!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (90/298) > >>

tsekrs:

--- Quote from: Ξάδελφος on November 12, 2011, 02:53:05 AM ---Commodore 64 μ αγορασε το 1985 ο πατερας μου και μετα την Amiga(Commodore).
Test Drive 2 ,Stealth fighter F19,Kick Off,Sid Meiers Pirates,SPy vs Spy ka ka ka ka ka .
Kαθε στουντιο ηχου που σεβοταν ο ιδιοκτητης του τον εαυτο του αρχικα ειχε μεσα ενα Commodore 64 και μετα ενα Commodore Amiga.Aμφοτερα στερεοφωνικα και σε χρηση midi-σινθεσαιζερ-κονσολας.Ωραιες εποχες.

--- End quote ---
Ο πατέρας σου φίλε Ξαδελφε,το κατείχε το σπορ...!
Απο COMMODORE 64  σε COMMODORE AMIGA.....
Αυτο τα λέει ολα...
Στα παιχνιδια να προσθέσω και εγώ μερικα που ακόμα παιζω στην AMIGA...
sensible soccer (ακομα το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever για πολλους σε οποιοδήποτε σύστημα),Super frog,Project x,Agony,shadow of the beast,Xp-8,είναι άπειρα,και σήμερα dx11 και καλά,και πανω απο 3-4 μέρες(τα καλυτερα games),τα βαριεσαι...
Νο gameplay,που λέγαμε και παλιά.......

jSkyline:

--- Quote from: spoumi on November 13, 2011, 01:07:07 PM ---Εγώ τότε γεννιόμουνα  :finger:

Κρίμα όμως ρε γμτ αν ήξερα ότι ξέρατε τόσα για την (προ)ϊστορία των Η/Υ θα σας έλεγα να βγαίναμε για κανά καφέ πριν δώσω αντίστοιχο μάθημα για να πήγαινα για δεκάρι  :finger: :finger:

--- End quote ---
Μαθημα Αρχιτεκτονική Η/Υ ??? Ενα τεραστιο βιβλιο του Tanenbaum ???

Liakos:
LOL. Αυτο το καναμε κ εμεις παντως...

jSkyline:
Ολες οι σχολες Πληροφορικης το κανουν ρε! Βεβαια ο μικρος την εχει δει ηλεκτρολογος αλλα και παλι δεν το γλυτωνει !!! Μου πηρε παντως χρονια να καταλαβω γιατι εμεις μλουσαμε για Pentium1 και το πολυ μεχρι ΜΜΧ ενω ηδη (στην δικη μου εποχη ειχαμε φτασει Ρ4! Ωραιο μαθημα 6 στην διαλεξη αδιαβαστος 9,5 στο εργαστηριο με αρκετο διαβασμα ομως!

Μην κανεις quote θα σε κυνηγησει ο Σαμπας :P

nmwisima:

--- Quote from: jSkyline on November 13, 2011, 04:08:40 PM ---Μην κανεις quote θα σε κυνηγησει ο Σαμπας :P

--- End quote ---

Ναι, παθαίνει τυΒΑΝισμό με τα quotes!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version