!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (32/298) > >>

simkoz:

--- Quote from: Manolis on October 26, 2011, 09:19:39 PM ---
--- Quote from: cymru on October 26, 2011, 09:12:20 PM ---
--- Quote from: Manolis on October 26, 2011, 08:57:11 PM ---Ασε ρε που ξέρεις εσύ πως είναι η εθνική οδός καράβλαχε  :moutza:
Σε δρόμο όποτε θέλεις.Στα μονοπάτια που πας εσύ άνοιξε με τις κατσίκες και τα γαιδούρια..

--- End quote ---

Σε πίστα θέλω :girlie: :girlie:

--- End quote ---

Όπου θέλεις.ΠΣΚΔ θα είμαι πάνω έλα να πάμε Σέρρες  :yeah: να μου μάθεις τα κατατόπια.
Τα υπόλοιπα με πμ  :)

--- End quote ---
Μέσα στην κρίση εσύ πάλι εκδρομές μου είσαι ε? αυτά είναι τα μεγαλεία του προέδρου..

jSkyline:

--- Quote from: simkoz on October 26, 2011, 11:25:40 PM ---
--- Quote from: Manolis on October 26, 2011, 08:57:11 PM ---Ασε ρε που ξέρεις εσύ πως είναι η εθνική οδός καράβλαχε  :moutza:
Σε δρόμο όποτε θέλεις.Στα μονοπάτια που πας εσύ άνοιξε με τις κατσίκες και τα γαιδούρια..

--- End quote ---

Σε πίστα θέλω :girlie: :girlie:

--- End quote ---
Ελα να παμε το Σαββατο στο Αθηνων Αρενα και μετα Καραμελα !!! Τοσες πιστες εχει η Αθηνα πρεπει να τρεχεις μεχρι τις Σέρρες ??? :)

nmwisima:
Μήστοι και Μήτσες, Χρόνια Καλά.

Μετά τα ποδήλατα, επεκτείνω τις δραστηριότητές μου και στις καφετιέρες. :llol: :llol:

Το βάζω εδώ μπας και κάποιος έχει περιέργια να δει πως είναι μια τέτοια συσκευή από μέσα.

Έχοντας καβατζώσει μια καφετιέρα για να κάνω τη δουλειά μου (60 ευρώ από στοκ, JuroPro Buongiorno, 18bar, 1350W),

αποφάσισα, να κάνω μια πρώτη απόπειρα ελέγχου της Gaggia.

Δεν είναι κάτι που έχω ξανακάνει και έβγαλα κάποιες φωτό για να μπορώ να την ξαναδέσω.

Είναι εμφανέστατα τα σημάδια από τα άλατα και την (πολύ) κακή συντήρηση.

1. Έβγαλα τα καπάκια που ήταν και το εύκολο (εννοείται με την μηχανή κρυα, εκτός ρεύματος και χωρίς νερό)

2. Ξεβίδωσα το πάνω μέρος για να αποκαλυφθεί η πλεξούδα

3. Αφαιρώντας το πάνω μέρος βλέπουμε το εσωτερικό της καφετιέρας

4. Φανερή η κακή κατάσταση στο σημείο που μπαίνει το δοχείο του νερού και φυσικά έχουν πέσει νερά

5. Η μηχανή έξω

6. Η τρόμπα (?)

7. Η βάση του δοχείου και το σκουριασμένο πλακάκι της πρίζας

8. Η καφετιέρα λυμμένη σε παράταξη

9. Τα μικροπράγματα καθαρίστηκαν και αφέθηκαν να στεγνώσουν

10. Καθαρίστηκαν και τα υπόλοιπα πράγματα, και το pf και μένει να λύσω και την κεφαλή (αν λέγεται έτσι)

Α.

gianic:

XrhstosZ:
Αχιλεα αν δεις στις καλωδιωσεις υπαρχει μεγαλο περιθωριο να κοψεις καλωδια και ετσι ο καφες να γινεται πιο γρηγορα.. :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version