!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Group buy moss motors(miatamania.com)
Alex:
Αυτό ακριβώς είναι το ζήτημα, ότι υπάρχει περίπου η ίδια, ενώ αυτή είναι ακριβώς όση χρειάζεται και δεν κρέμεται ;) :good: Επίσης, με 30 ευρώ είναι καλή και η τιμή της.
Basilmx5:
Εισαι ο Αλεξης (και κρυβεσαι πισω απτις λεξεις)... :P :P
Η αληθεια ειναι οτι με ενδιαφερει επειδη προκειται να βγαλω τελειως τη κουκουλα επειδη εχω hardtop, οποτε με βολευει αν βγαλω το ht και παω καπου εξω να την βαλω απο πανω κ να καλυψω το αμαξι για να μη βρωμιζεται... θα πρεπει ομως να μπορεσω να βαλω πισω κανα λαστιχακι, αριστερα-δεξια οπως αυτα στα χερουλια που δειχνει, για να πιανει κοντρα απτις πισω βιδες στη βαση του hardtop... :????:
Alex:
--- Quote from: Basilmx5 on June 30, 2011, 08:43:30 PM ---Εισαι ο Αλεξης (και κρυβεσαι πισω απτις λεξεις)... :P :P
Η αληθεια ειναι οτι με ενδιαφερει επειδη προκειται να βγαλω τελειως τη κουκουλα επειδη εχω hardtop, οποτε με βολευει αν βγαλω το ht και παω καπου εξω να την βαλω απο πανω κ να καλυψω το αμαξι για να μη βρωμιζεται... θα πρεπει ομως να μπορεσω να βαλω πισω κανα λαστιχακι, αριστερα-δεξια οπως αυτα στα χερουλια που δειχνει, για να πιανει κοντρα απτις πισω βιδες στη βαση του hardtop... :????:
--- End quote ---
Ε,γενικότερα το χω :llol: . Αν τη σφηνώνεις στη κουκούλα Βασίλη δε νομίζω να χει πρόβλημα με το να την παίρνει ο αέρας :good: . Είσαι μέσα δηλαδή;Αν ναι,κάνε μια λίστα για το επόμενο ποστ με μένα και σένα και να συμπληρωθεί με όποιον άλλον θέλει :exaclty: :)
cymru:
Εγω εχω παρει παρομοια κουκουλιτσα απο Ελλαδα (ραμενη για ΜΧ5 που ταιριαζει ακριβως) με 50€ και δενει μπροστα πισω με λαστιχα κατω απο τους προφυλακτηρες. Αν θελετε μπορειτε να τη δειτε στη συναντηση και να σας δωσω και τα στοιχεια του μαγαζιου :exaclty:
Basilmx5:
--- Quote from: cymru on June 30, 2011, 09:32:59 PM ---Εγω εχω παρει παρομοια κουκουλιτσα απο Ελλαδα (ραμενη για ΜΧ5 που ταιριαζει ακριβως) με 50€ και δενει μπροστα πισω με λαστιχα κατω απο τους προφυλακτηρες. Αν θελετε μπορειτε να τη δειτε στη συναντηση και να σας δωσω και τα στοιχεια του μαγαζιου :exaclty:
--- End quote ---
Κ αυτο γινεται... σωστα...
--- Quote from: alex1987car on June 30, 2011, 09:18:36 PM ---Αν τη σφηνώνεις στη κουκούλα Βασίλη δε νομίζω να χει πρόβλημα με το να την παίρνει ο αέρας :good: . Είσαι μέσα δηλαδή;Αν ναι,κάνε μια λίστα για το επόμενο ποστ με μένα και σένα και να συμπληρωθεί με όποιον άλλον θέλει :exaclty: :)
--- End quote ---
Βρε συ πιο πανω εγραψα οτι δεν θα εχω κουκουλα καθολου σε λιγο καιρο κ γιαυτο κ την θελω... αλλα μεχρι να δουμε κ την κουκουλα του cymru ειμαι μεσα... εχε υποψην οτι αυτη η κουκουλα δε χωραει να μπει με το softtop κλειστο.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version