!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (38/298) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: XrhstosZ on October 27, 2011, 11:20:04 PM ---Αν ο καφες δεν ειναι φρεσκοκομενος , μαρκα και δεν βγει απο καλη μηχανη δεν θα ναι καλος καφες.. Παιζουν πολλες λεπτομεριες , Πιεση στη μηχανη , θερμοκρασια νερου , διαρκεια που κανει να βγει ο καφες , ποσοτητα που βγαινε (ml υγρου ανα γραμαρια καφε) και να ειναι σωστα καθαρισμενη η μηχανη.

--- End quote ---

Xωρις πλακα ...μπορει κατα καιρους να γραφεις κατι ατοπο οσον αφορα το μιατα και να σε ψιλοδιορθωνο αλλα μετα απ  αυτο το ποστ σου οφειλω να παραδεχτω οτι απο καφε ξερεις και μαλλον εκει εισαι σπεσιαλιστας. ΤΕΛΟΣ. :exaclty: Οπως τα λες ειναι.

Καλη η Νεσπρεσο αλλα που να ψαχνεις καψουλες κλπ.
Περνεις καφεδακι το αλεθεις το ριχνεις και σου βγαζει το μαγικο ζουμι.Αλλη χαρη.Ειχα και την παλια κλασσικη εσπρεσιερα που τη βαζεις στο ματι της κουζινας,αυτη που μοιαζει με κανατα,για χρονια μου κανε τα κεφια αλλα  κατι επαθε και πια δεν κανει καιμακι...σα μπουγαδονερο το βγαζει.
Εχω μια KRUPS αλλα εχω χασει ενα εξαρτημα και δε μπορω να το βρω να τ αγορασω.

nmwisima:
Eδώ και δέκα ποστ, αυτά λέω. Πες μου και μένα πόσο με παραδέχεσαι.

Μπορώ να στο βρω εγώ το εξάρτημα...

XrhstosZ:
Δεν μπορουσες να μην γραψεις το πρωτο κομματι για να κοιμηθω χαρουμενος :) ?

nmwisima:

--- Quote from: XrhstosZ on October 28, 2011, 12:54:20 AM ---Δεν μπορουσες να μην γραψεις το πρωτο κομματι για να κοιμηθω χαρουμενος :) ?
--- End quote ---

Αντιλαμβάνεσαι πόσο παρεξηγήσιμο είναι αυτό το "χαρούμενος" ε; :llol: :llol: :llol:

iliasfyntanidis:
Car Crash - Acidente incrivel de moto e carro. CHOCANTE...questao de segundos.mpg
Στα καλά καθούμενα.....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version