!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (41/298) > >>

simkoz:

--- Quote from: SmoKnight on July 15, 2011, 03:16:34 PM ---Ξερει κανεις αν υπαρχει και σε τορεντ ωστε να ψαξω να το βρω σε καπως καλυτερη αναλυση?

--- End quote ---
Τώρα τι ερώτηση είναι αυτή? τα πάντα υπάρχουν σε τόρρεντ, απλά πρέπει να ψάξεις λίγο

SmoKnight:

--- Quote from: simkoz on July 17, 2011, 01:54:51 AM ---
--- Quote from: SmoKnight on July 15, 2011, 03:16:34 PM ---Ξερει κανεις αν υπαρχει και σε τορεντ ωστε να ψαξω να το βρω σε καπως καλυτερη αναλυση?

--- End quote ---
Τώρα τι ερώτηση είναι αυτή? τα πάντα υπάρχουν σε τόρρεντ, απλά πρέπει να ψάξεις λίγο

--- End quote ---

Βαρια κουβεντα ειπες τωρα....
Οταν ειχαμε το BlueWhiteGT, οντως εβρισκες τα παντα.... Τι μου θυμισες.....  >:a
Παντως οντως υπαρχει, το βρηκα με τη βοηθεια φυσικα ενος π.μ., γιατι στα γνωστα στεκια που τριγυριζω δε το πετυχα, και σε πολυ καλη ταχυτητα μαλιστα  :exaclty:

Μπάι δε γουεη, δε πιστευω να ειχε και κανας αλλος την υπεροχη ιδεα σημερα για απογευματινη/βραδινη βολτιτσα προς Σουνιο???
Στο πηγαινε ηταν σχετικα καλα, στο γυρνα....... περασα απο το Θυμαρι στις 9:50 και εφτασα Βαρκιζα στις 12:00 :guns:  :guns:

spoumi:

--- Quote from: SmoKnight on July 17, 2011, 03:15:04 AM ---Οταν ειχαμε το BlueWhiteGT, οντως εβρισκες τα παντα.... Τι μου θυμισες.....  >:a
--- End quote ---

Τον συγκεκριμένο τον έχουμε ακόμα  :-\ :-\

απλά κατά τη γνώμη μου δεν έχει σχεδόν τίποτα.

SmoKnight:

--- Quote from: spoumi on July 17, 2011, 03:31:42 AM ---
--- Quote from: SmoKnight on July 17, 2011, 03:15:04 AM ---Οταν ειχαμε το BlueWhiteGT, οντως εβρισκες τα παντα.... Τι μου θυμισες.....  >:a
--- End quote ---

Τον συγκεκριμένο τον έχουμε ακόμα  :-\ :-\

απλά κατά τη γνώμη μου δεν έχει σχεδόν τίποτα.

--- End quote ---

Γιατι πολυ απλα δεν ειναι ο "συγκεκριμενος". Μετα το επισοδειο με τη Τζουλια, επεσε κυνηγητο και..... Μετα βγηκαν καποιοι "κλωνοι"  ;)
Βγηκαν μαλιστα και κλωνοι που ηθελαν λεφτα για να σου παρεχουν εξτρα ratio  :llol:  :llol:  :llol:

spoumi:

--- Quote from: SmoKnight on July 17, 2011, 03:37:37 AM ---Γιατι πολυ απλα δεν ειναι ο "συγκεκριμενος". Μετα το επισοδειο με τη Τζουλια, επεσε κυνηγητο και..... Μετα βγηκαν καποιοι "κλωνοι"  ;)
Βγηκαν μαλιστα και κλωνοι που ηθελαν λεφτα για να σου παρεχουν εξτρα ratio  :llol:  :llol:  :llol:

--- End quote ---
εμένα πάντως μπαίνει με τα ίδια στοιχεία που έμπαινα και παλιότερα.. Είναι δυνατόν να έχουν κρατήσει και τα στοιχεία από τον παλιό tracker? Όπως και να'χει ούτε τότε έμπαινα ούτε τώρα μπαίνω :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version