!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (275/298) > >>

jSkyline:

--- Quote from: Konstantinos on October 12, 2011, 04:16:54 PM ---Ο μόνος λόγος που το άφηνα εκεί βράδυ ήταν επειδή έχει φως (και καλή παρέα τα άλλα δύο miataκια  :D ) δεν λέω για τη περιοχή, μιλάω γενικά, άλλο να παρκάρεις σε ένα δρόμο και αν σου κάτσει η στραβή σου 'κατσε και άλλο αν το παρκάρεις μαζί με άλλα αυτοκίνητα που πωλούνται και να αποτελείς κράχτη! Αυτό εννοούσα.. Άλλωστε Καλογρέζα αναγκαστικά παρκάρω στο δρόμο ελλείψει γκαράζ και υποχρεώνω τη κοπέλα μου και το πατέρα της να με "κλείσουν" με τα αυτοκίνητά τους ώστε σε περίπτωση κλοπής να μην μπορεί να βγει το αμάξι...

--- End quote ---
Εσυ ρε αγορι μου εχεις ξεφυγει !!! :D
Συνηθως οταν μιλαμε για κλοπη αυτοκινητου αυτο ειναι στην συνηθη θεση παρκαρισματος του. Κατι αναλογο συνεβη και με τον Γιαννη προφανως και ηξεραν που μενει, ενδεχομενος ηξεραν και το προγραμμα του και εχαν μελετησει και τις κινησεις του. Ενταξει δεν μιλαμε και για μελετη τυπου "Gone in 60 Seconds" αλλα ειχαν μια γενικη ιδεα. Δεν ηταν 2-3 λωποδύτες που βγηκαν στο δρομο και εψαχναν για το πρωτο S2000 που βρεθηκε μπροστα τους. Η Ν.Ιωνια (κυριως το κομματι Καλογρεζα-Αλσουπολη), το Ν.Ηρακλειο, το Μαρουσι και το Χαλανδρι, λογο Φιλοθεης-Ψυχικου αλλα και γιατι στο ΟΑΚΑ ειναι η φωλια της ΔΙΑΣ, ειναι περιοχες με υψηλη αστυνομευση και με σχετικα αυξημενη κινητικότητα παντα. Σου εξηγησα και τι αμαξια υπαρχουν στην περιοχη και τους λογους που πιστευω οτι κανενας δεν θα ασχοληθει με ενα αμαξι σαν το δικο μου η το δικο σου. Σε τελικη αναλυση αμα θελουν ας παν να κλεψουν αυτη την διακριτικη ροζ Πορκα που ειναι εδω παρκαρισμενη πιο κατω !!! Σε ακτινα 500μ απο το σπιτι μου παντως εχω 911, Grand Cherokee, CLS, 550 Maranello, ενα γκαραζ γεματο με πανακριβα αυτοκινητα και μια μαντρα με επισης πανακριβα + το ροζακι που λεγαμε και ολα τα αλλα που και εσυ ξερεις. Αν καποιος ασχοληθει με τα δικα μας τα μπ***ελ@, θα πρεπει να ειναι πανιβλ@κ@ς!!!
Εσυ πιστευεις οτι σε κλοπη αμαξιου βγαινουν τυχαια βολτα βρισκουν ενα Χ αμαξι και το πηραν ??? Χωρις να ξερω και που ακριβως ειχε παρκαρει ο Γιαννης η περιοχη του βολευει για μια τετοια κινηση, εγκατειλειμενο κτηριο κοντα τοου, σχετικα ανοιχτο μερος και ευκολη εξοδος προς τη Μεσογειων.

bill_viper:
H Στικούδη μόλις είπε στη Τατιάνα, ότι προτιμά να δει ένα ωραίο αυτοκίνητο, μια ωραία ζάντα, αντί να πάει για ψώνια!! :Ρ

Στέλιος - fess:
Μπράβο της. Αντράκι.

Konstantinos:

--- Quote from: jSkyline on October 12, 2011, 04:49:29 PM ---
Εσυ ρε αγορι μου εχεις ξεφυγει !!! :D
Εσυ πιστευεις οτι σε κλοπη αμαξιου βγαινουν τυχαια βολτα βρισκουν ενα Χ αμαξι και το πηραν ??? Χωρις να ξερω και που ακριβως ειχε παρκαρει ο Γιαννης η περιοχη του βολευει για μια τετοια κινηση, εγκατειλειμενο κτηριο κοντα τοου, σχετικα ανοιχτο μερος και ευκολη εξοδος προς τη Μεσογειων.

--- End quote ---

Eντελώς! Κοίτα για την αστυνόμευση της περιοχής μας, όλα τα πέριξ που όντως τα όρια είναι ιδιαίτερα δυσδιάκριτα, έχω έναν ενδοιασμό. Οι ΔΙΑΣ είναι παντού όντως, απλά δεν βλέπω με την ίδια συχνότητα με παλιά τη παρουσία τους εν κινήσει και στα στενά. Τους βλέπω σε πλατείες, σταθμούς ΗΣΑΠ, τράπεζες, πίσω από περίπτερα, έτσι μουλωχτά, σε κεντρικούς δρόμους (βλ. Μαρίνου Αντύπα) , διακριτικότερα δίπλα σε μαγαζιά πλουσίων (από φίλο στην ΕΛ.ΑΣ η τελευταία info). Στο στενάκι που θα πιάσουν τη γιαγιά με το καρότσι της λαικής και θα τη ρημάξουν ή θα πάρουν το πορτοφόλι και το κινητό ενός πιτσιρικά, ή θα σπάσουν παράθυρο αυτοκινήτου (κάνε μια βόλτα πρωί σε Αυγής πάνω από τις γραμμές του τρένου, Πράσινο λόφο, Πλαπούτα στην Audi να δεις πόσα είναι σπασμένα!). Προσωπικά δεν αισθάνομαι ασφαλής από την αστυνομία μας, επίσης λόγω ασχολίας ξέρω από πρώτο χέρι πώς συμπεριέρονται οι ασφαλιστικές σε περιπτώσεις κλοπής, προτιμώ να είμαι πολύ προσεκτικός, ακόμα και υπερβολικός για να μην τη πατήσω. Δεν ξέρω ρε συ Johnny πώς ενεργούν, αλλά από τα τελευταία που διαβάζω και ακούω, είναι απλή διαδικασία να στο πάρουν. Εδώ ο Housik σε πλαζ ήταν ο άνθρωπος και του πήραν την οθόνη...και μιλάμε για σημείο με συνεχη ροή κόσμου.

Liakos:

--- Quote from: fess on October 12, 2011, 04:15:01 PM ---
Να ενημερώσω επίσης πως μετά από τη πολιτισμένη συζήτηση  :axe: :axe: :axe: που είχαμε με τον Nitroking, δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης.

--- End quote ---
Πφφφ... Ειστε ξενερωτοι...  ::- ::-

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version