!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (72/298) > >>

HOUZIK:

--- Quote from: SchumiMx5 on November 08, 2011, 11:45:41 PM ---Γιάννη πολύ πιθανό να ήταν αυτή η ονομασία του χρώματος.Απλά στο νετ βρήκα πιο πολλά σα Spirited green και υπέθεσα ότι αυτό ήταν ;)

--- End quote ---
karai ειναι το ονομα αυτης της εκδοσης. Το χρωμα λεγεται 'Metal Green Metallic' ;)
εχει ενδιαφερον σαν εκδοση, βγαινει μονο σε RC και η οροφη ειναι βαμμένη μαύρη, οπως και οι ζαντες...

nmwisima:

--- Quote from: dimsabas on November 08, 2011, 11:48:53 PM ---Α., πολύ μου άρεσε το κειμενάκι σου. Είχες δίκιο ότι θα γούσταρα. Μόνο που μου τα χαλάς στο τελείωμα. "Δε γράφω για τη ζωή μου, γράφω για τη ζωή του καθενός", γράφεις. Αν ήξερες πόσοι σε ζηλεύουν διαβάζοντας τη λίστα με τις πόλεις που έχεις επισκεφτεί... :girlie:
Εσύ κι εγώ ξέρουμε ότι είναι πολύς ο εντυπωσιασμός και λίγη η ουσία. Καλά το έγραψες, μάλλον περαστικός παρά επισκέπτης. Αλλά στους πολλούς μένει η ονομασία της κοσμοπολίτικης πόλης, όχι το τραβηγμένο από τα μαλλιά 36ωρο, όπου τρέχεις και δε φθάνεις.

--- End quote ---

Ναι Μήτσο, όπως τα λες είναι.

Αλλά βρε Δημήτρη μου, δεν είναι αυτό το θέμα του κειμένου.
Τα αναφέρω όλα αυτά ως πράγματα που μπορεί να χωράνε σε μια ζωή, αλλά και ως πράγματα που ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έκανα.
Αυτά που συνένησαν σε μένα αναφέρονται ως παραδείγματα, μην ψάχνεις κυριολεκτική αντανάκλαση στη ζωή άλλων.
Δεν έχει να κάνει το τέλος του κειμένου με τις εμπειρίες μου λοιπόν, αλλά με το πως μπορεί η ζωή να μας φέρει ανά πάσα στιγμή τα πάνω κάτω.

Α.

simkoz:
Γι αυτό κι εμένα μάλλον μου έκανε κλικ. Το έχω σκεφτεί αυτό που λέει ο Α. πολλές φορές. Δες πχ που έχω βρεθεί τώρα, πριν από 2 χρόνια και να μου το έλεγες δεν θα το πίστευα

nmwisima:
Είχα σκεφτεί την περίπτωσή σου όταν το έγραφα.

Basilmx5:
Χρονια πολλα Νεκταριε... να χαιρεσαι το ονομα σου φιλε..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version