!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (84/298) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: dimsabas on November 12, 2011, 12:51:02 AM ---Ξάδερφε, αγόρασες NC; Και μάλιστα με μονή εξάτμιση; Και ζαντούλες τζαπονέζικες; :P :P

--- End quote ---
Οχι αλλα εχω NA με μονη εξατμιση και ζαντουλες τζαπονεζικες,ενα Hardtop στο σπιτι της αδερφης μου στο Manchester που με την πρωτη καταλληλη ευκαιρια θα ερθει Ελλαδα και ειχα παει βολτα στη Γλυφαδα. :D

Ξάδελφος:
Μην τους κοροιδευεις...θα μεινεις εκπληκτος αν δεις σε ποοοοσα πολλα καιρια κομματια του, το 2 αρι γραφει απροκαλυπτα..FORD  :D

AN7:
To ότι το μισό αμάξι λέει FoMoCo το ξέρω. Ακόμα και το block το γράφει.
Απλά φαντάζομαι να ξέρουμε την πραγματική ιστορία(ότι η mazda δίνει τεχνογνωσία στα μοτερ και chasis development) και το ότι λέει fomoco δεν σημαίνει επ' ουδενί ότι έχει βάλει η ford το χέρι της στα μοτερ ειδικά.(μέχρι στιγμής)  ;)

bill_viper:

--- Quote from: dimsabas on November 11, 2011, 09:25:08 PM ---Για να ξεχάσει τον πόνο του που δεν έχει ακόμα φορεμένο το hardtop, βγήκε βόλτα στη Γλυφάδα. Ποιος είναι; :P :P

--- End quote ---

--- Quote from: Ξάδελφος on November 11, 2011, 09:34:28 PM ---
--- Quote from: dimsabas on November 11, 2011, 09:25:08 PM ---Για να ξεχάσει τον πόνο του που δεν έχει ακόμα φορεμένο το hardtop, βγήκε βόλτα στη Γλυφάδα. Ποιος είναι; :P :P

--- End quote ---
Εγω

--- End quote ---

--- Quote from: dimsabas on November 12, 2011, 12:51:02 AM ---Ξάδερφε, αγόρασες NC; Και μάλιστα με μονή εξάτμιση; Και ζαντούλες τζαπονέζικες; :P :P

--- End quote ---
Αφού έκανα αμάν να γλυτώσω από τον jSkyline που βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ, τώρα έχουμε και τον νότιο! :P

Τελικά είμαστε αρκετοί αυτοί που προτιμούμε Γλυφάδα ακόμα και το χειμώνα. :)

gianic:
Σωστος  ο παιχτης! Την πρωτη μου amiga 500 μου την πηρε ο πατερας μου δωρο χριτουγεννων το 1991!! Την εποχη που τα pc ηταν μπιπ μπιπ μπιπ! Απειρα παιχνιδια! κατεβαιναμε στουρναρη και αντιγραφαμε τον αμπακο! Αγαπημενα παιχνιδια robocod , golden axe, dogs of war, war zone, street fighter ii, mortal kombat, shinobi karate και φυσικα το υπερτατο Τurrican II

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version