!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (4/298) > >>

Konstantinos:
Καθόλου...έχει σημαντικά υψηλότερο κόστος συντήρησης από το αμάξι σου. Και εγώ τη Δευτέρα αρνήθηκα, αν και καίγομαι ιδιαίτερα τελευταία, ανταλλαγή με S2K μαύρο με bronze Work CR και tein ss γιατί αφενός δεν θα μπορούσα με τη καμία να το δικαιολογήσω και αφετέρου γιατί δεν είμαι για έκτακτες εισφορές και περισσότερα έξοδα από τα ήδη πολλά που έχω. Και να το πάρεις θα περνά πολύ περισσότερο καιρό παρκαρισμένο παρά ρολλάροντας.

heras:
Eγω παντως το δικο μου οπως εγραψα κ στην αγγελια χθες αν βρεθει καποιο mr2, rx8 ή m3 e36 μετατροπη θα το ανταλλαζα. Πλεον μονο αυτα μπορω να δικαιολογησω κ να συντηρησω (κραταω μια επιφυλαξη μονο για το m3)

nmwisima:
Nαι, ρε Χάρη, εννοείται εγώ αποφασίζω και αυτό έκανα.

Το έγραψα για να γίνεται κουβέντα.

Το σκεπτικό είναι ότι δεν ήθελα περισσότερη δύναμη ή κάτι από αυτά που δίνει το 7άρι.

Επίσης, να δώσω ένα αμάξι του 96 με άδεια του 2001 για να πάρω ένα του 92, κλειστό, με αλλαγμένο μοτέρ???

Μπα...

SIMOS:

--- Quote from: nmwisima on June 30, 2011, 02:24:03 PM ---....για να πάρω ένα του 92, κλειστό, με αλλαγμένο μοτέρ???

Μπα...

--- End quote ---

Αν ήταν FD να το συζήταγες, αλλά το FC δεν νομίζω ότι ήταν και ιδιαίτερου κάλους !  Συν του ότι θέλουν πολύ ευλάβική συντήρηση ... στοργή και προδερμ ! :exaclty:

steliosmk1:

--- Quote from: nmwisima on June 30, 2011, 01:46:15 PM ---Μόλις αρνήθηκα να ανταλλάξω το Μιάτα μου με ένα Rx7 FC. Έκανα μ@λ@κί@ μήπως :????:

--- End quote ---
και ο βοβ το ιδιο!!!!ο ιδιος θα ητανε!!!
 8)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version