!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#5]
jSkyline:
--- Quote from: zerbos on September 28, 2011, 12:59:09 PM ---Χωραει στη θεση του συνοδηγου ομως? Το δικο μου που ειναι 156 δεν νομιζω να χωρεσει..
--- End quote ---
Το δικο μου ειναι 1.63 !!! Το εχω δοκιμασει και εχω παει και μεχρι Αμφικλεια απο εκει τα πεταξαμε πανω σε ενα Navara και ανεβηκαμε βουνο. Οπως ειπε και ο Θοδωρης το δενεις ομως. Παντως επειδη βαριεμαι να ριχνω τα καθισματα και στο X-Trail εγω εχω αγορασει και μια τσαντουλα για να μπορω να το ακουμπησω οπου θελω. Ελπιζω συντομα αντι για το Primera να εχω δικο μου Navara οποτε να απαλλαγω απο ολα αυτα τα αγχη !!! :P
Basilmx5:
--- Quote from: jSkyline on September 28, 2011, 12:56:17 PM ---Ειναι λυση αναγκης, αλλα φαινεται γελοιο σαν να εχεις βαλει 3 αεροτομες και γελοιο ειναι οτι το εχει και ανοιχτο!!! Για Snowboard δεν εχω παει ποτε με το ΜΧ αν το εκανα (που δεν νομιζω και ευχομαι να μην υπαρξει ποτε λογος) θα το εβαζα στην θεση του συνοδηγου και θα ανεβαινα οπως παλιοτερα ειχα βαλει ενα wakeboard.
--- End quote ---
Ρε Γιαννη βλεπεις στη φωτο 2 snowboard... για ποιον λες ναναι το 2ο? Για την παρεα μηπως? :llol:
Μια χαρα λυση ειναι αλλωστε δεν τα βαζεις εκει για ομορφια αλλα για να τα μεταφερεις...
jSkyline:
Ρε Βασιλη δεν αντιλεγω, ειναι λυση αναγκης, απλα φαινεται αστειο το ξεσκεπαστο με τις 3 αεροτομες πισω !!! Το αρχικο μου σχολιο πηγαινε κυριως στον Θοδωρη που ξερω πως εχει και αλλο αμαξι για αυτη την δουλεια. Τωρα το επισης γελοιο ειναι οτι ο "Roof-fi"l ειναι και roof-down μεσα στο χιονι.
Περα απο την πλακα παντως απο αεροδυναμικης αποψεως μαλλον δεν ειναι και το καλυτερο σημειο για τοποθετηση. Επισης σιγουρα το ΜΧ δεν ειναι το καλυτερο αμαξι για τετοιου ειδους μετακινηση. Αντιστοιχα δεν βοηθαει στο να μεταφερεις ποδηλατα, windsurf κτλ γενκα το ΜΧ ειναι καλο μονο με τα motorsports και αυτα μονο οταν το ιδιο προοριζεται για συμμετοχη.
Ξάδελφος:
--- Quote from: jSkyline on September 28, 2011, 12:56:17 PM ---Ειναι λυση αναγκης, αλλα φαινεται γελοιο σαν να εχεις βαλει 3 αεροτομες και γελοιο ειναι οτι το εχει και ανοιχτο!!! Για Snowboard δεν εχω παει ποτε με το ΜΧ αν το εκανα (που δεν νομιζω και ευχομαι να μην υπαρξει ποτε λογος) θα το εβαζα στην θεση του συνοδηγου και θα ανεβαινα οπως παλιοτερα ειχα βαλει ενα wakeboard.
--- End quote ---
Τι παει να πει γελοιο,δεν εχει βαλει τρεις αεροτομες,τοτε θα ηταν για γιαουρτια,μια σκαρα εχει βαλει με τρια σνοουμπορτ.Καλα εξηγηθηκε.
Τι πρεπει δηλαδη,ν αφησει το μιατα στα μπαμπακια και να παει για σκι με δανεικο?
Εγω με το μιατα και για σκι εχω παει και τα πεδιλα του σκι εχω βαλει επανω και ποδηλατα και οτι θες.Το μιατα ειναι για να το χαιρεσαι παντου για να σε υπηρετει και οχι για να καθεται.Ξεκινα να το βλεπεις ετσι και θα σ ανταμοιψει.Πιστεψε με .Τον πρωτο καιρο που το ειχα κι εγω σαν κι εσενα σκεφτομουν μεχρι που πηρα αποφαση να κανω αυτο πρωτο αμαξι και τ αλλα δευτερα ,το ξεζουμισα και το καταευχαριστηθηκα!
Η θεση της συνοδηγου παντα ηταν πιασμενη οποτε πηγαινα για..σκι.
Basilmx5:
Χωστου τα ρε Γιωργο... :P :P :P
Αλλα ο,τι και να του λες, απτο ενα αυτι μπαινει απτο αλλο βγαινει... δεν το γουσταρει το mx5 γνωστο αυτο... :llol: :llol: :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version