!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
xenos:
--- Quote from: kosfitis on August 22, 2011, 06:43:46 PM ---Δεν ηταν παρομοιο φιλε Νitse...Ηταν το ιδιο :hello: :hello: Ωραιο στροφιλικι ειχε στη Σκοπελο...Ειδα κι εγω μερικα Mx5 αλλα δε θυμαμαι καλα καποιο συγκεκριμενα...πως ειναι το δικο σου εξωτερικα?
--- End quote ---
Ρε συ και εγώ σε είδα!
cymru:
--- Quote from: saldale on August 22, 2011, 09:49:01 PM ---Γιάννη έχω ακόμα το ρολόι σου...
--- End quote ---
Το ξέρω φίλε μου είναι το δώρο σου :P :P
* αν μπορέσω τελικά να έρθω Παρασκευή θα το πάρω αλλιώς βλέπουμε για το εομενο Σ/Κ αν είναι :(
gianic:
--- Quote from: dimitiris_b on August 22, 2011, 03:16:27 PM ---καλα ελεγαν πως ειναι οπλο αυτο το μοτερ :guns: :guns: :guns: :guns: :guns: :guns:
--- End quote ---
Οταν εμεις τουρμπιζαμε μετα απο πολυ διαβασμα και προσωπικη ασχολια τα μοτερ μας, αυτοι που τα ελεγαν αυτα ειχαν 10.000 ευρω στο χερι και ειχαν ευαγγελιο το burn out και τους μηχανικους τους που σαν προβατα τους καθοδηγουσαν στη στανη. ΟΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ.
dimitiris_b:
--- Quote from: gianic on August 22, 2011, 11:07:51 PM ---
--- Quote from: dimitiris_b on August 22, 2011, 03:16:27 PM ---καλα ελεγαν πως ειναι οπλο αυτο το μοτερ :guns: :guns: :guns: :guns: :guns: :guns:
--- End quote ---
Οταν εμεις τουρμπιζαμε μετα απο πολυ διαβασμα και προσωπικη ασχολια τα μοτερ μας, αυτοι που τα ελεγαν αυτα ειχαν 10.000 ευρω στο χερι και ειχαν ευαγγελιο το burn out και τους μηχανικους τους που σαν προβατα τους καθοδηγουσαν στη στανη. ΟΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ.
--- End quote ---
σωστο!
Αλλα οπως λενε εκαστος στο ειδος του και ο λουμιδης στους καφεδες.
Σοβαρα παντος δεν το λεω με κακια για το μοτερ απλα πειραζω την αλλη την αδερφη μπας και τσιμπισει και κανουμε κανα πατηματακι αλλα μπα!
Εγω το εχω πει πολλες φορες και σου αξιζει μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για την δουλεια που ειχες κανει στο μοτερ σου και γενικα στο αμαξι.
ΑΣΧΕΤΟ,,,κυκλοφορουν φημες οτι κατω απο το καπο σου βρισκονται 6 κιλυνδροι σε σειρα ισχυει???
dimitiris_b:
--- Quote from: emilmx on August 22, 2011, 03:40:58 PM ---ενα τηλ δεν ξέρατε να πάρετε ρε ??
--- End quote ---
εσυ δεν μου ειχες πει ρε τρελε οτι δεν πατας κανονισμενη κοντρα?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version