Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#12]  (Read 180482 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

September 14, 2011, 09:58:11 PMReply #915

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
Re: Μπλα μπλα κτλπ [#12]
« Reply #915 on: September 14, 2011, 09:58:11 PM »
Μπορεις ενα ηλεκτρικο-επαναφορτιζομενο δραπανοκατσαβιδο να το "μετατρεψεις" σε μπουλονοκλειδο? Και εαν ναι πως γινετε?

September 14, 2011, 10:03:28 PMReply #916

Offline Thimios

« Reply #916 on: September 14, 2011, 10:03:28 PM »
Μπορεις ενα ηλεκτρικο-επαναφορτιζομενο δραπανοκατσαβιδο να το "μετατρεψεις" σε μπουλονοκλειδο? Και εαν ναι πως γινετε?

Τι εννοεις?
Υπαρχουν μακιτα μπουλονοκλειδα
Δεν νομιζω πως το ηλεκτρικο κατσαβιδι εχει αρκετη ροπη ωστε να ξεβιδωσει μπουλονια...

September 14, 2011, 10:14:33 PMReply #917

Offline Konstantinos

« Reply #917 on: September 14, 2011, 10:14:33 PM »
Ξέρετε κάποιο καλό μαγαζί για να φτιάξω μπλουζάκια με στάμπες/ λογότυπα etc...?
🔰 2007 Mazda Mx-5 1.8 NC1 Roadster
☘️2012 Alfa Romeo Giulietta 940 1.4TB

September 14, 2011, 10:23:41 PMReply #918

Offline Ξάδελφος

« Reply #918 on: September 14, 2011, 10:23:41 PM »

Εγω εχω αντιστοιχο ανταπτορα καρυδακι και το χρησιμοποιω ετσι.
Καποια ακριβα επαναφορτιζομενα εχουν μειωτηρα στροφων και οχι απλα εχουν ροπη...δε μπορεις να τα κρατησεις στα χερια.
Το δικο μου που δεν ειναι ακριβο και δεν εχει μειωτηρα, τα μπουλονια τα ξεσφιγγω λιγο με το χερι και μετα τα βγαζω με το επαναφορτιζομενο.

September 14, 2011, 10:39:10 PMReply #919

Offline heras

« Reply #919 on: September 14, 2011, 10:39:10 PM »
Μου εκανε καποιος μια προσφορα για το αμαξι μου μεσω sms στο κινητο μου...η προσφορα ειναι αρκετα πιο χαμηλη απ αυτη που εχω ως τιμη πωλησης ααλλα γραφει οτι τα χει στο χερι. Το σκεφτομαι λιγο γιατι σε 6 μηνες αν δεν εχει πουληθει αναγκαστικα θα πεσω τοσο....το θεμα ειναι οτι ψιλιαζομαι απο πισω απατη. Γραφει ονομα και το κινητο του αλλα δεν ειναι λιγο κουλο να μην παιρνει ουτε καν τηλ και να προσφερει ενα ποσο για ενα πραγμα που δεν τον εχει καν δει?
Μπορει να ναι μαντρας? Τι λετε? Ειμαι πολυ καχυποπτος και φυσικα δεν απαντησα στο μηνυμα του
ΜΚ 1,5

September 14, 2011, 10:40:43 PMReply #920

Offline simkoz

« Reply #920 on: September 14, 2011, 10:40:43 PM »

Καποια ακριβα επαναφορτιζομενα εχουν μειωτηρα στροφων και οχι απλα εχουν ροπη...δε μπορεις να τα κρατησεις στα χερια.
Το δικο μου που δεν ειναι ακριβο και δεν εχει μειωτηρα, τα μπουλονια τα ξεσφιγγω λιγο με το χερι και μετα τα βγαζω με το επαναφορτιζομενο.
Πάντως το δικό μου και υποθέτω και αυτό το φτηνό, είναι κρούσης, δηλαδή παίρνει φόρα και κάνει ένα γκάπ...
Δεν ξέρω πόσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει αλλά 2 χρόνια που το έχω, so far so good.
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

September 14, 2011, 10:41:19 PMReply #921

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #921 on: September 14, 2011, 10:41:19 PM »
Καλα κανεις και εισαι καχυποπτος γιατι υπαρχουν πολλες τετοιες απατες. Ζητησε του αμα ειναι σε μνμ να σε καλεσει για να κανονισετε αν δεν το κανει τοτε μην συνεχισεις την επικοινωνια μαζι του.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

September 14, 2011, 10:42:55 PMReply #922

Offline Ξάδελφος

« Reply #922 on: September 14, 2011, 10:42:55 PM »
Μου εκανε καποιος μια προσφορα για το αμαξι μου μεσω sms στο κινητο μου...η προσφορα ειναι αρκετα πιο χαμηλη απ αυτη που εχω ως τιμη πωλησης ααλλα γραφει οτι τα χει στο χερι. Το σκεφτομαι λιγο γιατι σε 6 μηνες αν δεν εχει πουληθει αναγκαστικα θα πεσω τοσο....το θεμα ειναι οτι ψιλιαζομαι απο πισω απατη. Γραφει ονομα και το κινητο του αλλα δεν ειναι λιγο κουλο να μην παιρνει ουτε καν τηλ και να προσφερει ενα ποσο για ενα πραγμα που δεν τον εχει καν δει?
Μπορει να ναι μαντρας? Τι λετε? Ειμαι πολυ καχυποπτος και φυσικα δεν απαντησα στο μηνυμα του

Μπορει να ειναι καποιος που θελει να σε ξεμοναχιασει να σε χτυπησει και να σου παρει τ αμαξι...
Μπορει να ειναι και καποιος που επειδη απλα ειναι τσιπης και φραγκοφονιας τσιγκουνευεται να παρει τηλ και στελνει μηνυμα.
Αν δεν παρει τηλ γνωμη μου μην ασχοληθεις.Πες του να σου τηλ και περιμενε αντιδραση.

September 14, 2011, 10:44:07 PMReply #923

Offline Ξάδελφος

« Reply #923 on: September 14, 2011, 10:44:07 PM »

Πάντως το δικό μου και υποθέτω και αυτό το φτηνό, είναι κρούσης, δηλαδή παίρνει φόρα και κάνει ένα γκάπ...
Δεν ξέρω πόσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει αλλά 2 χρόνια που το έχω, so far so good.

Εσενα Σιμο αν θυμαμαι καλα ειναι μπουλονοκλειδο.Εγω εχω απλο επαναφορτιζομενο ηλεκτρικο δραπανοκατσαβιδο.

September 14, 2011, 10:55:46 PMReply #924

Offline heras

« Reply #924 on: September 14, 2011, 10:55:46 PM »

Αν δεν παρει τηλ γνωμη μου μην ασχοληθεις.

Kαι γω αυτο λεω...περιμενα μπας και παρει τηλ αλλα αφου μεχρι και σημερα δεν το χει κανει ας ειναι οτι θελει και δεν θα δωσω συνεχεια
ΜΚ 1,5

September 14, 2011, 11:04:05 PMReply #925

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #925 on: September 14, 2011, 11:04:05 PM »
Ξέρετε κάποιο καλό μαγαζί για να φτιάξω μπλουζάκια με στάμπες/ λογότυπα etc...?
Εχει στα Εξαρχεια 1-2 που κανουν πολυ καλη δουλεια...Αν και πλεον ειναι παρα πολλα τα μαγαζια του ειδους και κανουν και σχετικα καλη δουλεια ολα.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

September 14, 2011, 11:18:54 PMReply #926

Offline Konstantinos

« Reply #926 on: September 14, 2011, 11:18:54 PM »
Στη Σόλωνος χαμηλά λες το ένα ε και το άλλο στη Στουρνάρη? Σωστός, θα τσεκάρω εκεί!
🔰 2007 Mazda Mx-5 1.8 NC1 Roadster
☘️2012 Alfa Romeo Giulietta 940 1.4TB

September 14, 2011, 11:28:03 PMReply #927

Offline nmwisima

« Reply #927 on: September 14, 2011, 11:28:03 PM »

Μπορει να ειναι καποιος που θελει να σε ξεμοναχιασει να σε κοιτάξει πονηρά και ύστερα να σου προσφέρει καραμελίτσα...

Άσε μας ρε Γιώργο με τις φαντασιώσεις σου :moutza: :moutza: :moutza:

Χερά, κάνε ότι λέει ο Σκαιγιάννης, στείλε μνμ και άστον να σε πάρει τηλ.

Για μπλουζάκια γκούγκλαρέ το, έχει σίγουρα και στην Αγ. Παρασκευή ένα, λίγο πριν την Άλμπα. ;)

September 14, 2011, 11:54:56 PMReply #928

Offline Kostas2B

Re: Διάφορες φωτογραφίες [#5]
« Reply #928 on: September 14, 2011, 11:54:56 PM »
Πο πο πο ΚΩΛΑΣΗ !!!!!!!!!!!

total black NC

September 14, 2011, 11:56:40 PMReply #929

Offline simkoz

« Reply #929 on: September 14, 2011, 11:56:40 PM »

Εσενα Σιμο αν θυμαμαι καλα ειναι μπουλονοκλειδο.Εγω εχω απλο επαναφορτιζομενο ηλεκτρικο δραπανοκατσαβιδο.
Ναι, σωστά το θυμάσαι, και το κατάλαβα, αυτό λέω κι εγώ οτι το δικό μου δουλεύει μια χαρά.
Εγώ ήθελα να κάνω πατέντα ώστε με το δραπανοκατσάβιδο να το κοτσάρω πάνω στον μαμά τον γρύλο του αμαξιού ώστε να το σηκώνω πιο εύκολα, τώρα τα παράτησα...
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights