!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (165/298) > >>

kakwkei:
Η Lotus Elise επουδενι ΔΕΝ ειναι για καθημερινο.... ουτε καν για 2-3 φορες την εβδομαδα..

dimsabas:
Πώς να γίνω σωστός άνθρωπος όταν από μικρή ηλικία.....

έβλεπα τον Ταρζάν να τριγυρνάει γυμνός............ 

Η Σταχτοπούτα γυρνούσε μεσάνυχτα......... 

Ο Πινόκιο έλεγε ψέματα............. 

Ο Αλλαντίν ήταν κλέφτης.................
Ο Μπάτμαν οδηγούσε με 320 km/h............ 
Ο Ποπάϋ κάπνιζε και είχε τατουάζ............... 
Ο Superman έκρυβε την ταυτότητά του.........
Και το Πάκμαν έτρεχε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με ηλεκτρονική μουσική, τρώγοντας χαπάκια που τον έκαναν να σπιντάρει.........
 :P :P :P :P :P :P :P :P

makrixeris:

--- Quote from: Liakos on September 09, 2011, 11:22:11 PM ---
--- Quote from: makrixeris on September 09, 2011, 11:15:34 PM ---δεν το εχω για το supermarket

--- End quote ---
Εγω παλι κ στο supermarket με αυτο παω...Χτες μαλιστα παρκαρα μπροστα απο ενα αλλο miata το οποιο μαλλον ηταν για τον ιδιο λογο με μενα εκει. ;)

--- End quote ---

για αυτο πας σπιτι μετα και οι ντοματες εχουν γινει κετσαπ ε ? χα0χα00χ

jSkyline:

--- Quote from: Hayate on September 09, 2011, 08:13:18 PM ---2. μεταχειρισμένα: MX sporty / MR2 / elise. Τα οποία βέβαια θα μου στερήσουν την άνεση, την ξεγνοιασιά, και την λειτουργικότητα, αλλά θα είναι λίγο απ'όλα για όλα τα γούστα. Εννοείται full stock κ εντελώς πολιτικά γιατί δεν θέλω να κοπανιέμαι στους κωλόδρομους της αθήνας.

--- End quote ---
Διαλεξε ενα απο αυτα τα 3 και με οτι περισσεψει παρε ενα κουβα για καθημερινες μετακινησεις. Οι κατοχοι που εχουν μιλησει προς το παρον αν δεις εχουν κυριως NC ασυγκριτα καλυτερο αμαξι απο ενα NB. Oι τιμες ενος sporty ειναι συγκρισιμες με ενος NC, ασυγκριτη ειναι ομως η ευχαριστηση υπερ του NB και η ανεση υπερ του NC. Eγω NC, ΔΕΝ επαιρνα και για να μην το αναφερεις μαλλον ουτε εσυ, απο το λιγο που σε ξερω κιολας μαλλον καταλαβαινω και το γιατι.

--- Quote from: heras on September 09, 2011, 11:12:11 PM ---Πρεπει να ναι ωραια εικονα αυτη..!!  :good:

--- End quote ---
Ειναι... :D Και να σου πω και την αληθεια οχι μονο για μενα, αλλα και για τα παιδακια της γειτονιας μου, αμα δεις πως το κοιτανε οταν ειναι μεσα στο γκαραζ η οταν το πλενω θα καταλαβεις τι εννοω. Καθε φορα που κατεβαινω να πλυνω αμαξι, ποδηλατο και snowboard το μισο μου χρονο τον καταναλωνω να απανταω σε ερωτησεις, και αποκταω και μικρους βοηθους. Οταν το αμαξι ειναι βρωμικο και παρατημενο εκτος γκαραζ δεν ασχολουνται καν, ειναι αλλο ενα ΜΧ της γειτονιας  (εχουμε και 3-4 εδω). Αυτες τις μερες βεβαια κυκλοφορει ενα F. 575Μar. στην περιοχη και πλεον εχει μαγνητισει τα βλεμματα των μικρων!
Ασχετο και λιγο σχετικο, αρχισα να βλεπω αρκετα NCFL εδω τριγυρο και αυτο ειναι μαλλον καλο, στην Πευκη ειδα σημερα ενα γκρι (το νεο χρωμα οχι το galaxy) με μαυρες ζαντες και επισης ενα στενο κατω απο το σπιτι μου βλεπω ενα λευκο NCFL σε μια θεση που παρκαρε ενα μαυρο NC + Merc A class (ειμαι περιεργος να δω τι απο το 2 πηρε ποδι για την αποκτηση του FL!)

makrixeris:

--- Quote from: kakwkei on September 09, 2011, 11:23:14 PM ---Η Lotus Elise επουδενι ΔΕΝ ειναι για καθημερινο.... ουτε καν για 2-3 φορες την εβδομαδα..

--- End quote ---

εε απο καπια αλλα νομιζω πως ειναι δηλαδη συνδιαζεις και παιχνιδι και βολτα αλλιως τι να παρεις??

σταρλετακι κπ60 δεν κανει για βολτα ae86 δεν κανει lexus is300 ? δεν υπαρχουν αλλα οικονομικα που να τα κανεις ολα

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version