!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
Nitroking:
Eχουν κανει καλυτερες τιμες? Το Πασχα του 10 που ειχα γυρισει εγω ειχα δωσει 87Ε.. Και ημουν σε 6κλινη καμπινα με 2 Ρουμανους που μπεκροπινανε και μετα προστεθηκε ενα πρεζακι στην παρεα.. Φυσικα εκανα τα κονε μου και εξαφανιστηκα απο εκει αλλα η ολη εμπειρια ηταν τρομακτικη..
Nitroking:
Βαλτε βαλτε τετοια αυτοκολλητα και καμια μερα θα τα βρειτε πουτ@ν@ απο γρατσουνιες απο τα αμυαλα 13χρονα fans του υπερπανιβλακα.. :good:
nmwisima:
--- Quote from: Akina_DownHill on January 24, 2012, 01:25:30 AM ---100 ευρω εχουν τα εισιτηρια να πας και να ερθεις με το αυτοκινητο και κατω απο 100 ευρω τα εργατικα.
Εκτος αν θεωρεις οτι οι καφεδες εδω πανω ειναι τοσο ακριβοι :P
--- End quote ---
Σωστά, τις εργατοώρες και την ταλαιπωρία δεν την υπολογίζουμε...
Α.
nmwisima:
--- Quote from: Newstyle on January 24, 2012, 01:07:57 AM ---πωπω με τυφλωσες με τα ορθογραφικα σου
--- End quote ---
:llol: :llol: :llol: :llol:
Είχα γράψει το "ησυ" ανάποδα, αλλά διόρθωσα το "συχι"...
Α.
Akina_DownHill:
19 ευρω εχει το πιο φτηνο εισιτηριο.Το αυτοκινητο θελει 34 ευρω νομιζω.
Εγω που ειχα ερθει την ειχα βγαλει στο κυλικειο κυριως, παλευοταν η κατασταση.
Εχεις ενα point Αχιλλεα για τις εργατοωρες, αξιζει μονο αν μπορεις να παρεις αδεια.
Η ταλαιπωρια ειναι υποκειμενικη, αλλος μπορει να το γουσταρε το ταξιδακι(εγω ας πουμε)
Οπως και να εχει η συζητηση ειναι καθαρα σε υποθετικο επιπεδο μιας και δε νομιζω να κουβαλιοταν κανεις μεχρι εδω πανω για ν αλλαξει ενα καβουκι. :coolio:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version