!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
nmwisima:
--- Quote from: Akina_DownHill on January 24, 2012, 02:49:23 AM ---Οπως και να εχει η συζητηση ειναι καθαρα σε υποθετικο επιπεδο μιας και δε νομιζω να κουβαλιοταν κανεις μεχρι εδω πανω για ν αλλαξει ενα καβουκι. :coolio:
--- End quote ---
Γι αυτό δεν έχει νόημα που την κάνουμε για 4η φορά ;)
dimsabas:
--- Quote from: Manolis on January 24, 2012, 02:25:08 AM ---Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το mymx5 θα κόψει την πίτα του την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.
--- End quote ---
Πώς τα καταφέρνουμε οι άτιμοι και πέφτει κάθε χρόνο Κυριακή και 5 Φεβρουαρίου; :llol: :llol:
Manolis:
--- Quote from: dimsabas on January 24, 2012, 07:19:50 AM ---
--- Quote from: Manolis on January 24, 2012, 02:25:08 AM ---Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το mymx5 θα κόψει την πίτα του την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.
--- End quote ---
Πώς τα καταφέρνουμε οι άτιμοι και πέφτει κάθε χρόνο Κυριακή και 5 Φεβρουαρίου; :llol: :llol:
--- End quote ---
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το mymx5 θα κόψει την πίτα του,την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.
Καλύτερα? :moutza:
Η αντίληψη δεν είναι το δυνατότερο στοιχείο ενός δημοσίου υπαλλήλου(κατά πλειοψηφία)αλλά κούνα
το λίγο να σκεφτεί :girlie:
VasmaV:
Τα ποστς που περιείχαν την αντιδικία διαγράφηκαν.
Ολοι γνωρίζουμε ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε εύκολα, οπότε ας προσπαθήσουμε να μην αρπαζόμαστε χωρίς λόγο. Ένα απλό pm θα το είχε λύσει το θέμα
Nitroking:
--- Quote from: Akina_DownHill on January 24, 2012, 02:49:23 AM ---19 ευρω εχει το πιο φτηνο εισιτηριο.Το αυτοκινητο θελει 34 ευρω νομιζω.
Εγω που ειχα ερθει την ειχα βγαλει στο κυλικειο κυριως, παλευοταν η κατασταση.
Εχεις ενα point Αχιλλεα για τις εργατοωρες, αξιζει μονο αν μπορεις να παρεις αδεια.
Η ταλαιπωρια ειναι υποκειμενικη, αλλος μπορει να το γουσταρε το ταξιδακι(εγω ας πουμε)
Οπως και να εχει η συζητηση ειναι καθαρα σε υποθετικο επιπεδο μιας και δε νομιζω να κουβαλιοταν κανεις μεχρι εδω πανω για ν αλλαξει ενα καβουκι. :coolio:
--- End quote ---
Αυτο που ημουν εγω δεν ειχε κυλικειο! Ελεος?
Ακομα αυτο το βραδυνο δεν εχουν για τις αυτοκινηταμαξες?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version