!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (39/298) > >>

pib:
παντως η καμερα γυρισε πριν γινει το ατυχημα λες και το ηξερε οτι θα γινει... πολυ τρομακτικο βιντεο

gianic:
Kαρα Fake του κερατα ειναι ρε!!!!

Liakos:

--- Quote from: XrhstosZ on October 27, 2011, 11:20:04 PM ---Αν ο καφες δεν ειναι φρεσκοκομενος , μαρκα και δεν βγει απο καλη μηχανη δεν θα ναι καλος καφες.. Παιζουν πολλες λεπτομεριες , Πιεση στη μηχανη , θερμοκρασια νερου , διαρκεια που κανει να βγει ο καφες , ποσοτητα που βγαινε (ml υγρου ανα γραμαρια καφε) και να ειναι σωστα καθαρισμενη η μηχανη.

--- End quote ---
Παιζουν κ αλλα... Η θερμοκρασια της κουπας, η πυκνοτητα του καφε(που οπως σωστα ανεφερες επηρεαζει κ το χρονο που θα παρασκευαστει το ροφημα) κ που εχει να κανει τοσο με το κοψιμο των κοκων οσο κ με την πιεση που θα του ασκησει κανεις βαζοντας τον.

jSkyline:

--- Quote from: JDM on October 28, 2011, 02:29:54 AM ---Ξερογλυφεστε εσεις οι γκει ιδιοκτητες μκ2.5  που παντα ονειρευοσασταν μκ1 και δεν σας αφησε ο μπαμπας , επειδη δεν ειχαν αεροσακους και δερματινα, χεχεχεχεχεχε αν θελετε αρνηθητε το :moutza:

--- End quote ---
Πραγματικα αναρωτιεμαι αν καταλαβαινεις ποσο προκλητικα ειναι τα γραφομενα σου και προσβλητικα για αρκετα μελη του φορουμ ??? Ακομα και αν το λες για πλακα δειχνει η ηλιθιοτητα η εμπαθεια ?
Οσον αφορα το κομματι με τα δερματινα και τον αεροσακο θα σου πω οτι και το ΜΚ1 ειχε εκδοσεις με δερματινα και αεροσακο, αλλα οχι θερμαινομενα και πιστεψε με ειναι πολυ μεγαλη κ@υλα να γυρνας εσυ και η γκομενα στις 7 το πρωι με ανοιχτη οροφη στην αδεια Κηφισιας το ξεμερωμα της 28 Οκτωβρίου, ενω οσον αφορα τους αεροσακους θα ηθελα να μην εχω καμια σχεση μαζι τους, μιας και ηδη μια φορα με εχουν τραυματισει σε σοβαρο ατυχημα που ειχα, ευτυχως οχι με το ΜΧ. Aν ειχα ακουσει παντως τον πατερα μου, ο οποιος δεν ειχε κανενα λογο στην αποφαση μου για το αμαξι που διαλεγα και πληρωνα κυριως εγω, θα ειχα αποκτησει ενα ολοκαινουριο κατακοκκινο rx8 με ηλιοροφη και τοτε πολυ απλα θα ειχα το πλεονεκτημα του ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ και οχι του 3μπουρδελου ΜΚ 2,5 και του παναρχαιου ΜΚ1, το οποια για πολλα χρονια δεν συμπαθουσα μεχρι τα 17 μου που το πρωτοδηγησα! Και να σου πω και κατι τελευταιο επειδη για μενα το αμαξι πρεπει να παραμενει στοκ αναγκαστηκα να ζοριστω αρκετα και ζοριζομαι ακομα οικονομικα για το ΜΚ 2,5 επειδη ειναι το ΜΟΝΟ ΜΧ5 που μου αρεσει εμφανισιακα (οδηγικα μου αρεσουν ολα!)

gr8:
βλέπω έχετε όλοι master στον καφέ  :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version