!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
nmwisima:
Δύο πραγματάκια:
Πόσο μουνάρα είναι το NC του Σάνταλου, αν δεν το δεις από κοντά δε λέγεται!!!!!
Δημόσιο ευχαριστώ για μια ακόμη φορά στον Αντώνη για τη βοήθεια!
Α.
saldale:
Αχιλλέα σε ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω τις φιλοφρονήσεις!
Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα βγάλω τους πίσω λασπωτήρες..
Περιμένω όμως και κάποιον άλλο να πάρει πίσω τα σχόλια περι χρυσής καδένας :-\
nmwisima:
Δεν θυμάμαι ποιος το είχε πει, αλλά μόνο αυτή την αίσθηση δεν μου έβγαλε το αυτοκίνητο!
heras:
--- Quote from: gianic on November 12, 2011, 05:30:56 PM ---Σωστος ο παιχτης! Την πρωτη μου amiga 500 μου την πηρε ο πατερας μου δωρο χριτουγεννων το 1991!! Την εποχη που τα pc ηταν μπιπ μπιπ μπιπ! Απειρα παιχνιδια! κατεβαιναμε στουρναρη και αντιγραφαμε τον αμπακο! Αγαπημενα παιχνιδια robocod , golden axe, dogs of war, war zone, street fighter ii, mortal kombat, shinobi karate και φυσικα το υπερτατο Τurrican II
--- End quote ---
Αδερφε μουυυυ!!!! Ακριβως τοτε την πηρα και γω...1991 Β' Γυμνασιου! Οταν τα pc ετρεχαν με 5,1/2 δισκετες και ms dos! Tι μου θυμησες τωρα...καθε Σαββατο ημουν Στουρναρη και Μποταση και εγραφα παιχνιδια. Tην κρατησα μια 5ετια και τη χαρισα σε φιλο μετα.
Το υπερτατο για μενα ηταν το Sensible Soccer!!! :excited:
Manolis:
Spectrum ZX80 το πρώτο που ασχολήθηκα(γομολάστιχα το έλεγαν τότε γιατί τα κουμπιά του ήταν σαν γόμα).
Ακολούθησε commodore 64-amstrad cpc 6128-amiga 500 και ατελείωτο gaming με μοναδική προυπόθεση από γονείς
να μην πέφτουν οι βαθμοί του σχολείου :girlie:
Θυμάμαι στην Στουρνάρη ένα υπόγειο που πήγαινα και μου έγραφαν παιχνίδια το οποίο κάποια στιγμή έκλεισε και τους
πήγαν όλους μέσα-είχε γίνει χαμός τότε,γιατί ήταν το πρώτο μεγάλο κρούσμα πειρατείας(το πρώτο που πιάστηκε δλδ,
γιατί από αντιγραφές κτλ γινόταν χαμός).Πως το έλεγαν το μαγαζί δεν θυμάμαι..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version