 19, 2011, 09:38:21 AM ---Mηπως ομως πρεπει να καταλαβουν οτι και το παπι εχει τα ορια του? Κι οτι, λεω εγω τωρα, το παρμπριζ ΔΕΝ ειναι για να κουβαλιεται με μηχανακι και θετει σε κινδυνο την ασφαλεια ολων οσων κινουνται στο δρομο? Ναι ο τυπος ειναι πανιβλακας στο βιντεο γιατι υπερφορτωσε το παπι και την πατησε φυσικα, το ιδιο εγινε και στον Αγ.Κωνσταντινο με τα παιδακια και στα  Τεμπη το ιδιο με τα περισσοτερα παιδακια, υπερφορτωση η κακη φορτωση, το ιδιο κανει, αρα ναι ειναι βλακες και ανευθυνοι..

--- End quote ---

Ακριβώς αυτό.
Θυμήθηκα πάλι τα Τέμπη  :'( όπου το λεωφορείο με τους δικούς μου μαθητές(από το λύκειο της Βουλιαγμένης) είχε περάσει λίγο πριν από το σημείο
του ατυχήματος.Όποιος ηθελημένα ή ακόμα και άθελα του γίνεται αφορμή για τραυματισμό αθώων ή και το δικό του είναι το λιγότερο ανεύθυνος.
Και ο οδηγός εκείνου του λεωφορείου για το μεροκάματο φόρτωσε(υπερφόρτωσε και με λάθος τρόπο προφανώς) μελαμίνες το φορτηγό του με τα
σάπια λάστιχα και πήρε στο λαιμό του 21 ψυχές..
Αυτό έλειπε στο βωμό του μεροκάματου(που όλοι αντιλαμβανόμαστε τη σημασία του)να δίνουμε άλλοθι στις ανευθυνότητες που βλέπουμε
καθημερινά γύρω μας....Και απορώ που καθόμαστε να συζητάμε ακόμα και τα αυτονόητα.

Basilmx5:
Frankestein bolts

--- Quote from: XrhstosZ on November 19, 2011, 03:24:45 PM ---Ζητουνται οι βιδουλες!!

--- End quote ---

Μακαρι να τις βρεις αλλα λιγο δυσκολο, γιατι οποιος εχει ολο το κιτ υποθετω οτι θα θελει να το πουλησει ολο μαζι γιατι αλλιως θα αναγκαστει να το σπασει και τα υπολοιπα κομματια δεν θα βρισκει να τα δωσει, εκτος αν παρεις απο πχ mx5parts ξεχωριστα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version