!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
Manolis:
Μίλησε και ο πρόσκοπος..
nmwisima:
--- Quote from: jSkyline on June 29, 2011, 10:53:55 PM ---Επι της ουσιας βεβαια τα μισα ειναι αχρηστα οποτε 2,5 φορες παραπανω απο το Μανο θα ηταν μια καλη αναλογια!
--- End quote ---
Δυστυχώς τώρα που έχω δουλειά δεν προλαβάινω να τα ψάξω ένα-ένα...
Βγάλε όμως και από το 1κ του Μάνωλη ένα 80% που είναι άχρηστα και κακεντρεχή σχολιάκια της μιας σειράς για διάφορα άτομα από δω μέσα, και τι σου μένει?
Καμιά 200αριά και πολλά λεω χρήσιμα ποστ, λιγότερο δηλαδή από το 10% των 2,5Κ χρήσιμων δικών μου :moutza: :llol:
Αντωνάκη, πλύσου ξυρίσου και καθάρισε το γκαράζ γιατί έρχομαι...
nmwisima:
Μόλις αρνήθηκα να ανταλλάξω το Μιάτα μου με ένα Rx7 FC. Έκανα μ@λ@κί@ μήπως :????:
george1.8:
Λίγο.... :moutza: :moutza:
GENERAL:
--- Quote from: nmwisima on June 30, 2011, 01:46:15 PM ---Μόλις αρνήθηκα να ανταλλάξω το Μιάτα μου με ένα Rx7 FC. Έκανα μ@λ@κί@ μήπως :????:
--- End quote ---
Εσυ θα το κρινεις εαν εκανες μαλακια ή οχι. Μπορει να ειναι σκαλες ποιο ομορφο απο το αμαξι σου το RX7 αλλα δεν ξερεις σε τι ακριβως κατασταση βρισκετε, εαν εχει τυχον "κρυφα" προβληματα, εαν θα σου βγαλει ξαφνικα τιποτα τρελλα εξοδα που δεν φαινονταν απο την πρωτη ματια οποτε θα μεινεις για καποιο ευλογο χρονικο διαστημα (...μπορει και μεγαλο διοτι η ζημια να ειναι ακριβη!!!) χωρις αμαξι, οτι η καταναλωση θα ανεβει δραματικα και αυτο θα το δεις στην τσεπη σου πρωτα, οτι εαν το αμαξι αυτο ειναι χαρτι μετα απο λιγο καιρο θα το συνηθισεις και θα θες περισσοτερα οποτε παραπανω εξοδα και γενικος πολλα ακομα. Ολα αυτα πρεπει να τα βαλεις στην ζυγαρια και να δεις προς τα που γερνει!!!
Τελος καθε τι που επιλεγουμε εχει τα θετικα και τα αρνητικα του οποτε.... ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!!!! :exaclty: :exaclty: :exaclty:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version