!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (286/298) > >>

Konstantinos:
Σήμερα στη διαδρομή προς τη δουλειά πέτυχα ένα Mx-6 σε ανοιχτό μπλέ με πατουράτη ζάντα και τρομερό stance! Mου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το πόσο όμορφο και ξεχωριστό έδειχνε..Να'ταν και RWD...

nmwisima:
Έτσι μπράβο. Γράψτε πράγματα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Εδώ είναι Μπλα-Μπλα δεν είναι παίξε γέλασε.

Εγώ είδα μάλλον τον Τσαρτσονα στην Κηφισίας εχτές και το βράδυ 1 παρά πριν το Καλλιμάρμαρο, ένα RC που φαινόταν ψιλοτουμπανάκι και με χαιρέτηξε κιόλα.

Newstyle:
Ζαχο : Επιτελους πηρες το δρομο του θεου συνδυασμος FD+ms2 ειναι απλα κορυφαιος.

Σιμο : Ειναι απο το gearcalc προγραμμα που του βαζεις εσυ το σασμαν, διαφορικο και λαστιχα και σου βγαζει χιλιομετρα ανα στροφες. 100% ακριβεια εχει τσεκαριστει πολλες φορες με gps και αλλα αμαξια που δεν χανουν οσο τα δικα μας.

Dogits : Τελειωνε !!! Εχουμε πολεμο και μην προκαλεις τον Ζαχο γιατι θα σου φερω το Almera. χαχαχαχαχαχαχ

simkoz:
Και μην ξεχνάμε και το σχήμα, βοηθάει στην σωστή κατανομή των δυνάμεων

aimkara:

--- Quote from: nmwisima on January 26, 2012, 01:29:44 PM ---Έτσι μπράβο. Γράψτε πράγματα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Εδώ είναι Μπλα-Μπλα δεν είναι παίξε γέλασε.

Εγώ είδα μάλλον τον Τσαρτσονα στην Κηφισίας εχτές και το βράδυ 1 παρά πριν το Καλλιμάρμαρο, ένα RC που φαινόταν ψιλοτουμπανάκι και με χαιρέτηξε κιόλα.

--- End quote ---

Μπραβο το παιδι! Ειχα αρχισει να πιστευω οτι ειμαι ο μονος, με NC τουλαχιστον, που χαιρεταω miata.

Εσυ τον χαιρετησες; Γιατι εμενα με ¨γραφουν¨ συνηθως  :moutza:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version