!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
emilmx:
ναι ....είπα να σπάσω την παρθενιά μου
XrhstosZ:
και εγω κουμπαρος :-)
kosfitis:
--- Quote from: xenos on August 22, 2011, 10:20:53 PM ---
--- Quote from: kosfitis on August 22, 2011, 06:43:46 PM ---Δεν ηταν παρομοιο φιλε Νitse...Ηταν το ιδιο :hello: :hello: Ωραιο στροφιλικι ειχε στη Σκοπελο...Ειδα κι εγω μερικα Mx5 αλλα δε θυμαμαι καλα καποιο συγκεκριμενα...πως ειναι το δικο σου εξωτερικα?
--- End quote ---
Ρε συ και εγώ σε είδα!
--- End quote ---
χαχαχα να υποθεσω κι εσεις διακοπες με τα κοριτσια σας ετσι? :axe: Η Σκοπελος αλλωστε μονο για τετοιου ειδους διακοπες προσφερεται...Θυμαμαι ενα Μχ5 που ειδα και το οδηγουσε μια γυναικα δε θυμαμαι ηλικια...
xenos:
--- Quote from: kosfitis on August 23, 2011, 08:14:10 AM ---χαχαχα να υποθεσω κι εσεις διακοπες με τα κοριτσια σας ετσι? :axe: Η Σκοπελος αλλωστε μονο για τετοιου ειδους διακοπες προσφερεται...Θυμαμαι ενα Μχ5 που ειδα και το οδηγουσε μια γυναικα δε θυμαμαι ηλικια...
--- End quote ---
Εγώ ήμουν με ένα κόρσα, που να το πάω το καημένο το μαζντάκι εκεί... αλλά σε πέτυχα 3-4 φορές και το κοιτούσα και λέω κάποιος "γνωστός" θα ναι... :????:
Alex:
Χρόνια σου πολλά και από εμένα Αντώνη (έστω και καθυστερημένα). Με υγεία πρώτα απόλα και πολλές ώρες ασχολίας με το miata σου
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version