Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#12]  (Read 180392 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

September 09, 2011, 07:44:37 PMReply #810

Offline Trelos7

Re: Μπλα μπλα κτλπ [#12]
« Reply #810 on: September 09, 2011, 07:44:37 PM »
Και εγώ κάθε μέρα. Και το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει κηφισσιά-πεντέλη απο τον δρόμο του βουνού για όσους τον γνωρίζουν.  :hello: WRC τελείως

September 09, 2011, 07:52:56 PMReply #811

Offline george1.8

« Reply #811 on: September 09, 2011, 07:52:56 PM »
Και γω το χρησιμοποιώ καθημερινά και δεν έχω κανένα πρόβλημα, άνετο, μια χαρά...και θα συμφωνήσω με τους υπολοίπους...Τρελό αγχολυτικό!!!!!!!!!!!!!!!!

Σπαστικο ειναι επισης κ το τυφλωμα απο τα κωλοsmart, τα suv και τις μηχανες μεγαλου κυβισμου οταν ειναι πισω σου στην κινηση το βραδυ...

Εγώ έχω φιμέ και δεν με ενοχλούν τόσο...

ΝC Mid 1.8 Brilliant Black...

September 09, 2011, 08:13:18 PMReply #812

Offline Hayate

« Reply #812 on: September 09, 2011, 08:13:18 PM »
Ωραία!  :) Υπάρχει λόγος που ρωτάω. Το δικό μου, αν κ το πούλησα, δεν το είχα για καθημερινό, κ σίγουρα δεν με βόλευε με χαμήλωμα, ημισλίκ, κ πιστάδικη ευθυγράμμιση. Τα τελευταία χρόνια για καθημερινό έχω ενα yaris, το οποίο είναι ΤΕΛΕΙΟ κ μέσα στην πόλη είμαι βασιλιάς!
Γενικά όμως τα τελευταία χρόνια θέλω full άνεση κ ησυχία στις καθημερινές μετακινήσεις μου. Απλά είναι κ οι μέρες που θέλω να κάνω ειδικές διαδρομές δίχως αύριο..  :angel:
Επειδή τελικά ή περίπτωση να μην φύγω απο ελλάδα αρχίζει να φαίνεται πιθανότερη, τα σενάρια έχουν ως εξής:
1. New Ford Fiesta 3d 1.6 για όλες τις δουλειές + kart ή caterhamοειδές αργότερα, για τα λοιπά. Αλλά κακά τα ψέμματα κ τα λοιπά έχουν ψιλοπεθάνει.. δεν είμαστε κ αγγλία με 100 πίστες για πλάκα.
2. μεταχειρισμένα: MX sporty / MR2 / elise. Τα οποία βέβαια θα μου στερήσουν την άνεση, την ξεγνοιασιά, και την λειτουργικότητα, αλλά θα είναι λίγο απ'όλα για όλα τα γούστα. Εννοείται full stock κ εντελώς πολιτικά γιατί δεν θέλω να κοπανιέμαι στους κωλόδρομους της αθήνας.
Και βέβαια με αυτά θα φοβάμαι συνεχώς για σκισμένες κουκούλες, γρατσουνιές, χτυπήματα, κλοπές κτλ. Ενα hardtop πιστεύω θα είναι απαραίτητο για κάθε μέρα.
Επίσης το ταξίδι με πράγματα γίνεται πολύ δύσκολο, και ακόμα ένα μείον η κατανάλωση.

Απόψεις?
« Last Edit: September 09, 2011, 08:16:11 PM by Hayate »

September 09, 2011, 08:22:36 PMReply #813

Offline option-D

Re: Διάφορες φωτογραφίες [#5]
« Reply #813 on: September 09, 2011, 08:22:36 PM »
flingstones: yaba-daba-dooo!
air borne

http://www.google.gr/search?q=flingstones&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a

Εμφανίζονται αποτελέσματα για flintstones. Eναλλακτικά, αναζητήστε flingstones.

:punish:
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

September 09, 2011, 08:51:50 PMReply #814

Offline heras

« Reply #814 on: September 09, 2011, 08:51:50 PM »
Για την καταναλωση διαφωνω, τουλαχιστον το mr2 που ειχα ηταν πολυ οικονομικο...και για την elise το ιδιο μια και ειναι αρκετα ελαφρυτερη. Αλλα μιλαμε για πολυ ειδικο αυτοκινητο με ανυπαρκτες ανεσεις και φανταζομαι υψηλο κοστος συντηρησης σε σχεση με τα αλλα 2 που συντηρουνται σαν starlet. Εγω θα πηγαινα σε ενα απ αυτα μτχ να γουσταρω γιατι ακομα και την πιο βαρετη διαδρομη εχουν τον τροπο τους να την κανουν ξεχωριστη. Σε ολα τ αλλα λογικο ειναι να προβληματιζεσαι αν δεν εχεις parking ή εστω hardtop

Για μενα παντως αρχη και αποψη ειναι πως ο,τι εχουμε πρεπει να το ευχαριστιομαστε καθημερινα ή τουλαχιστον οσο πιο συχνα μπορουμε...
ΜΚ 1,5

September 09, 2011, 10:59:39 PMReply #815

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #815 on: September 09, 2011, 10:59:39 PM »
Παλια το χα καθε μερα... αποταν πηρα τη μηχανη το χρησιμοποιω οποτε θελω για προσωπικη ευχαριστηση... νομιζω πως τωρα το χαιρομαι πιο πολυ... οχι οτι το καθε μερα με ειχε κουρασει, απλα δεν το εκτιμουσα οσο επρεπε.
Συμφωνω και εγω με αυτο οπως εχω ξαναπει αλλωστε... Οσο για αυτο που λεει ο Σπυρος για τα νευρα, ισως και να συμφωνησω γιατι οταν ξεκιναω να το χρησιμοποιω καθε μερα βγαζω τα νευρα μου πανω του, οποτε στιγμιαια μου περνανε, με το αναλογο κοστος φυσικα. Αλλα, εξισου καλο για τα νευρα μου ειναι οταν κατεβαινω στο γκαραζ και οπως σηκωνεται αργα-αργα η γκαραζοπορτα να το βλεπω ξεσκεπαστο μεσα, το φως απεξω να φωτιζει πανω στο καθαρο αμαξωμα και αυτο να μου "χαμογελαει". Τα νευρα μου πλεον τα εκτονωνω και με το ποδηλατο, ακομα και μετα απο 40χλμ ποδηλατο οπως σημερα, οταν επιστρεφω και ανοιγω το γκαραζ το αμαξι μου ειναι εκει και με περιμενει καρτερικα, περιμενει το σημερινο η το αυριανο βραδυ που θα βγει βολτα. ;)
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

September 09, 2011, 11:12:11 PMReply #816

Offline heras

« Reply #816 on: September 09, 2011, 11:12:11 PM »
Αλλα, εξισου καλο για τα νευρα μου ειναι οταν κατεβαινω στο γκαραζ και οπως σηκωνεται αργα-αργα η γκαραζοπορτα να το βλεπω ξεσκεπαστο μεσα, το φως απεξω να φωτιζει πανω στο καθαρο αμαξωμα και αυτο να μου "χαμογελαει".

Πρεπει να ναι ωραια εικονα αυτη..!!  :good:

Εισαι απ τους τυχερους, καποιοι δεν εχουμε καν γκαραζ  :nono:
ΜΚ 1,5

September 09, 2011, 11:15:34 PMReply #817

Offline makrixeris

« Reply #817 on: September 09, 2011, 11:15:34 PM »
εγω το χρησιμοποιω καθημερινα πηγα διακοπες με την κοπελα μου μια χαρα χωρεσαν τα πραγματα τρωω βρισιμο καργα καααααθε μερα οπου βρισκω λακουβα και το κοκαλονω... κοπαναει φουλ με 35 πιεση πισω αλλα ηθελεστα και παθεστα τα ηξερα αυτα οτι θα γινουν δεν με ενοχλουν δεν το εχω για το supermarket και το βρισκω αναπαυτικοτατο ακομα και ετσι... και σκεφτομαι οτι μετα το mx5 δεν υπαρχει αλλο αμαξι μονο mr2 και lotus για καθημερινο τα μπροστινοκινητα πλεον τα βρισκω βαρεταααα  :excited:

September 09, 2011, 11:21:59 PMReply #818

Offline RomanoS

« Reply #818 on: September 09, 2011, 11:21:59 PM »
τα μπροστινοκινητα πλεον τα βρισκω βαρεταααα  :excited:

+1 Αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα! :exaclty:

Οποτε περνω αμαξι φιλου η των δικων μου (μπροστοκινητα ολα) ξενερωνω τη ζωη μου!  :P
Make It A Topless Afternoon...

September 09, 2011, 11:22:11 PMReply #819

Offline Liakos

« Reply #819 on: September 09, 2011, 11:22:11 PM »
δεν το εχω για το supermarket
Εγω παλι κ στο supermarket με αυτο παω...Χτες μαλιστα παρκαρα μπροστα απο ενα αλλο miata το οποιο μαλλον ηταν για τον ιδιο λογο με μενα εκει. ;)

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

September 09, 2011, 11:23:14 PMReply #820

Offline kakwkei

« Reply #820 on: September 09, 2011, 11:23:14 PM »
Η Lotus Elise επουδενι ΔΕΝ ειναι για καθημερινο.... ουτε καν για 2-3 φορες την εβδομαδα..
Elise S2? Sold....
and now what??

September 09, 2011, 11:27:47 PMReply #821

Offline dimsabas

« Reply #821 on: September 09, 2011, 11:27:47 PM »
Πώς να γίνω σωστός άνθρωπος όταν από μικρή ηλικία.....

έβλεπα τον Ταρζάν να τριγυρνάει γυμνός............ 

Η Σταχτοπούτα γυρνούσε μεσάνυχτα......... 

Ο Πινόκιο έλεγε ψέματα............. 

Ο Αλλαντίν ήταν κλέφτης.................
Ο Μπάτμαν οδηγούσε με 320 km/h............ 
Ο Ποπάϋ κάπνιζε και είχε τατουάζ............... 
Ο Superman έκρυβε την ταυτότητά του.........
Και το Πάκμαν έτρεχε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με ηλεκτρονική μουσική, τρώγοντας χαπάκια που τον έκαναν να σπιντάρει.........
 :P :P :P :P :P :P :P :P

September 09, 2011, 11:32:42 PMReply #822

Offline makrixeris

« Reply #822 on: September 09, 2011, 11:32:42 PM »
δεν το εχω για το supermarket
Εγω παλι κ στο supermarket με αυτο παω...Χτες μαλιστα παρκαρα μπροστα απο ενα αλλο miata το οποιο μαλλον ηταν για τον ιδιο λογο με μενα εκει. ;)

για αυτο πας σπιτι μετα και οι ντοματες εχουν γινει κετσαπ ε ? χα0χα00χ

September 09, 2011, 11:33:00 PMReply #823

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #823 on: September 09, 2011, 11:33:00 PM »
2. μεταχειρισμένα: MX sporty / MR2 / elise. Τα οποία βέβαια θα μου στερήσουν την άνεση, την ξεγνοιασιά, και την λειτουργικότητα, αλλά θα είναι λίγο απ'όλα για όλα τα γούστα. Εννοείται full stock κ εντελώς πολιτικά γιατί δεν θέλω να κοπανιέμαι στους κωλόδρομους της αθήνας.
Διαλεξε ενα απο αυτα τα 3 και με οτι περισσεψει παρε ενα κουβα για καθημερινες μετακινησεις. Οι κατοχοι που εχουν μιλησει προς το παρον αν δεις εχουν κυριως NC ασυγκριτα καλυτερο αμαξι απο ενα NB. Oι τιμες ενος sporty ειναι συγκρισιμες με ενος NC, ασυγκριτη ειναι ομως η ευχαριστηση υπερ του NB και η ανεση υπερ του NC. Eγω NC, ΔΕΝ επαιρνα και για να μην το αναφερεις μαλλον ουτε εσυ, απο το λιγο που σε ξερω κιολας μαλλον καταλαβαινω και το γιατι.

Πρεπει να ναι ωραια εικονα αυτη..!!  :good:
Ειναι... :D Και να σου πω και την αληθεια οχι μονο για μενα, αλλα και για τα παιδακια της γειτονιας μου, αμα δεις πως το κοιτανε οταν ειναι μεσα στο γκαραζ η οταν το πλενω θα καταλαβεις τι εννοω. Καθε φορα που κατεβαινω να πλυνω αμαξι, ποδηλατο και snowboard το μισο μου χρονο τον καταναλωνω να απανταω σε ερωτησεις, και αποκταω και μικρους βοηθους. Οταν το αμαξι ειναι βρωμικο και παρατημενο εκτος γκαραζ δεν ασχολουνται καν, ειναι αλλο ενα ΜΧ της γειτονιας  (εχουμε και 3-4 εδω). Αυτες τις μερες βεβαια κυκλοφορει ενα F. 575Μar. στην περιοχη και πλεον εχει μαγνητισει τα βλεμματα των μικρων!
Ασχετο και λιγο σχετικο, αρχισα να βλεπω αρκετα NCFL εδω τριγυρο και αυτο ειναι μαλλον καλο, στην Πευκη ειδα σημερα ενα γκρι (το νεο χρωμα οχι το galaxy) με μαυρες ζαντες και επισης ενα στενο κατω απο το σπιτι μου βλεπω ενα λευκο NCFL σε μια θεση που παρκαρε ενα μαυρο NC + Merc A class (ειμαι περιεργος να δω τι απο το 2 πηρε ποδι για την αποκτηση του FL!)
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

September 09, 2011, 11:39:31 PMReply #824

Offline makrixeris

« Reply #824 on: September 09, 2011, 11:39:31 PM »
Η Lotus Elise επουδενι ΔΕΝ ειναι για καθημερινο.... ουτε καν για 2-3 φορες την εβδομαδα..

εε απο καπια αλλα νομιζω πως ειναι δηλαδη συνδιαζεις και παιχνιδι και βολτα αλλιως τι να παρεις??

σταρλετακι κπ60 δεν κανει για βολτα ae86 δεν κανει lexus is300 ? δεν υπαρχουν αλλα οικονομικα που να τα κανεις ολα