!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
jSkyline:
--- Quote from: Basilmx5 on September 09, 2011, 06:40:55 PM ---Παλια το χα καθε μερα... αποταν πηρα τη μηχανη το χρησιμοποιω οποτε θελω για προσωπικη ευχαριστηση... νομιζω πως τωρα το χαιρομαι πιο πολυ... οχι οτι το καθε μερα με ειχε κουρασει, απλα δεν το εκτιμουσα οσο επρεπε.
--- End quote ---
Συμφωνω και εγω με αυτο οπως εχω ξαναπει αλλωστε... Οσο για αυτο που λεει ο Σπυρος για τα νευρα, ισως και να συμφωνησω γιατι οταν ξεκιναω να το χρησιμοποιω καθε μερα βγαζω τα νευρα μου πανω του, οποτε στιγμιαια μου περνανε, με το αναλογο κοστος φυσικα. Αλλα, εξισου καλο για τα νευρα μου ειναι οταν κατεβαινω στο γκαραζ και οπως σηκωνεται αργα-αργα η γκαραζοπορτα να το βλεπω ξεσκεπαστο μεσα, το φως απεξω να φωτιζει πανω στο καθαρο αμαξωμα και αυτο να μου "χαμογελαει". Τα νευρα μου πλεον τα εκτονωνω και με το ποδηλατο, ακομα και μετα απο 40χλμ ποδηλατο οπως σημερα, οταν επιστρεφω και ανοιγω το γκαραζ το αμαξι μου ειναι εκει και με περιμενει καρτερικα, περιμενει το σημερινο η το αυριανο βραδυ που θα βγει βολτα. ;)
heras:
--- Quote from: jSkyline on September 09, 2011, 10:59:39 PM --- Αλλα, εξισου καλο για τα νευρα μου ειναι οταν κατεβαινω στο γκαραζ και οπως σηκωνεται αργα-αργα η γκαραζοπορτα να το βλεπω ξεσκεπαστο μεσα, το φως απεξω να φωτιζει πανω στο καθαρο αμαξωμα και αυτο να μου "χαμογελαει".
--- End quote ---
Πρεπει να ναι ωραια εικονα αυτη..!! :good:
Εισαι απ τους τυχερους, καποιοι δεν εχουμε καν γκαραζ :nono:
makrixeris:
εγω το χρησιμοποιω καθημερινα πηγα διακοπες με την κοπελα μου μια χαρα χωρεσαν τα πραγματα τρωω βρισιμο καργα καααααθε μερα οπου βρισκω λακουβα και το κοκαλονω... κοπαναει φουλ με 35 πιεση πισω αλλα ηθελεστα και παθεστα τα ηξερα αυτα οτι θα γινουν δεν με ενοχλουν δεν το εχω για το supermarket και το βρισκω αναπαυτικοτατο ακομα και ετσι... και σκεφτομαι οτι μετα το mx5 δεν υπαρχει αλλο αμαξι μονο mr2 και lotus για καθημερινο τα μπροστινοκινητα πλεον τα βρισκω βαρεταααα :excited:
RomanoS:
--- Quote from: makrixeris on September 09, 2011, 11:15:34 PM ---τα μπροστινοκινητα πλεον τα βρισκω βαρεταααα :excited:
--- End quote ---
+1 Αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα! :exaclty:
Οποτε περνω αμαξι φιλου η των δικων μου (μπροστοκινητα ολα) ξενερωνω τη ζωη μου! :P
Liakos:
--- Quote from: makrixeris on September 09, 2011, 11:15:34 PM ---δεν το εχω για το supermarket
--- End quote ---
Εγω παλι κ στο supermarket με αυτο παω...Χτες μαλιστα παρκαρα μπροστα απο ενα αλλο miata το οποιο μαλλον ηταν για τον ιδιο λογο με μενα εκει. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version