!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Group buy moss motors(miatamania.com)

<< < (3/3)

cymru:

--- Quote from: Basilmx5 on June 30, 2011, 09:37:35 PM ---
--- Quote from: cymru on June 30, 2011, 09:32:59 PM ---Εγω εχω παρει παρομοια κουκουλιτσα απο Ελλαδα (ραμενη για ΜΧ5 που ταιριαζει ακριβως) με 50€ και δενει μπροστα πισω με λαστιχα κατω απο τους προφυλακτηρες. Αν θελετε μπορειτε να τη δειτε στη συναντηση και να σας δωσω και τα στοιχεια του μαγαζιου  :exaclty:

--- End quote ---
Κ αυτο γινεται... σωστα...

--- Quote from: alex1987car on June 30, 2011, 09:18:36 PM ---Αν τη σφηνώνεις στη κουκούλα Βασίλη δε νομίζω να χει πρόβλημα με το να την παίρνει ο αέρας  :good: . Είσαι μέσα δηλαδή;Αν ναι,κάνε μια λίστα για το επόμενο ποστ με μένα και σένα και να συμπληρωθεί με όποιον άλλον θέλει  :exaclty: :)

--- End quote ---
Βρε συ πιο πανω εγραψα οτι δεν θα εχω κουκουλα καθολου σε λιγο καιρο κ γιαυτο κ την θελω... αλλα μεχρι να δουμε κ την κουκουλα του cymru ειμαι μεσα... εχε υποψην οτι αυτη η κουκουλα δε χωραει να μπει με το softtop κλειστο.

--- End quote ---

εμενα μπαινει και με κλειστο και με ανοιχτο το soft top

Alex:
Έχει δυο κουκούλες. Μια με κλειστό και μια με ανοιχτό το soft top(για nc)  :good:

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version