Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#12]  (Read 180631 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

August 08, 2011, 12:40:56 AMReply #360

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
Re: Μπλα μπλα κτλπ [#12]
« Reply #360 on: August 08, 2011, 12:40:56 AM »
Ενω σε αυτη τη χωρα η ιστορια εχει δειξει οτι οι ρουφιανοι ζουν βασιλικα,  εγω δυστηχως ακομα δεν εχω βγαλει λεφτα (sorry για το σχολιο πολιτικου-αθλητικου περιεχομενου)

Ρουφ 1) Εθεαθη συναδελφος μου, που αντι να ασκει σκληρο moderation εδω μεσα, καθοταν και μπεκροπινε σε μπυραρια της ευρυτερης περιοχης μου, εδω που γυρνας ρε λαμογιο λες να μην σε πετυχαινα ??? Τεμπελοχανα !!!

Ρουφ 2) Εθεαθη πριν απο λιγο γνωστο NC, κατοικου βορειων προαστίων να κυκλοφορει στην Ερυθραια, στη Χαριλαου Τρικουπη συγκεκριμενα, αλλες πληροφοριες δεν θα δωσω, ας αποκαλυφθει μονος του αν θελει...
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

August 08, 2011, 01:25:29 AMReply #361

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #361 on: August 08, 2011, 01:25:29 AM »

Ρουφ 2) Εθεαθη πριν απο λιγο γνωστο NC, κατοικου βορειων προαστίων να κυκλοφορει στην Ερυθραια, στη Χαριλαου Τρικουπη συγκεκριμενα, αλλες πληροφοριες δεν θα δωσω, ας αποκαλυφθει μονος του αν θελει...

Γιαννη για μενα λες? Εαν ναι δεν σε ειδα καν.

August 08, 2011, 02:03:59 AMReply #362

Offline nikangel

« Reply #362 on: August 08, 2011, 02:03:59 AM »
Το αμάξι σίγουρα δεν έχει τρακάρει πάντως.
Παντως αποτι βλεπω εχει πολλα προβληματα...

Τα οποία προσπαθώ να μαζέψω σιγα σιγα... Αν και διαβάζοντας κατάλαβα οτι είναι προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι ιδιοκτήτες nbfl γενικά...
NC 1.8 PRHT

August 08, 2011, 09:17:24 AMReply #363

Offline SchumiMx5

« Reply #363 on: August 08, 2011, 09:17:24 AM »
Και επιβεβαιώνω μέλος από εδώ,μοντ παρακαλώ, που του αρέσουν τα θαλασσίνα(χταπόδια κλπ) πήγαινε Ολυμπιακό Χωριό για κόντρες χθες βράδυ... :P :P :P

August 08, 2011, 10:29:25 AMReply #364

Offline xenos

« Reply #364 on: August 08, 2011, 10:29:25 AM »
πο πο ρε φίλε τι σου φτεξε το αμάξι ?? αυτό sory αν γίνομαι κακός λέγεται έβαλα τα χεράκι μου και έβγαλα τα ματάκια μου..

θα συμφωνησω μαζι σου πολυ ασχημο το εκανα.ηθελα να ανταγωνιστω τα μαμα nc..

Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

August 08, 2011, 11:05:51 AMReply #365

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #365 on: August 08, 2011, 11:05:51 AM »

Tσου!!! Και εσυ Ερυθραια ησουν ??? Πως μου ξεφυγες !!! Κυκλοφορουσα ετσι και αλλιως undercover χθες με το Primera δυσκολο να με καταλαβει καποιος...

Και επιβεβαιώνω μέλος από εδώ,μοντ παρακαλώ, που του αρέσουν τα θαλασσίνα(χταπόδια κλπ) πήγαινε Ολυμπιακό Χωριό για κόντρες χθες βράδυ... :P :P :P
Μπας και πηγαινε σπιτι του ο φλωρος :P ??? Γιατι δεν κανει τετοια συνηθως !!! Δεν ξερω βεβαια μηοως τα θαλασσινα του ανοιξαν την ορεξη!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

August 08, 2011, 12:32:09 PMReply #366

Offline SchumiMx5

« Reply #366 on: August 08, 2011, 12:32:09 PM »
Χαχα...Μπα για κοντρες πήγαινε.Αφού καθόμουν πίσω από το αμάξι του και τα μάτια μου δάκρυζαν από τις αγωνιστικές βενζίνες... :P

August 08, 2011, 12:53:02 PMReply #367

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #367 on: August 08, 2011, 12:53:02 PM »
Εγώ έχω να πω μπράβο που είναι ελληνικό! γτ στο ελλάντα ακόμα στα style bars εχουν μείνει κάποιοι κ στα λευκά φλασάκια...

Και εγω μαζι σου  :good:

Αφου να φανταστεις καθε φορα που βλεπω το αμαξι του Ζαχαρια αναρωτιεμαι, ποσο ανιδεο μπορει να ειναι αυτο το παιδι, εχει ενα αμαξι 300 αλογα και δεν εχει ουτε ενα σπασμενο φαναρι, δεν εχει ουτε ενα αυτοκολλητο, δεν εχει τουλαχιστον 5 σοβαρα χτυπηματα (επισκευασμενα με 30 tie's), φοραει ακομα δερματινα καθισματα και ξυλινα τιμονια, δεν εχει εστω γυρισμενα φτερα, η εστω μια 9αρα ζαντα με στρετσαρισμενα λαστιχα που να πατανε τα μισα στο δρομο! Και φυσικα να αναφερω το χειροτερο απο ολα ???ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ STYLE BAR !!!
Πως περιμενει να τον παρουν σοβαρα εκει στα κοντροστεκια που κυκλοφορει με αυτο το χαλι !!!

Aπο την αλλη βεβαια εχεις δικιο, ειμαι ο κλασσικος ελληναρας που νομιζει οτι το μπλοκε διαφορικο ειναι βελτιωση, οταν τα διεθνη πρωτυπα πλεον εχουν ανακαλυψει το stickerbombing !!! Ποσο ασχετος μπορει να ειμαι , μαλλον φταει που δεν εχω ταξιδεψει μεχρι την Αυστραλια και δεν εχω συζητησει εκτενως με αυτα τα συμπαθη μαρσιποφορα !!!

Κριμα που δεν εχω NC για να παρω μερικες συμβουλες απο εσενα, που καταφερες να κανεις αυτο το κακασχημο αμαξι, πρωτυπο ομορφιας !!!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)

August 08, 2011, 01:12:26 PMReply #368

Offline spoumi

« Reply #368 on: August 08, 2011, 01:12:26 PM »
Χαχα...Μπα για κοντρες πήγαινε.Αφού καθόμουν πίσω από το αμάξι του και τα μάτια μου δάκρυζαν από τις αγωνιστικές βενζίνες... :P
Σπίτι μου πήγαινα ο καημένος..
Εσύ σκέφτηκα ότι θα πήγαινες για καμιά κόντρα αλλά τελικά δν έστριψες. :P
MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia

August 08, 2011, 01:23:38 PMReply #369

Offline SchumiMx5

« Reply #369 on: August 08, 2011, 01:23:38 PM »
Αν όλα πάνε καλά η επόμενη φώτο Τζον θα είναι με ρολλ-μπαρ :excited:

Η αλήθεια είναι Σπύρο ότι φοβήθηκα να στρίψω όταν σε είδα να πηγαίνεις από ’κει. :P :P :P

August 08, 2011, 01:25:29 PMReply #370

Offline spoumi

« Reply #370 on: August 08, 2011, 01:25:29 PM »
Η αλήθεια είναι Σπύρο ότι φοβήθηκα να στρίψω όταν σε είδα να πηγαίνεις από ’κει. :P :P :P

Δε σε αδικώ...  :coolio:
Από όταν έβαλα το χταπόδι όλοι κάνουν χώρο να περάσω  :P
Μάλλον δεν θέλουν να το ακούνε  :tease:
MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia

August 08, 2011, 05:02:09 PMReply #371

Offline HOUZIK

« Reply #371 on: August 08, 2011, 05:02:09 PM »

Για εμενα λεει Χαρη.... :D
Εξαλλου γραφει 'εθεαθη' οχι άκουστηκε' :P

* oem lsd/4.44 fgr/IL short shifter/4.0kg IL flywheel
* BC Racing BR RS coilovers 6/4kg / RX8 yellow dot sways with polybushings/IL end links/IL ftsb-butterfly-ppf
* AEM cai/Danelatos headers/Magnaflow cat/Racing Beat muffler
* Rota Boost 17x7.5 / AD08R 235/40/17 / Rays lug nuts
* EBC USR discs/EBC REDSTUFF pads/IL brake hoses
* front & side air dam/Garage Vary diffuser/oem stainless steel mesh grille
* custom leather/custom steering wheel/alu. interior, Voodoo knob
* XTR hid 6000k/oem footwell lamps
* Scangauge ll/pioneer p4300dvd

calm before the STORMY BLUE

August 08, 2011, 08:28:43 PMReply #372

Offline termi

« Reply #372 on: August 08, 2011, 08:28:43 PM »
Εγώ έχω να πω μπράβο που είναι ελληνικό! γτ στο ελλάντα ακόμα στα style bars εχουν μείνει κάποιοι κ στα λευκά φλασάκια...
Και εγω μαζι σου  :good:

Αφου να φανταστεις καθε φορα που βλεπω το αμαξι του Ζαχαρια αναρωτιεμαι, ποσο ανιδεο μπορει να ειναι αυτο το παιδι, εχει ενα αμαξι 300 αλογα και δεν εχει ουτε ενα σπασμενο φαναρι, δεν εχει ουτε ενα αυτοκολλητο, δεν εχει τουλαχιστον 5 σοβαρα χτυπηματα (επισκευασμενα με 30 tie's), φοραει ακομα δερματινα καθισματα και ξυλινα τιμονια, δεν εχει εστω γυρισμενα φτερα, η εστω μια 9αρα ζαντα με στρετσαρισμενα λαστιχα που να πατανε τα μισα στο δρομο! Και φυσικα να αναφερω το χειροτερο απο ολα ???ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ STYLE BAR !!!
Πως περιμενει να τον παρουν σοβαρα εκει στα κοντροστεκια που κυκλοφορει με αυτο το χαλι !!!
E κ αυτό που κολλάει? Το αμάξι του ζαχαρία είναι μια χαρά κ διακριτικό... κ γω σοβαρό 2.5άρι είχα που σύχναζε σε κοντροστέκια κλπ κλπ κ ήταν  διακριτικότατο...
μια ζάντα μια εξάτμιση κ ένα roll bar τπτ περιτό για εμφάνιση κ στυλ γτ προσωπικά δεν με ένοιαζε το exterior look k style...

Aπο την αλλη βεβαια εχεις δικιο, ειμαι ο κλασσικος ελληναρας που νομιζει οτι το μπλοκε διαφορικο ειναι βελτιωση, οταν τα διεθνη πρωτυπα πλεον εχουν ανακαλυψει το stickerbombing !!!
Από την άλλη βέβαια πάιζει να σαι λίγο κομπλεξικός γτ πιστεύεις ότι το είπα για σένα λες κ δεν ξέρεις ότι το 80% θεωρεί σαν απαραίτητη κ πρώτη κίνηση τα style bars κ τα λευκά φλασάλια

μαλλον φταει που δεν εχω ταξιδεψει μεχρι την Αυστραλια και δεν εχω συζητησει εκτενως με αυτα τα συμπαθη μαρσιποφορα !!!
Κριμα που δεν εχω NC για να παρω μερικες συμβουλες απο εσενα, που καταφερες να κανεις αυτο το κακασχημο αμαξι, πρωτυπο ομορφιας !!!
Το να λες άσχημα τα nc κ καγκουρό νομίζεις με νοιάζει?... πρώτον δεν έχω nc αν το πρόσεξες, δεύτερον είναι η αποψή σου κ απο γούστο είδαμε ότι δεν τα πας καλά (έβγαλες το z3 coupe κακάσχημο κ το ζ4 πιο όμορφο από όλα τα bmw z1 m1 Z8 κλπ)
με τη διαφορά ότι κανένας δεν έκατσε να ασχοληθεί για να σου την πει γτ απλά αν δεν σαρέσει κάτι μην το βλέπεις.....

Θεωρεις οτι βγαζω την χολη μου με αυτο το ποστ ??? Γενικα δεν εχω ιδιαιτερα καλους τροπους εκφρασης μεσα απο το φορουμ αλλα  οσες φορες και αν διαβασω το ποστ μου αυτο δεν μπορω να βρω που ειναι το λαθος μου... Απο την αλλη πλεον εχω δει τοσα κακοποιημενα αμαξια στους δρομους και εδω μεσα που θα επρεπε να εχω αποκτησει αντισωματα (αλλα δεν...).
Οχι ρε...μέλι στάζει το στόμα σου χαχαχαχααα...  :hilarious:

Anyway μην κολλάς στο πείραγμα που εσύ ξεκίνησες με το μπεις στον κόπο να γράψεις στην παρουσίαση ενός παιδιού ότι είναι το αυτοκίνητο του τραγικό κ κακάσχημο κλπ κλπ...

Σαν moderator ελπίζω να μη θες κ συ να το συνεχίσουμε άλλο κ να spamaρουμε άδικα στο φόρουμ...(εννοείται αν θες κάτι να μου πεις μου στέλνεις π.μ)
NBFL turbo last decade ....
NCFL 20th anniversary crystal white pearl
Transmission 6speed LSD & FGR 4.1
Tokico & Apex springs
Enkei RPF1 17x9 & 245/40/17
Custom 8point rollcage

August 09, 2011, 12:52:22 AMReply #373

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #373 on: August 09, 2011, 12:52:22 AM »
Ειμαι κομπλεξικος και κακογουστος ελληναρας, απλα μαλλον εσυ που ακολουθεις τα διεθνη πρότυπα δεν ξερεις να διαβαζεις ελληνικα, διαβαζωντας προσεκτικα τα ποστ μου που ακριβως εγραψα οτι το αμαξι ειναι "τραγικό κ κακάσχημο" ???
Δεν θεωρησα επισης πουθενα οτι το ποστ σου αναφεροταν σε εμενα, το αμαξι το αγορασα ετσι και να σου πω την αληθεια το stylebar δεν ηταν επιλογη μου, αχρηστο πραγμα ειναι, θα προτιμουσα ενα roll αλλα δεν θα εδινα επισης και ποτε τα λεφτα να αποκτησω κανενα απο τα 2.
Δεν εκανα επισης επιθεση σε κανενα αν και ο φιλος σου εκανε προσωπική και ειρωνική επιθεση προς αλλο μελος, κατι που δεν επιτρεπεται απο τους κανονισμους του φορουμ. Τελος αν διαβασεις σε διεθνη φορουμ (αφου γουσταρεις να ψαχνεσαι με τα "εξωτερικα") θα δεις οτι ειναι πολλοι που εχουν την αποψη πως το κουπε Ζ3 ειναι ασχημο και αν θυμαμαι καλα εχει μπει και στην λιστα των 100 ασχημοτερων απο μια βρετανικη εφημεριδα.
Και φυσικα το πιο ηλιθιο απο ολα οσα εχεις γραψει εως τωρα, τα οποια ειναι και ολα αβασιμα, εγω δεν ειπα ποτε πως το NC ειναι ασχημο αυτοκινητο, η απαψη του ΜΧ5 addict ηταν αυτη και απλως την μετεφερα...

Γενικα παρατηρω πως εχεις καποιο προβλημα με την προσεκτικη αναγνωση, οποτε σε παρακαλω αν θες να μου απαντησεις διαβασε πρωτα πολυ προσεκτικα τα οσα εχω γραψει...
« Last Edit: August 09, 2011, 01:03:26 AM by jSkyline »
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)

August 09, 2011, 01:17:36 AMReply #374

Offline termi

« Reply #374 on: August 09, 2011, 01:17:36 AM »
Ας αφήσουμε τους άλλους να δουν απο τα ποστ ποιος έχει δίκιο αν υπάρχει βέβαια κ κάποιος που τον ενδιαφέρει που δεν το νομίζω...
Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμε άλλο με αυτό το θέμα όπως σου είπα κ πρίν τέλος αν θες κάτι π.μ....
NBFL turbo last decade ....
NCFL 20th anniversary crystal white pearl
Transmission 6speed LSD & FGR 4.1
Tokico & Apex springs
Enkei RPF1 17x9 & 245/40/17
Custom 8point rollcage