!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (54/298) > >>

gianic:
Ειναι λογικη η καταναλωση παιδια. Εχουν φυτευτα μπεκ λαδιου στην κεφαλη για να λιπαινεται το μοτερ καλυτερα, αλλα που να ξερουν οι χαζοι ομως..

zerbos:

--- Quote from: gianic on November 04, 2011, 01:29:45 PM ---Ειναι λογικη η καταναλωση παιδια. Εχουν φυτευτα μπεκ λαδιου στην κεφαλη για να λιπαινεται το μοτερ καλυτερα, αλλα που να ξερουν οι χαζοι ομως..

--- End quote ---

Ολα τα ΤFSI?

gianic:

--- Quote from: zerbos on November 04, 2011, 01:40:58 PM ---
--- Quote from: gianic on November 04, 2011, 01:29:45 PM ---Ειναι λογικη η καταναλωση παιδια. Εχουν φυτευτα μπεκ λαδιου στην κεφαλη για να λιπαινεται το μοτερ καλυτερα, αλλα που να ξερουν οι χαζοι ομως..

--- End quote ---

Ολα τα ΤFSI?

--- End quote ---

Πλακα κανω ρε  :P

zerbos:

--- Quote from: gianic on November 04, 2011, 01:55:09 PM ---
--- Quote from: zerbos on November 04, 2011, 01:40:58 PM ---

--- End quote ---

Ολα τα ΤFSI?

--- End quote ---

Πλακα κανω ρε  :P

--- End quote ---

:llol: Εγω ειμαι πιο ασχετος απο αυτους!!!

xenos:

--- Quote from: simkoz on November 04, 2011, 04:57:56 PM ---κι εμένα ο κουμπάρος μου έχει γιάρις και στα @@δια μου... χαχα

--- End quote ---

--- Quote from: simkoz on November 04, 2011, 05:02:42 PM ---πιάσε μια Τζούλια ξεγυρισμένη για μένα...
Απ' το να δώσω 5000 για ποδήλατο, καλύτερα θα είναι, θα έχω να λέω και στα εγγόνια μου

--- End quote ---

Simo, τι έχεις πιει?  :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version