!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (287/298) > >>

nmwisima:
Κούνησα το κεφάλι μου, αλλα μες τη βροχή και τη νύχτα δε νομίζω να το δε...

charchon:

--- Quote from: nmwisima on January 26, 2012, 01:47:52 PM ---Κούνησα το κεφάλι μου, αλλα μες τη βροχή και τη νύχτα δε νομίζω να το δε...

--- End quote ---

χαθηκε μια κορνα, ενα αλαρμ, να ανοιξεις ενα καπο ή μια πόρτα????
Να διπλωσεις μια κολλιά, να ρίξεις μια κραυγή ιιιιχααααααάαααα.....να εκδηλωθείς ρε παιδί μου!!!!  :punish:
Μηδέν ενθουσιασμός!!!!   

Liakos:

--- Quote from: option-D on January 26, 2012, 09:39:04 AM ---Του Ζάχου που είναι με μαμά εγκέφαλο τώρα, πάει τον πάτο του  :hilarious:

--- End quote ---
Επειδη εχει μπετο στον εγκεφαλο παει τον πατο του ρε...  :hilarious: :hilarious:

Nitroking:

--- Quote from: Reverant on January 26, 2012, 11:20:55 AM ---To OBD και τα 3 ολόκληρα (οκ, το πολύ) Hz ανανέωσης του δεν βοηθάνε. Με τον MS1 παράλληλα συνδεδεμένο, και τον μαμά εγκέφαλο να ελέγχει τα πάντα, 6990κάτι το μέγιστο που έχω κάνει datalog (20Hz).

--- End quote ---

E αρα τα ιδια λεμε, μια χαρα διαβασε και το OBD, δε θυμαμαι κιολας αν εχω δει 7000 η 69xx αλλωστε το ειχα κρατησει πριν τον κοφτη για λιγη ωρα.. Εκτος αυτου μπορει να τυχει το sample να πεσει και πανω στον κοφτη..

leonidas11b:
Ξενοφων σου ευχομαι να εχεις χρονια πολλα και καλα με υγεια και ευτυχια.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version