!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (109/298) > >>

Ξάδελφος:
O "βλάκας" μου θυμιζει πολλα παιδια που συναντω καθε μερα στο δρόμο και με ενα παλιόπαπο παλεύουν να βγαλουν ένα μεροκάματο.Ο συγκεκριμένος "βλάκας" ηταν κι ατυχος γιατι τι παπακι του δεν τραβαει και μπορει να χτυπησε με την τουμπα και να χασει μερικα μεροκαματα.
Εχω δει παιδια με παπια να μεταφερουν οτι μπορεις να φανταστεις μ αυτα. Προσφατα ειδα εναν να εχει δεμενο επανω...παρμπριζ αυτοκινητου και παλιοτερα εναν τυπακο να παλευει να μεταφερει εναν πισω αξονα σαν αυτον που ειχαν τα peugeot 106/citroen saxo!

Nitroking:
Mηπως ομως πρεπει να καταλαβουν οτι και το παπι εχει τα ορια του? Κι οτι, λεω εγω τωρα, το παρμπριζ ΔΕΝ ειναι για να κουβαλιεται με μηχανακι και θετει σε κινδυνο την ασφαλεια ολων οσων κινουνται στο δρομο? Ναι ο τυπος ειναι πανιβλακας στο βιντεο γιατι υπερφορτωσε το παπι και την πατησε φυσικα, το ιδιο εγινε και στον Αγ.Κωνσταντινο με τα παιδακια και στα  Τεμπη το ιδιο με τα περισσοτερα παιδακια, υπερφορτωση η κακη φορτωση, το ιδιο κανει, αρα ναι ειναι βλακες και ανευθυνοι..

Το μονο που απορησα ειναι γιατι δεν πατησε μπροστινο αλλα μαλλον τον τραβηξε πισω το υπερβαρο φορτιο του..

bill_viper:
Είδα χθες το βραδύ στην αρχή της Μιχαλακοπούλου τύπισσα με ανθρακί Elise! Μωρέ μπράβο!

Ξάδελφος:
Αντε πες τα αυτα στα παιδια που αν δε μεταφερουν το παρμπριζ με το παπι απο την αποθηκη στο συνεργειο ευθυς αμεσως θα χασουν τη δουλεια τους.
Ξερεις πολυς κοσμος ζει απ το μεροκαματο του.

Ανευθυνοτητα και βλακεια εγω θεωρω να πιανει καποιος δυο θεσεις στο παρκινγκ αλλα αλλος το θεωρει λογικο και επιβεβλημενο.
Ανευθυνοτητα και βλακεια εγω θεωρω ,το να αποδεικνυει καποιος σε δημοσιο δρομο ποσο γρηγορο ειναι το "μωρο " του.

Ειναι θεμα οπτικης γωνιας.

george1.8:
Εγω πάντως πέθανα στα γέλια με το παπί...  :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version