!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
Στέλιος - fess:
Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο να πουλάμε τα αυτοκίνητα μας είτε γιατί δεν έχουμε, είτε γιατί δεν θέλουμε να πληρώνουμε τις λυστρικές χρεώσεις του χρεοκοπημένου μας κράτους.
Όσο φθηνά και να πουλήσεις πλεον ένα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο, δεν υπάρχει άνθρωπος να το αγοράσει.
Ένα Ζ σα το παραπάνω με τις νεες χρεώσεις των τελών και την ειδική έκτακτη (που σαφώς θα είναι μόνιμη, αλλά όχι νόμιμη) εισφορά, φτάνει στα 1.700€
:zalistika: :zalistika: :zalistika:
dimsabas:
Τα οποία 1.700 είναι ένα τίποτα μπροστά στα άπειρα χρήματα που έχει ρίξει ο τυπάς στο όχημα. Το ότι είναι κερατιάτικα δεν το αρνείται κανείς. Αλλά αν έχεις κάνει ένα Ζ έτσι και δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα, ε, δεν το πουλάς. Εκτός κι αν το βαρέθηκες και πας σε κάτι άλλο, όπως ο συγκεκριμένος. Αλλά πώς γίνεται να το βαρεθείς; :giveheart:
heras:
Tα παντα βαριεται ο ανθρωπος με τον καιρο...
Παρεμπιπτοντως αυτα τα σκιτσα κ η ματ επικαλυψη βγαινουν ευκολα? Για μενα εμφανισιακα ειναι χαλια, αν το αγοραζα την αλλη μερα θα το ξανακανα μαμα εξωτερικα αν γινεται βεβαια
Στέλιος - fess:
Κοίτα, το να έχεις ένα Ζ που αγοράστηκε μεταχειρισμένο προ 3ετίας- 4ετάς δε νομίζω πως είναι κάτι τόσο τρομερό από άποψη πλουτισμού.
Πολλοί φίλοι μου, υπάληλλοι και αυτοί, όπως εγώ κάνανε το σκ... τους παξιμάδι, για να αγοράσουν κάτι που γουστάρανε και κάνανε κέφι.
Δε νομίζω πως το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί αξιόποινη πράξη...
Γιατι να ποινικοποιήσουμε την κατοχή ενός Ζ ή S2k, που πριν 3 χρόνια είχανε αξία 4,5 τάλαρα και όχι ενός Α3 ή Golf (πάω να πλύνω τα χέρια μου, που έγραψα γι αυτές τις πατάτες) που σαν καινούργια οι μισες τους εκδόσεις είναι ακριβότερες;
Υπό αυτό το αυστηρό πρίσμα, είμαστε όλοι φάουλ με τα γκάμπριο μας και ας έχουν σήμερα πενιχρή αξία.
Οι επικαλύψεις φεύγουν σχετικά εύκολα, αλλά αν δεις το συγκεκριμένο από κοντά, δε θα τις πειράξεις.
Το όχημα είναι όνειρο από κάθε άποψη.
Ισως μονο τη Japan βλακόφατσα που κοσμεί τα πίσω φτερά... να αφαιρούσα.
Τεσπά, ούτε λ7 έχω να το πάρω, αλλά και να είχα δεν μπορώ πλέον να πληρώνω τους άχρηστους, ανύπαρκτα πράγματα. (τέλη, βενζίνες, ασφάλειες)
Γι αυτό πουλησα και το προηγούμενο μου και ας το έκανα τρελό κέφι.
Η σύζυγος έλεγε: δεν έχουμε λ7 να πάρουμε ένα mini που κάνω κέφι;
Κι εγώ απαντούσα: δεν έχουμε λ7 να κρατήσουμε το fx...
Liakos:
Εκπληκτικο το Ζ. Τραγικη η αερογραφια...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version