!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (33/298) > >>

nmwisima:
Εγώ θέλω να γίνεται πιο νόστιμος, όχι πιο γρήγορα. :girlie:

Στέλιος - fess:
Βάλε e-manage.
Και πιο γρήγορα θα γίνεται και πιο νόστιμα.

SIMOS:

--- Quote from: nmwisima on October 27, 2011, 01:24:05 AM ---Εγώ θέλω να γίνεται πιο νόστιμος, όχι πιο γρήγορα. :girlie:

--- End quote ---

Ωραία η παρουσίασή σου ! Και πλάκα πλάκα η Gaggia θεωρούνται καλές !  Τώρα όσον αφορά τον καφέ και μόνο τα άλατα να καθαρίσεις, ο καφές θα είναι σαφώς λιγότερο πικρός.  Από 'κει και πέρα παίζουν πάρα πολλά ρόλο !  Keep going κι άσε το Γιάννη στα Honda του ! :llol: :llol:

nmwisima:

--- Quote from: SIMOS on October 27, 2011, 08:20:52 AM ---
--- Quote from: nmwisima on October 27, 2011, 01:24:05 AM ---Εγώ θέλω να γίνεται πιο νόστιμος, όχι πιο γρήγορα. :girlie:

--- End quote ---

Ωραία η παρουσίασή σου ! Και πλάκα πλάκα η Gaggia θεωρούνται καλές !  Τώρα όσον αφορά τον καφέ και μόνο τα άλατα να καθαρίσεις, ο καφές θα είναι σαφώς λιγότερο πικρός.  Από 'κει και πέρα παίζουν πάρα πολλά ρόλο !  Keep going κι άσε το Γιάννη στα Honda του ! :llol: :llol:

--- End quote ---

Οι Gaggia είναι πολύ καλές.
Ακόμα και αυτές οι βασικές, Pure, Color, Baby κτλ, θεωρούνται από τους barista οι καλύτερες από τις οικονομικές επιλογές.
Εχουν κάποια στοιχεία, όπως το pf τους, που κάνουν τη διαφορά.

Αλλά την είχα παραμελήσει πάρα πολύ όπως βλέπεις και τώρα θέλει αρκετή δουλειά.

Να δουμε και αν θα καταφέρω να την ξαναδέσω :llol: :llol: :llol:

υ.γ. Άσε το Γιάννη στα Χόντα του? Ποια Χοντα? :coolio:

jSkyline:
Ρε μ@λ@κ@ Α. ανοιξε καινουριο φορουμ με καφετιερες και γινε και αντμιν να απαλαγουμε απο σενα!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version