Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#12]  (Read 180519 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

July 02, 2011, 12:03:37 PMReply #30

Offline spoumi

Re: Μπλα μπλα κτλπ [#12]
« Reply #30 on: July 02, 2011, 12:03:37 PM »
Χρόνια πολλά στον Αντώνη ( A1D3L ) !!
Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς!

MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia

July 02, 2011, 01:13:27 PMReply #31

Offline Konstantinos

« Reply #31 on: July 02, 2011, 01:13:27 PM »
Πολύχρονος Αντουάν!! Να χαίρεσαι το κυπαρίσσι σου!  :yeah:
🔰 2007 Mazda Mx-5 1.8 NC1 Roadster
☘️2012 Alfa Romeo Giulietta 940 1.4TB

July 02, 2011, 03:43:57 PMReply #32

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #32 on: July 02, 2011, 03:43:57 PM »
Χρονια πολλα και ευτυχισμενα Αντωνη. Οτι καλυτερο!!!

July 02, 2011, 11:12:34 PMReply #33

Offline Basilmx5

« Reply #33 on: July 02, 2011, 11:12:34 PM »
Χρονια πολλα Αντωνη...

July 03, 2011, 11:14:59 PMReply #34

Offline Ξάδελφος

« Reply #34 on: July 03, 2011, 11:14:59 PM »
Ο Χάρης ειχε γραψει προσφατα για μεθοδους που ακολουθουνται για να σε κλεβουν ή ληστευουν στ αμαξι...
Καμαρωστε εν δρασει τα τσογλανια.....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TlRBhyov6zU&feature=related[/youtube]

July 04, 2011, 01:13:20 AMReply #35

Offline SmoKnight

« Reply #35 on: July 04, 2011, 01:13:20 AM »
Ο Χάρης ειχε γραψει προσφατα για μεθοδους που ακολουθουνται για να σε κλεβουν ή ληστευουν στ αμαξι...
Καμαρωστε εν δρασει τα τσογλανια.....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TlRBhyov6zU&feature=related[/youtube]

1. Καλα εκανες και το εβαλες,  :good:  :good:
καλο ειναι ολοι να προσεχουμε. Σημερα ημουν ολη μερα στο Γενηματα, οχι για μενα, για παρομοιο περιστατικο που επρεπε δυστυχως να παει στο εφημερευων  :(

2. Δε ξερω τι κανετε εσεις, εγω ομως ποτε δεν εχω κατι στο καθισμα ή κατω. Πιο πολυ για το φοβο της μοτοσυκλετας, που ανετα ενω εγω ειμαι ακινητοποιημενος στη κινηση, αυτοι να ερθουν και απο πανω ν αρπαξουν οτιδηποτε και μετα αντε πιασε τους  ;)
Τσιγαρα κι αναπτηρα, τα υπολοιπα στο τσαντακι στο πορτ παγκαζ... Τωρα αν μου φανε το manual απ το ντουλαπακι  :????:

3. Για το "τσογλανια", που ξερω οτι δε το ειπες με κακη προθεση αλλα εν βρασμω ψυχης, επειδη εχω διαβασει αρκετα ποστς σου και ξερω οτι εισαι μετρημενος στα λογια σου, θα ηθελα να χωσω μια μικρη παρενθεση. Αυτο που εμεις αποκαλουμε μπουρδελο και στο χαρτη οριζεται ως Ελλαδα, ειναι ο παραδεισος για καποιους. Εχουν δει υποθεσεις τα ματια μου, που ΑΝΕΤΑ δικαιολογουν τετεια περιστατικα. π.χ. Πιτσιρικια που απηγαγαν τα θυληκα της οικογενειας και εκτελεσαν τ αρσενικα οι Ταλιμπαν, και ο μικρος, ως μικρος (αρα ακινδυνος για τους ταλιμπαν) διεφυγε με τα 1000 ζορια στο "Παραδεισο", και τωρα πρεπει να φαει. Ξερεις πως βλεπει αυτος ο 14χρονος το 2ευρω που εχεις εσυ στο τασακι?
Σορρυ για το οφτοπικ, αλλα συνηθως μετα απο τετεια βιντεακια ακουγοντε συνηθως σχολια του τυπου "εγω θα τα σκοτωνα/κρεμαγα/εριχνα με μπαζουκας, ενω στην ουσια, στο βιντεο θα πρεπει να εστιασουμε στη προληψη  ;)
 :btp:

1.8 NC High
BC BR CoilOvers - TSW 17'' - HID 6000K - I.L. Designbar cover chromed - Clear Side Repeaters
Stock Engine ^_^

July 04, 2011, 01:44:49 AMReply #36

Offline lok502

« Reply #36 on: July 04, 2011, 01:44:49 AM »

3. Για το "τσογλανια", που ξερω οτι δε το ειπες με κακη προθεση αλλα εν βρασμω ψυχης, επειδη εχω διαβασει αρκετα ποστς σου και ξερω οτι εισαι μετρημενος στα λογια σου, θα ηθελα να χωσω μια μικρη παρενθεση. Αυτο που εμεις αποκαλουμε μπουρδελο και στο χαρτη οριζεται ως Ελλαδα, ειναι ο παραδεισος για καποιους. Εχουν δει υποθεσεις τα ματια μου, που ΑΝΕΤΑ δικαιολογουν τετεια περιστατικα. π.χ. Πιτσιρικια που απηγαγαν τα θυληκα της οικογενειας και εκτελεσαν τ αρσενικα οι Ταλιμπαν, και ο μικρος, ως μικρος (αρα ακινδυνος για τους ταλιμπαν) διεφυγε με τα 1000 ζορια στο "Παραδεισο", και τωρα πρεπει να φαει. Ξερεις πως βλεπει αυτος ο 14χρονος το 2ευρω που εχεις εσυ στο τασακι?
Σορρυ για το οφτοπικ, αλλα συνηθως μετα απο τετεια βιντεακια ακουγοντε συνηθως σχολια του τυπου "εγω θα τα σκοτωνα/κρεμαγα/εριχνα με μπαζουκας, ενω στην ουσια, στο βιντεο θα πρεπει να εστιασουμε στη προληψη  ;)
 :btp:

Δεν θέλω να συζητώ πολιτική ή να ξεφύγω εκτός θέματος στο φόρουμ αλλά θεωρώ ότι κινείσαι προς λάθος κατεύθυνση. Τα περιστατικά αυτά δεν μπορούν να γίνονται ανεκτά ούτε και να δικαιολογούνται.

Miata NA 1.6 1992

Bilstein Shocks/ Vogtland springs
Carbotech XP10 F/R
Toyo R888 195/50/15
Mythos/FM Frame Rails
    +    

Miata NA 1.8 1996

Tokico Shocks/ FM springs
Advanti Storm 15x8/ BFG Rival 205/50/15
Torsen
Mishimoto aluminum radiator
Boss Frog Clearview SH Rollbar
FM Frame Rails+Butterfly
RB Sways + Brace

July 04, 2011, 02:36:17 AMReply #37

Offline SmoKnight

« Reply #37 on: July 04, 2011, 02:36:17 AM »
Δεν θέλω να συζητώ πολιτική ή να ξεφύγω εκτός θέματος στο φόρουμ αλλά θεωρώ ότι κινείσαι προς λάθος κατεύθυνση. Τα περιστατικά αυτά δεν μπορούν να γίνονται ανεκτά ούτε και να δικαιολογούνται.
Σ αυτο που τονισα συμφωνουμε απολυτως. Αλλα δε δικαιολογησα τιποτα. Λεω πως εχουν τα πραγματα. Δεν ειναι "αποψη". Απο κει και περα ή το καταλαβαινουμε οτι το 2ευρω "γυαλιζει" σε καποιους, εστω κι ας μη κατανοουμε πληρως το γιατι, και παιρνουμε τα μετρα μας οσο μπορουμε ή αυξανουμε κατακορυφα τις πιθανοτητες να τη πατησουμε.

Δεν ειναι πολιτικη συζητηση. Δε συζηταω τα ποιος φταιει και ποιος οχι και ποιος εχει τη λυση. Κι εγω προσωπικα δε μπορω πληρως να κατανοησω καποιον που θα χτυπησει καποιον αλλο για 2 ευρω......
...... αλλα μετα μου ερχοντε στο μυαλο συμπλοκες οπαδων (ουτε καν για 2 ευρω) και θυμιζω στον εαυτο μου οτι ο κοσμος ειναι μυστηριος   :llol:  :llol:  :llol:

Συζηταω στην ουσια το οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και πρεπει να φυλαγομαστε  ;)

1.8 NC High
BC BR CoilOvers - TSW 17'' - HID 6000K - I.L. Designbar cover chromed - Clear Side Repeaters
Stock Engine ^_^

July 04, 2011, 02:48:11 AMReply #38

Offline simkoz

« Reply #38 on: July 04, 2011, 02:48:11 AM »
Αυτό με τους οπαδούς ξαναπέστο. Κι εγώ δεν καταλαβαίνω την λογική να πλακώνεσαι για κόμμα, ομάδα, κλίκα
Ειλικρινά , what were you thinking ???
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

July 04, 2011, 03:23:17 AMReply #39

Offline Ξάδελφος

« Reply #39 on: July 04, 2011, 03:23:17 AM »
@ Smoknight

Αυτος που ξεφυγε απ την κολαση και ηρθε στον "παραδεισο" δε θα σε εξαπατησει για να σε κλεψει ,δε θα σε κλεψει.Θα αγωνιστει να κερδισει τον Παραδεισο ,γιατι ξερει οτι αν παρανομησει υπαρχει η πιθανοτητα να τον ξαναγυρισουν στην κολαση...
Αν θελαν 2 Ε ας πλεναν τα παρμπριζ οχι να βουτουσαν το τσαντακιμε οτι εγγραφα μπορει να εχει μεσα(διπλωματα -αδειες κλπ ισως).
Μη μασας το παραμυθι. Δεν ειναι ολοι προσφυγες απο εμπολεμη ζωνη... Παρα πολλοι απο αυτους ειναι τυχοδιωκτες,απατεωνες και δολοφονοι που δεν ηρθαν απο καμια κολαση. Δυστυχως μαζι με αυτους θα παρει η μπαλα και αυτους που πραγματικα ερχονται απο Κολαση για να βρουν Παραδεισο.
Η παραβατικη,εγκληματικη συμπεριφορα ειναι απαραδεκτη απο οπου κι αν προερχεται και για οποιον λογο... ειτε αυτοι ειναι Ελληνες ειτε Αλλοδαποι.

July 04, 2011, 04:53:14 AMReply #40

Offline SmoKnight

« Reply #40 on: July 04, 2011, 04:53:14 AM »
@ Smoknight

Αυτος που ξεφυγε απ την κολαση και ηρθε στον "παραδεισο" δε θα σε εξαπατησει για να σε κλεψει ,δε θα σε κλεψει.Θα αγωνιστει να κερδισει τον Παραδεισο ,γιατι ξερει οτι αν παρανομησει υπαρχει η πιθανοτητα να τον ξαναγυρισουν στην κολαση...
Αν θελαν 2 Ε ας πλεναν τα παρμπριζ οχι να βουτουσαν το τσαντακιμε οτι εγγραφα μπορει να εχει μεσα(διπλωματα -αδειες κλπ ισως).
Μη μασας το παραμυθι. Δεν ειναι ολοι προσφυγες απο εμπολεμη ζωνη... Παρα πολλοι απο αυτους ειναι τυχοδιωκτες,απατεωνες και δολοφονοι που δεν ηρθαν απο καμια κολαση. Δυστυχως μαζι με αυτους θα παρει η μπαλα και αυτους που πραγματικα ερχονται απο Κολαση για να βρουν Παραδεισο.
Η παραβατικη,εγκληματικη συμπεριφορα ειναι απαραδεκτη απο οπου κι αν προερχεται και για οποιον λογο... ειτε αυτοι ειναι Ελληνες ειτε Αλλοδαποι.

Δυστυχως, ακομα και για μια θεση σε καποιο φαναρι, υπαρχουν καποιοι που καθοριζουν τα ποστα. Λυπηρο αλλα.... Ας μη μπουμε σε λεπτομεριες. Στη θεωρια ειναι πολυ σωστο αυτο που λες. Ο παραδεισος πρεπει να κερδιζεται, ωστε να μπορει να εκτιμηθει. Στη πραξη...... Αντε να καταλαβει θεωριες ενα πιτσιρικι (γιατι πιτσιρικια εχει στο βιντεο αν βλεπω καλα) οταν εχει πεσει τρελη πεινα.
Γιατι εννοιες οπως "χαρτια, εγγραφα, απατεωνια, τυχοδιοκτισμος" κλπ, που σιγουρα εχουν μια βαρυτητα για ολους μας, δε πιστευεις οτι καποιοι αλλοι μπορει να μην τις εχουν ουτε καν ακουσει?
Δεν ειναι θεμα παραμυθιου, ειπα "υποθεσεις που εχω ασχοληθει" με προσφυγες που σε κανουν να μη μπορεις να κοιμηθεις τα βραδια.......  :(
Οι "τυχοδιωκτες" θα δουλεψουν μπραβοι/ναρκωτικα/πορνεια και καμια ληστεια που ειναι τα λεφτα. Το τσαντακι, πιο ευκολα θα στο βουτηξει ενα πρεζακι, που για μενα αυτος κι αν ειναι αδικαιολογητος. Ο πιτσιρικας.....
Εχεις δικιο οταν λες οτι η εγκληματικη συμπεριφορα ειναι απαραδεκτη, αυτο ομως καποιος πρεπει να του το εχει διδαξει.
Και οταν μαθει μονο οτι η ζωη ειναι πεινα-αναγκη-κλοπη-συνηθεια-τροπος ζωης...... Αυτο δυστυχως διδασκεται το "ατυχο" πιτσιρικι, αυτο κανει. Οτι σπερνει μια κοινωνια θεριζει....
Τα τυχερα, οπως π.χ. ο πακιστανος που ειναι στο φαναρι στη Κατεχακη, που περναω καθημερινα και του δινω κατι, μου εχει καθαρισει απειρες φορες το παρμπριζ τσαμπα που δεν ειχα ψιλα. Αυτος ισως πιο μετα να βρει δουλεια και σε κανα βενζιναδικο ή θερμοκηπιο, κι αν μαθει και τη γλωσσα καλα, ισως και κατι καλυτερο. Ξερεις ομως για ποσο καιρο θα δινει "δοσεις"?

Και για να εξηγηθω καλυτερα, δεν δικαιολογω τον ενηλικα εγκληματια, σ αυτο συμφωνουμε απολυτα. Δικαιολογω, αιτιολογω αν θες, τον ανηλικο εγκληματια. Εν μερη επειδη πιστευω οτι ΠΑΝΤΑ τα παιδια δε φταινε. Φταινε παντα οι κηδεμονες και η παιδεια που τους εχει δωθει.

υγ. "Μπαλα" δε παιρνει ποτε κανεναν. Αυτο ειναι ενα κλασικο προβλημα της κοινωνιας μας που παντα θα υπαρχει, αλλα βοηθαει και στη πολιτικη. Ακομα και οι ναζι που εφαρμοσαν την υπερτατη λυση (φουρνοι) "ηρεμησαν" για 5 χρονια και τωρα ειναι παλι γεματοι ξενους  :llol:  :llol:

1.8 NC High
Stock Engine ^_^

July 04, 2011, 02:57:10 PMReply #41

Offline A1D3L

« Reply #41 on: July 04, 2011, 02:57:10 PM »
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά του φόρουμ για τις ευχές τους!

Με συγχωρείτε για την καθυστερημένη ανταπόκριση, αλλά όλο το Σ/Κ δεν μπήκα σπίτι παρά μόνο για ύπνο, τις πρώτες πρωινές ώρες...  :oops:

Να είστε καλά, σάς ευχαριστώ  :giveheart:

July 04, 2011, 04:51:28 PMReply #42

Offline option-D

« Reply #42 on: July 04, 2011, 04:51:28 PM »
Γενικά δεν είναι κάτι δυσεύρετο αλλά αυτό που ψάχνω μάλλον κάποιος το έχει κάπου πεταμένο..
Θέλω ένα πλαίσιο για πίσω πινακίδα παλιού τύπου.. Ας έχει πάνω ό,τι θέλει από στοιχεία, δεν με ενδιαφέρει, αρκεί να μην είναι σπασμένη.. Σαν αυτή πχ..

H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

July 04, 2011, 06:55:51 PMReply #43

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #43 on: July 04, 2011, 06:55:51 PM »
Γενικά δεν είναι κάτι δυσεύρετο αλλά αυτό που ψάχνω μάλλον κάποιος το έχει κάπου πεταμένο..
Θέλω ένα πλαίσιο για πίσω πινακίδα παλιού τύπου.. Ας έχει πάνω ό,τι θέλει από στοιχεία, δεν με ενδιαφέρει, αρκεί να μην είναι σπασμένη.. Σαν αυτή πχ..

Κατα 90% εχω!
Θα κοιταξω και θα σου πω!
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

July 04, 2011, 07:21:42 PMReply #44

Offline option-D

« Reply #44 on: July 04, 2011, 07:21:42 PM »
Άντε, βρες το τότε κι αύριο όταν περνάς από Γαλάτσι πάρε με να κατέβω  :good:
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E