!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
Στέλιος - fess:
Σκότωσες τη γάτα ρε, για να βάλεις φωτογραφία στο κείμενο;
jSkyline:
Ζαχο μηπως το οδηγουσε ενας 50αρης γκριζομαλλης ??? Λογικα πρεπει να λες ενα NC που και αλλοι εχουμε αναφερει εδω μεσα, δεν ηταν καποιο SE ειναι ενα χρωμα που απλα δεν ηρθε στην Ελλαδα. Εγω το εχω πετυχει στο ΙΚΕΑ αν λεμε το ιδιο και ειχε/εχει νομιζω κόκκινες πινακιδες.
SchumiMx5:
Γιάννη πολύ πιθανό να ήταν αυτή η ονομασία του χρώματος.Απλά στο νετ βρήκα πιο πολλά σα Spirited green και υπέθεσα ότι αυτό ήταν ;)
Θα ξαναπάω σύντομα,και αν το πετύχω ξανά εκεί(πρέπει να είναι ντόπιος) θα βγάλω φωτογραφία.
dimsabas:
Α., πολύ μου άρεσε το κειμενάκι σου. Είχες δίκιο ότι θα γούσταρα. Μόνο που μου τα χαλάς στο τελείωμα. "Δε γράφω για τη ζωή μου, γράφω για τη ζωή του καθενός", γράφεις. Αν ήξερες πόσοι σε ζηλεύουν διαβάζοντας τη λίστα με τις πόλεις που έχεις επισκεφτεί... :girlie:
Εσύ κι εγώ ξέρουμε ότι είναι πολύς ο εντυπωσιασμός και λίγη η ουσία. Καλά το έγραψες, μάλλον περαστικός παρά επισκέπτης. Αλλά στους πολλούς μένει η ονομασία της κοσμοπολίτικης πόλης, όχι το τραβηγμένο από τα μαλλιά 36ωρο, όπου τρέχεις και δε φθάνεις.
SchumiMx5:
ΓιάννηJ δεν τον είδα τον κάτοχο. :punish:.Απλά το είδα 2-3 μέρες παρκαρισμένο σχεδόν σε ίδια σημεία...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version