!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#5]
jSkyline:
--- Quote from: Basilmx5 on September 28, 2011, 03:15:00 PM ---Χωστου τα ρε Γιωργο... :P :P :P
Αλλα ο,τι και να του λες, απτο ενα αυτι μπαινει απτο αλλο βγαινει... δεν το γουσταρει το mx5 γνωστο αυτο... :llol: :llol: :P
--- End quote ---
Ειναι το καλυτερο παιχνιδι που μπορουσα να αγορασω με τα λεφτα που ειχα στην διαθεση μου !!! Μην λεω παλι τα ιδια !!!
Επισης δεν υπαρχει πρωτο και δευτερο αμαξι για μενα,, κανω και με τα 2 περιπου τα ιδια χλμ καθε χρονο και αν φυγει το Primera τοτε μαλλον το ΜΧ θα εχω για καθημερινη μετακινηση και το X-Trail οποτε χρειαζομαι περισσοτερες απο 2 θεσεις. Το μονο που πιστευω οτι θα με ανταμειψει θα ειναι με μερικα πιασιματα στη μεση μου. Anyway και τωρα το οδηγαω συχνα, εκτος πολης το βγαζω σπανια. Στην αναγκη βεβαια, οπως τη Δευτερα το βραδυ ας πουμε, ξεκινησα στις 11 το βραδυ πηγα στο χωριο μου, που βρισκεται λιγο εξω απο τη Θηβα και ημουν παλι πισω Αθηνα στις 12.20, απλα μετα ειχα πονοκεφαλο, που ξερω οτι με οποιοδηποτε αλλο αμαξι θα ειχα την μιση κουραση.
Liakos:
Μαλιστα... με θερμοκρασιες κατω απο το 0, οταν ο τυπαρας προσπαθησει να κλεισει την οροφη κ ακουσει το "κρακ" που θα ειναι απο το πανι που παγωσε, δε θα εχει καθολου πλακα... ::-
pib:
τι ειναι αυτα που λετε ρε παιδες.. καταρχην εχει ηλιο φαινεται στην φωτο μπορει να ειχε και ζεστη και απλα να εχει μεινει χιονι εξωτερικο παιζει πολυ αυτο... μπορει να το ανοιξε στην επιστροφη οποτε ουτε θα παγωσει η κουκουλα ουτε τιποτα... πως βγαλατε ολα αυτα τα συμπερασματα απο μια φωτο ειναι τρομερο :llol: :llol: :llol: ουτε σε μεσημεριανη εκπομπη δεν ακους τετοια σεναρια :exaclty: εδω Ελλαδα που τα εχουν ανοιχτα μερα μεσημερι με 40 βαθμους ειναι πιο καλα ε? βαζουν και καπελακι μη πεσουν νεκροι απο την ηλιαση :nono:
Liakos:
Μαλιστα. Την επομενη φορα ο επομενος που θα σχολιασει φωτογραφια παρακαλειται να ειναι τουλαχιστον ντετεκτιβ στο εγκληματολογικο. :P
Διαβασε το manual σχετικα με τη λειτουργια της οροφης σε χαμηκες θερμοκρασιες... ;)
pib:
καλα ενταξει και που ξερεις εσυ οτι κανει κρυο ρε Ηλια??? αυτο σε ρωτησα .... μα εγω δεν ειπα να μην σχολιασεις απλα μου κανει εντυπωση πως απο μια φωτο εφαγε τοσο θαψιμο για πραγματα που δεν ξερουμε καν αν ισχυουν τι και πως... απο εκει και περα εμενα ουτε που με νοιαζει στον χαβαλε απαντησα ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version