!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
royal_airness:
Fess νομιζω πως ειδα το αυτοκινητο σου σημερα παρκαρισμενο κατω απ'την γεφυρα στην καβαλας (στο ρευμα προς Αθηνα)
Παρα πολυ ομορφο, κανει μπαμ οτι ο ιδιοκτητης του ειναι μερακλης, η κοκκινη κουκουλα δενει πολυ ομορφα με το λευκο και οι ζαντες οσο κι αν δεν μου εκαναν κλικ απ'τις φωτογραφιες, απο κοντα ταιριαζουν φανταστικα με το αυτοκινητο. Μπραβο πραγματικα, το πιο ομορφο που εχω δει απο κοντα μεχρι στιγμης ... (Αχιλλεα σκασε, το δικο σου δεν το εχω δει ακομα :llol:)
simkoz:
--- Quote from: xenos on November 04, 2011, 06:21:53 PM ---Simo, τι έχεις πιει? :P
--- End quote ---
χαχα, παρακολουθώ την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και προφανώς έχει παρενέργειες .
Στέλιος - fess:
Ναι, το δικό μου ήτανε.
Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια.
Από του Αχιλλέα, τι να δεις... βλέπω το μαύρο rb με τα κόκκινα γράμματα
και μοιάζει με ...
vagmann:
--- Quote from: simkoz on November 04, 2011, 07:47:14 PM ---
--- Quote from: xenos on November 04, 2011, 06:21:53 PM ---Simo, τι έχεις πιει? :P
--- End quote ---
χαχα, παρακολουθώ την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και προφανώς έχει παρενέργειες .
--- End quote ---
Που να το ζουσες και απο κοντα...αλλο πραγμα... :llol: :'(
Manolis:
Θέλω καταγγείλω τον ανώριμο κολυμβήτή και τρομοκράτη-τετυμπόι (κατά κόσμον Ζαχαρία)γιατί όλο το πρωί
σήμερα τρομοκρατούσε τις περιοχές Αμαρουσίου-Χαλανδρίου με το κτήνος του.
Δεν μπόρεσα να τον δω πουθενά,το αμάξια ακουγότανε εύκολα 5-6 στενά,φοβίζοντας τις κυριούλες που αμέριμνες
ψώνιζαν στην λαική και το σουπερ μάρκετ...
Αλήτη!
ps.(σε πήρα τηλ. για επιβεβαίωση,γιατί περίμενα ότι ήσουν εσύ απλά δεν σε είδα για να σε βρίσω :finger: )
ps2.Τρελός ήχος....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version