Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#12]  (Read 180646 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

July 21, 2011, 11:26:14 PMReply #270

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
Re: Μπλα μπλα κτλπ [#12]
« Reply #270 on: July 21, 2011, 11:26:14 PM »
Για οσους αγανακτησαν με τα τελη κυκλοφοριας - 1000

http://www.car.gr/xyma/view/1580658/

Αν πολιτογραφηθεις πολιτης του Σουδαν θα ειναι ακομη πιο οικονομικο...
Μολις τρεξει λιγο αιμα να σου τα αρπαχτικα που το μυριζονται απο χιλιομετρα...

Δηλαδή ρε Γιώργο τι καταλάβαμε τόσα χρόνια που είμαστε Έλληνες πολίτες.....στα χαρτιά...Μια ζωή πληρώνουμε και προκοπή δεν βλέπουμε.Aν είχα κάνει το σκ@τό μου φρυγανιά και έπερνα ένα S2000 γιατί να τους το χρυσοπληρώσω ξανά και ξανά...Αυτός που έχει βάλει την αγγελία είναι έμπορος.Αλλά και το κράτος έμπορος είναι και μας εμπαίζει με τον χειρότερο τρόπο.

Σε λίγο καιρό βλέπω τα πολυτελή (;) αυτοκίνητα να είναι σαν τα πολυτελή σκάφη, που δε βρίσκεις κανένα με ελληνική σημαία.... έτσι θα καταλήξουν και τα αυτοκίνητα, όλα θα τα έχουν Έλληνες με Βουλγάρικες - Γιουγκοσλάβικες πινακίδες κτλ  :nono: :nono:

Φοβαμαι μην γυρισει σε πολιτικη κουβεντα αυτο το θεμα. Αλλα επισης φοβαμαι οτι εχεις δικιο.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

July 22, 2011, 12:46:20 AMReply #271

Offline Ξάδελφος

« Reply #271 on: July 22, 2011, 12:46:20 AM »

Δηλαδή ρε Γιώργο τι καταλάβαμε τόσα χρόνια που είμαστε Έλληνες πολίτες.....στα χαρτιά...Μια ζωή πληρώνουμε και προκοπή δεν βλέπουμε.Aν είχα κάνει το σκ@τό μου φρυγανιά και έπερνα ένα S2000 γιατί να τους το χρυσοπληρώσω ξανά και ξανά...Αυτός που έχει βάλει την αγγελία είναι έμπορος.Αλλά και το κράτος έμπορος είναι και μας εμπαίζει με τον χειρότερο τρόπο.

Ειμαστε Ελληνες και οχι μονο στα χαρτια. Οποιος θελει μπορει ν αλλαξει εθνικοτητα να αλλαξει και πιστη ν αλλαξει και φυλο αν θελει.Θεμα συνειδησης ειναι. Εσυ ειδικα επειδη εχουμε μιλησει και σε γνωρισω πιστευω οτι δε θα γινοσουν Βουλγαρος για να γλυτωσεις τα τελη για ενα αμαξι πολλων κυβικων. Εγω ισως ειμαι ρομαντικος ισως ειμαι και βλακας.   
Αλλοι δωσαν τη ζωη τους για να μην ειμαι εγω τωρα Τουρκος ή Γερμανος Ναζιστης ,αλλοι δωσαν τη ζωη τους για να ελευθερωσουν τη Βορεια Ελλαδα απο τους Βουλγαρους ....ε δε μου παει  η ψυχη να γινω Βουλγαρος για λιγοτερα τελη για ενα κωλαμαξο...

July 22, 2011, 12:49:58 AMReply #272

Offline Ξάδελφος

« Reply #272 on: July 22, 2011, 12:49:58 AM »

Σε λίγο καιρό βλέπω τα πολυτελή (;) αυτοκίνητα να είναι σαν τα πολυτελή σκάφη, που δε βρίσκεις κανένα με ελληνική σημαία.... έτσι θα καταλήξουν και τα αυτοκίνητα, όλα θα τα έχουν Έλληνες με Βουλγάρικες - Γιουγκοσλάβικες πινακίδες κτλ  :nono: :nono:

Αν διαβασεις καλα την αγγελια θα δεις οτι δεν αλλαζουν μονο τ αμαξια πινακιδες αλλα και οι ιδιοκτητες τους...μεχρι για πρασσινη καρτα παραμονης μιλαει..μα ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?
Επισης πρεπει του βλακα που συνεταξε την αγγελια να του πει καποιος οτι οι πλουσιοι Ελληνες που εχουν αμαξια με Βουλγαρικες πινακιδες ..δεν ειναι επειδη αυτος τους αλλαξε εθνικοτητα και τους εκανε Βουλγαρους  αλλα επειδη αυοι εκει εχουν επιχειρησεις.

July 22, 2011, 03:10:02 AMReply #273

emilmx

• Guest
« Reply #273 on: July 22, 2011, 03:10:02 AM »

Ειμαστε Ελληνες και οχι μονο στα χαρτια. Οποιος θελει μπορει ν αλλαξει εθνικοτητα να αλλαξει και πιστη ν αλλαξει και φυλο αν θελει.Θεμα συνειδησης ειναι. Εσυ ειδικα επειδη εχουμε μιλησει και σε γνωρισω πιστευω οτι δε θα γινοσουν Βουλγαρος για να γλυτωσεις τα τελη για ενα αμαξι πολλων κυβικων. Εγω ισως ειμαι ρομαντικος ισως ειμαι και βλακας.   
Αλλοι δωσαν τη ζωη τους για να μην ειμαι εγω τωρα Τουρκος ή Γερμανος Ναζιστης ,αλλοι δωσαν τη ζωη τους για να ελευθερωσουν τη Βορεια Ελλαδα απο τους Βουλγαρους ....ε δε μου παει  η ψυχη να γινω Βουλγαρος για λιγοτερα τελη για ενα κωλαμαξο...

εγω παντός ψάχνω τρόπω να φηγό απο αυτή τη χωρά
δεν είμαι καθόλου περήφανος πλέων για αυτή και δεν θέλω να πληρώσω τυπωτά σε φόρους
2 μέρες προσπαθώ να κανω μια δούλευα στο μητρώο του ικα και δεν τα κατάφερα

ψαχνό πλέων να φηγω και οχι για 5-6 μήνες.....7-10-20 χρονιά και αν γίνετε να μην ξαναγυρίσω

μου κάθετε κάπως που το ξαδερφακη μου έφυγε απο την ελλαδα στα 20 το 2002 και τώρα είναι στην κυπρο
με μισθό 1500+++
τζαγκουαρ και σπίτι 150 τμ
για το αμάξι θα σου πω μονό οτι πληρώνει 100€ τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια 150€ το χρόνω

στην ελλαδα απο το 1975 που ήρθαν ο πατέρας και δυο αδέρφια δεν κάναν προκοπή
αν ο δεν ήταν η μανα μου με την περιούσια του παπου ο πατέρας μου τώρα δεν θα ειχε τίποτα
και αν έχει δουλέψει σε αυτή τη ζωή!!
δεν των θυμάμαι μέχρι τα 50-52 να έκανε 1 δούλευα ποτέ
ο άλλως πάλη αν δεν ήταν η γυναικά του μυαλό ξουράφι και γενική διευθύντρια σε μεγάλο εταιρία ούτε αυτός θα ειχε τιποτα

ο 3τος μαγαζί με ανταλλακτικά στη λιοσων και φαναρτζίδικο αλλα και πάλη τίποτα
αυτός τα πήρε κρανίο το 2002 και έφυγε για κυπρο

τοτε αγόρασε σπίτι 120 τμ
ενα αμαξάκι φτινο

αλλά τώρα δεν χρωστάει πουθενά ξεχρέωσε το σπίτι και απολαμβάνει την ηρεμία

πες μου λυπών εγώ γιατί να κάτσω εδώ ??

July 22, 2011, 07:31:28 AMReply #274

Offline iliasfyntanidis

• pure velocity
  • Total likes: 4592
  • "What one man can do, another can do"
« Reply #274 on: July 22, 2011, 07:31:28 AM »

Γιώργο είμαστε Έλληνες.Αισθανόμαστε όμως?Εγώ αισθάνομαι και είμαι 100% σίγουρος ότι αισθάνεσαι και εσύ....Εννοείται πως δεν θα γινόμουν Βούλγαρος για κανένα λόγο.Ούτε όμως και Γερμανός,Αμερικάνος(Πρώτοι στην τροφική αλυσίδα,ε?)....Νομίζω γνωρίζεις-σου έχω πει από πιο πόστο υπηρέτησα την πατρίδα και επειδή έχουμε μιλήσει και πάνω από όλα καταλάβαμε ο ένας τον άλλο ξέρεις ότι δεν είναι εκεί το θέμα(στην πινακίδα) και ούτε είμαι λαμόγιο.Για μένα πατρίδα δεν είναι φίλε Γιώργο το κράτος η καλύτερα παρακράτος(οι φατριές των μοylων που μας κυβερνάνε).Είναι η Ιστορία,οι Άνθρωποι,οι Παραδόσεις και το Μέρος που απολαμβάνουμε γιατί κάποιοι νοιάστηκαν πραγματικά.....Πες μου ρε Γιώργο πόσοι έχουν Ελληνικές πινακίδες και φέρονται σαν ζωντόβολα????Καλύτερα Βουλγάρικες πινακίδες η Γερμανικό αυτοκίνητο?Οι οποίοι μας έχουν ιππεύσει κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ο-τ-α-τ-α.Δηλαδή όταν έρχονται εδώ Γερμανοί,Εγγλέζοι,Βούλγαροι...και φέρονται σαν άνθρωποι με όλη την σημασία της λέξης η πινακίδα τους αποκλείει από τον χαρακτηρισμό΄΄Ανθρωπος΄΄η από κάποιον άλλο?Φίλε Γιώργο τα αμάξια που έχουμε δεν είναι κωλοάμαξα,,,,,Είναι προιόντα που αγωνιστήκαμε,ονειρευτήκαμε και ΠΛΗΡΏΣΑΜΕ για να τα κυκλοφορούμε και να τα χαιρόμαστε.......και τα πληρώσαμε ακριβά.Τα λεφτά μας όμως δεν πιάσαν τόπο.Γιατί ούτε δρόμους έχουμε,ούτε παιδία,ούτε υποδομές,ούτε πίστες.....Πάμε ταξίδι έξω ρε Γιώργο και αντί να ασχολήθούμε με τα αξιοθέατα και τις διακοπές μας(=όχι εξαναγκαστική σκέψη)ασχολούμαστε με την γαμάτη άσφαλτο και το πως ξύναμε τα φέρινγκ και το πως μπιμπικιάσαμε τα λάστιχα....Μας κάνουν εντύπωση τα αυτονόητα....Εννοείται πως δεν θα γούσταρα με τίποτα Βουλγάρικες ,Αμερικάνικες,Γερμανικές πινακίδες.....Για μένα φίλε Γιώργο και την εννοώ αυτήν τη λέξη που λέω ,ο πολιτισμός φαίνεται στην καθημερινότητα.Δηλαδή αν τα αυτοκίνητα δεν είχαν πινακίδες πως θα διαχωρίζαμε τους οδηγούς τους????Σε UFO και ΜΗ UFO και όχι βάση εθνικοτήτων.
Προς mods δεν ασχολούμαι με την πολιτική και άλλες τέτοιες αηδίες(ποδόσφαιρο κτλ) γιατί έχω δουλειά και τα χέρια μου τα θέλω καθαρά.Απόψεις εκφράζονται οι οποίες δεν αντιπροσωπευουν κανένα κόμμα αλλά εμάς τους ίδιους.
Είσαι μεγάλο μούτρο.....Φιλάκια

Υπό αιματηρή ανακατασκευή....Έλαβε τέλος.

Καλησπέρα και καλή βραδιά...
12/11/1953 - 24/12/2023

July 22, 2011, 09:50:29 AMReply #275

Offline makrixeris

« Reply #275 on: July 22, 2011, 09:50:29 AM »
να κανω μια ερωτηση το πιο κοντο κορωνοπηνιο δεν ειναι 4.7-4.8 ?

July 22, 2011, 12:12:43 PMReply #276

emilmx

• Guest
« Reply #276 on: July 22, 2011, 12:12:43 PM »
4.8

July 22, 2011, 12:50:57 PMReply #277

Offline gianic

« Reply #277 on: July 22, 2011, 12:50:57 PM »
Δυστυχως ο Αιμιλιος και ο Ηλιας εχουν δικιο.
Ζουμε σε ενα κρατος οπου οι πολιτικοι του, οι οποιοι ειναι αυτοι που μας αξιζουν και ειναι νομιμα εκλεγμενοι απο την πλειοψηφια του λαου, πουλησαν την Ελλαδα. Άρα ουσιαστικα ο ίδιος αρρωστημενος, πουλημενος καλοβολεμενος λαος συμπεριλαμβανομενου του ομιλουντα, πουλησαν αυτη τη χωρα επιβραβευοντας αυτο το αρρωστημενο συστημα για 30 χρονια συνεχομενα. Δεν υπαρχει πλεον δικαιολογια.
Και τι περισσοτερο να περιμενει κανεις απο ενα λαο που το πρωι θα μιλαει για μπαλα και το βραδυ θα πεταει λουλουδια στα μπουζουκια;
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.. κι αυτο το κεφαλι ειμαστε εμεις οι ιδιοι.
Καλα να παθουμε κι ακομα χειροτερα!

2.5l NC Turbo
Completely stock internals
Garrett GT28
Custom tubular exhaust manifold
Bosch 850cc EV14 Injectors
FMIC
Custom 80mm exhaust
Stock ECU reflash
EVO VIII 17x8 wheels 235/40/17
Koni Yellow shocks w/progress springs
320hp

#breakingtherodbreakingtherod
NA engines - The engines with never-ending lag

July 22, 2011, 01:13:49 PMReply #278

Offline A1D3L

« Reply #278 on: July 22, 2011, 01:13:49 PM »
Δυστυχως ο Αιμιλιος και ο Ηλιας εχουν δικιο.
Ζουμε σε ενα κρατος οπου οι πολιτικοι του, οι οποιοι ειναι αυτοι που μας αξιζουν και ειναι νομιμα εκλεγμενοι απο την πλειοψηφια του λαου, πουλησαν την Ελλαδα. Άρα ουσιαστικα ο ίδιος αρρωστημενος, πουλημενος καλοβολεμενος λαος συμπεριλαμβανομενου του ομιλουντα, πουλησαν αυτη τη χωρα επιβραβευοντας αυτο το αρρωστημενο συστημα για 30 χρονια συνεχομενα. Δεν υπαρχει πλεον δικαιολογια.
Και τι περισσοτερο να περιμενει κανεις απο ενα λαο που το πρωι θα μιλαει για μπαλα και το βραδυ θα πεταει λουλουδια στα μπουζουκια;
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.. κι αυτο το κεφαλι ειμαστε εμεις οι ιδιοι.
Καλα να παθουμε κι ακομα χειροτερα!

Από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού όχι. Από την ενισχυμένη πλειοψηφία αυτών που ψήφισαν ναι. Τα υπόλοιπα αφοριστικά σηκώνουν μεγάλη κουβέντα και, μάλλον, όχι στο παρόν forum. Πάντως, δε βλέπω τι κακό έχει να μιλάς για μπάλα το πρωί και να πηγαίνεις στα μπουζούκια το βράδυ (όσο κι αν δεν είμαι οπαδός του συγκεκριμένου είδους διασκέδασης), εφόσον δεν κάνεις μόνο αυτό.

Τέλος, το κεφάλι του ψαριού είναι αδύνατο να είμαι εγώ κι εσύ και όλοι μας. Εκτός αν εγώ, εσύ και όλοι μας παίρνουμε μίζες, έχουμε μισθούς και παροχές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ το μήνα κ.ο.κ. Δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών, αλλά δεν είμαστε και ίσοι (με το "κεφάλι" εννοώ). Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

July 22, 2011, 01:15:51 PMReply #279

Offline makrixeris

« Reply #279 on: July 22, 2011, 01:15:51 PM »

July 22, 2011, 01:18:07 PMReply #280

Offline Theo

« Reply #280 on: July 22, 2011, 01:18:07 PM »
Θα ειναι τραγικα κοντο το αμαξι με αυτο!
My-ex-Mx5: 
NC 1.8lt. High | Galaxy Grey
MazdaSpeed CAI
IL Motorsports 4-1 Header
Goodwin Racing Midpipe
Cusco Type-RS 1.5 Way LSD
FGR 4.44
Tein Street Basis Z Coilovers
RX8 Sway Bars
Custom Rollbar
RX7 FD wheels skatouli custom color

July 22, 2011, 01:45:53 PMReply #281

Offline gianic

« Reply #281 on: July 22, 2011, 01:45:53 PM »

Από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού όχι. Από την ενισχυμένη πλειοψηφία αυτών που ψήφισαν ναι. Τα υπόλοιπα αφοριστικά σηκώνουν μεγάλη κουβέντα και, μάλλον, όχι στο παρόν forum. Πάντως, δε βλέπω τι κακό έχει να μιλάς για μπάλα το πρωί και να πηγαίνεις στα μπουζούκια το βράδυ (όσο κι αν δεν είμαι οπαδός του συγκεκριμένου είδους διασκέδασης), εφόσον δεν κάνεις μόνο αυτό.

Τέλος, το κεφάλι του ψαριού είναι αδύνατο να είμαι εγώ κι εσύ και όλοι μας. Εκτός αν εγώ, εσύ και όλοι μας παίρνουμε μίζες, έχουμε μισθούς και παροχές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ το μήνα κ.ο.κ. Δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών, αλλά δεν είμαστε και ίσοι (με το "κεφάλι" εννοώ). Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Πως γινεται να ισοπεδωνω τα ηδη ισοπεδωμενα; Ποσο πιο κατω απο τον πατο να παμε;

Το κεφαλι δεν ειμαστε εμεις; Και ποιος ψηφιζει το δικομματισμο τοτε 30 χρονια; Οι γατες και οι σκυλοι της χωρας;
Ποιος δεν ηξερε οτι οι απο πανω μας εχουν φαει μιζες και διοριζουν ατομα με παχυλους μισθους; Ελα τωρα.. Θεωρεις τοτε τους Ελληνες πιο αφελεις απ'ότι εγω ! Ολοι ηξεραν το παιχνιδι που παιζοταν, απλα το βουλωναν και συνεχιζαν να ψηφιζουν.

Η κουλτουρα χαρακτηριζει την ταυτοτητα ενος λαου. Κουλτουρα ειναι και ο τροπος διασκεδασης. Βγαλε το συμπερασμα σου λοιπον για τα μπουζουκια και την μπαλα. Και οπου αναφερω μπουζουκια και μπαλα δεν εννοω μονο τα συγκεκριμενα, αλλα τη γενικοτερη ελληνικη υποκουλτουρα.

2.5l NC Turbo
Completely stock internals
Garrett GT28
Custom tubular exhaust manifold
Bosch 850cc EV14 Injectors
FMIC
Custom 80mm exhaust
Stock ECU reflash
EVO VIII 17x8 wheels 235/40/17
Koni Yellow shocks w/progress springs
320hp

#breakingtherodbreakingtherod
NA engines - The engines with never-ending lag

July 22, 2011, 01:48:48 PMReply #282

Offline Ξάδελφος

« Reply #282 on: July 22, 2011, 01:48:48 PM »

...

...

εγω παντός ψάχνω τρόπω να φηγό απο αυτή τη χωρά
δεν είμαι καθόλου περήφανος πλέων για αυτή και δεν θέλω να πληρώσω τυπωτά σε φόρους

....

ψαχνό πλέων να φηγω και οχι για 5-6 μήνες.....7-10-20 χρονιά και αν γίνετε να μην ξαναγυρίσω

πες μου λυπών εγώ γιατί να κάτσω εδώ ??

Δηλαδη θα παραιτηθεις απο το Δημοσιο που εισαι μονιμος και θα φυγεις μεταναστης?Η δουλεια δυσκολη μεν αλλα μονιμη και σιγουρη δε...
Πραγματικα θελω να σε δω να το κανεις...αυτο δε θελει κοτσια...θελει balls σα μπαλες του bowling.
Eγω στη θεση σου παντως δε θα το κανα... θα απολαμβανα τη μονιμοτητα του δημοσιου και το μισθο του που απο τους φορους που ολοι πληρωνουμε (δικαιους και αδικους)προκυπτει .
Τωρα ναι ανετα φευγω και μαλιστα σχεδον το εχω κανονισει,αλλα εγω δεν εχω κατι μονιμο εν ολιγοις δεν εχω κατι καλο να χασω.

Παιδες εχουμε ενα υδροκεφαλο κρατος που για να συντηρηθει το ιδιο ,οι διοικουντες-κυβερνωντες και οι υπαλληλοι του πινει το αιμα των πολιτων του.

Το ψαρι στην Ελλαδα δε βρωμαει απο το κεφαλι ,βρωμαει ολοκληρο.

Αυτοι θελουν να φυγουμε ολα τα υγεια κυτταρα απο εδω  για να μεινουν αυτοι να τρωνε και να πινουνε οτι απομεινε.Ε οχι δα .

Νομιζω το κορωνοπηνιο ειναι 4.777

July 22, 2011, 02:09:49 PMReply #283

Offline Reverant

« Reply #283 on: July 22, 2011, 02:09:49 PM »
Εγώ που απέρριψα πρόταση από τη Google το 2004 να πάω για interview στο Mountain View (CA), χωρίς καν να έχω κάνει αίτηση (με βρήκαν αυτοί) πως πιστεύετε ότι νοιώθω;;;;   :grrrrrr: :moutza: :moutza: :moutza:
You can't imagine the power of the Dark Side.

July 22, 2011, 02:11:59 PMReply #284

emilmx

• Guest
« Reply #284 on: July 22, 2011, 02:11:59 PM »

Δηλαδη θα παραιτηθεις απο το Δημοσιο που εισαι μονιμος και θα φυγεις μεταναστης?Η δουλεια δυσκολη μεν αλλα μονιμη και σιγουρη δε...
Πραγματικα θελω να σε δω να το κανεις...αυτο δε θελει κοτσια...θελει balls σα μπαλες του bowling.
Eγω στη θεση σου παντως δε θα το κανα... θα απολαμβανα τη μονιμοτητα του δημοσιου και το μισθο του που απο τους φορους που ολοι πληρωνουμε (δικαιους και αδικους)προκυπτει .

άνετα και αύριο το πρωί αν με περνάνε τηλ και μου λέγανε μπες στο αεροπλάνο για εκεί...
δύσκολη δεν είναι η δούλευα στο δημόσιο αλλά τη να την κάνω όταν δεν δουλεύω και δεν πληρώνομαι

806€ το μηνά και ετοιμαζότανε άμεσα να κόψουν και αλλά  δηλαδή να πέσω στα κάτω απο 750€

πες μου τη όνειρα μπορώ να κάνω στην ελλαδα με 750€??
να ανοίξω σπίτι? να κάνω οικογένεια? να κάνω παιδιά??
να συντηρήσω αμάξι??  
και δεν μιλάω για το δικό μου αυτό έχει να δει βενζίνα πάνω από 30 μέρες και πριν τα τέλη αυγουστου ούτε €
εδω στο παπι πρέπει να αλλάξω λαδιά και φίλτρο και το σκέφτομαι (15€ κάνουν)
για το παπι θέλω 5€ τη μέρα βενζίνα
δηλαδή τι να δουλεύω 15 ώρες τη μέρα για μπορώ να επιβιώσω ?? οχι να ζήσω!!

γιατί αμα δουλεύεις 15 ώρες τη μέρα μην μου πεις οτι μετά ζεις
γιατί εγώ ξυπνάω το πρωί στης 5.00 πάω νοσοκομείο φεύγω στης 1.00
πέφτω για ύπνο στης 2.30 και ξυπνάω στης 19.00 να πάω στην βραδινή δούλευα
θα σχολάσω στης 1.00-2.00 θα  φτάσω σπίτι στης 2.30 θα κοιμηθώ στης 3.00-3.30 για να σηκωθώ στης 5.00

ναι με αυτούς τους ρυθμούς θα εξασφαλίσω 1400€ το μηνά

ε και ?? τη είναι ζωή αυτή ??