!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
GENERAL:
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/102045.asp
jSkyline:
--- Quote from: nmwisima on October 13, 2011, 12:32:48 AM ---
--- Quote from: jSkyline on October 13, 2011, 12:27:08 AM ---Παρατηρωντας ολα αυτα που λεει ο απο πανω εκτενεστερα θα πω οτι ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ !!!
Γαβριηλ με κανεις να μετανιωνω ακομα περισσοτερο για τον ΒΑΝ που εφαγες...Για τον ιδιοκτητη παλι, αναρωτιεμαι γιατι τον εχουμε αφησει και γραφει, καθως και καποιους επιπλεον ιδιοκτητες σουργελων !!!
--- End quote ---
Eνδιαφέρουσα άποψη, αλλά Γιάννη, ξέρεις ότι αν το αποπάνω ποστ το είχα γράψει εγώ, θα είχα φάει μπαν για ανάρμοστη συμπεριφορά.
Φιλικά Γαβριήλ, δεν μου κάνει εντύπωση που η κοπέλα σου χρειαζόταν ένα τέτοιο λεβιέ.
--- End quote ---
Αν ειμασταν απολυτα αντικειμενικοι το φορουμ θα ηταν πεντακαθαρο οπως τις πρωτες μερες, δυστηχως ομως δεν ειμαστε, οποτε υπο αυτες τις συνθηκες εγω γινομαι επιθετικος χωρις κοστος και εσυ μπορεις ακομα να γραφεις ;) Το ΠΜ σου το ειδα με μεγαλη καθυστερηση, αν και καποιος αλλος το καθαρισε! Ειδικα παντως στις παρουσιασεις επειδη εχουν γινει πολλες παρεξηγησεις αυτο που μπορω να πω ειναι μην εκθετετε το αμαξι σας αν δεν θελετε να κριθειτε γιατι οπως ειπες και εσυ (αρχικα πριν το edit) οι αποψεις ειναι... !!!
ΥΓ Εκανες edit και εγινες και προκλητικος...Αν εγω εκτροχιαστηκα προσβάλλοντας ενα αυτοκινητο εσυ τι εκανες προσβάλλοντας ενα μελος ???
nmwisima:
--- Quote from: jSkyline on October 13, 2011, 12:42:32 AM ---
--- Quote from: nmwisima on October 13, 2011, 12:32:48 AM ---
--- Quote from: jSkyline on October 13, 2011, 12:27:08 AM ---Παρατηρωντας ολα αυτα που λεει ο απο πανω εκτενεστερα θα πω οτι ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ !!!
Γαβριηλ με κανεις να μετανιωνω ακομα περισσοτερο για τον ΒΑΝ που εφαγες...Για τον ιδιοκτητη παλι, αναρωτιεμαι γιατι τον εχουμε αφησει και γραφει, καθως και καποιους επιπλεον ιδιοκτητες σουργελων !!!
--- End quote ---
Eνδιαφέρουσα άποψη, αλλά Γιάννη, ξέρεις ότι αν το αποπάνω ποστ το είχα γράψει εγώ, θα είχα φάει μπαν για ανάρμοστη συμπεριφορά.
Φιλικά Γαβριήλ, δεν μου κάνει εντύπωση που η κοπέλα σου χρειαζόταν ένα τέτοιο λεβιέ.
--- End quote ---
Αν ειμασταν απολυτα αντικειμενικοι το φορουμ θα ηταν πεντακαθαρο οπως τις πρωτες μερες, δυστηχως ομως δεν ειμαστε, οποτε υπο αυτες τις συνθηκες εγω γινομαι επιθετικος χωρις κοστος και εσυ μπορεις ακομα να γραφεις ;) Το ΠΜ σου το ειδα με μεγαλη καθυστερηση, αν και καποιος αλλος το καθαρισε! Ειδικα παντως στις παρουσιασεις επειδη εχουν γινει πολλες παρεξηγησεις αυτο που μπορω να πω ειναι μην εκθετετε το αμαξι σας αν δεν θελετε να κριθειτε γιατι οπως ειπες και εσυ (αρχικα πριν το edit) οι αποψεις ειναι... !!!
ΥΓ Εκανες edit και εγινες και προκλητικος...Αν εγω εκτροχιαστηκα προσβάλλοντας ενα αυτοκινητο εσυ τι εκανες προσβάλλοντας ενα μελος ???
--- End quote ---
Δεν θεωρώ ότι εκτροχιάστηκες εσύ. Θεωρώ ότι εκτροχιάστηκε ο Γαβριήλ.
Το σχόλιο μου είναι αντιγραφή της πρότασης που Ο ΙΔΙΟΣ έγραψε, ακόμα και ο παρελθοντικός χρόνος που χρησιμοποιώ είναι αυτος που χρησιμοποίησε.
--- Quote from: gabi_haros on October 13, 2011, 12:00:05 AM ---(κάτι τέτοιο θυμάμαι είχε και μία γκόμενα μου για άλλη χρήση)
--- End quote ---
Σύμφωνω, ποστάρουμε και περιμένουμε κριτική, αλλά κριτική είναι το "άλλαξε τα απαίσια φώτα", "άλλαξε τα πεντάλ" που γράφονται στο αυτοκίνητο του fess.
Ακόμα και εκεί πάντως, το σχόλιο "το ταμπλό σου θυμίζει καγκουρικο Ραλι του '97" οδήγησε σε αψιμαχία.
Φαντάσου να είχα γραφτεί εκεί το εν λόγω ποστ.
Φαντάζομαι αυτός που προσβάλλει πρώτος -και μάλλον δεν θα έπρεπε να επιβραβευτεί γι αυτό- είναι ο gabi-haros.
Εκτός αν θεωρούνται σχολιασμός αυτοκινήτου ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
--- Quote from: gabi_haros on October 13, 2011, 12:00:05 AM ---...για να σου θυμίζει ΠΟΣΟ κουλός είσαι... που τον παίρνει ενίοτε και τον έχεις βάλει για να σου θυμίζει τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις ... Ξέρεις τι κάνεις λάθος;
(πέρα του ότι ζεις, αναπνέεις και γράφεις) ... ποτέ δεν φημιζόσουν για το γούστο σου ... εσύ διαβάζεις το γιαπωνέζικο κοσμοπόλιταν για γύφτικα αμάξια...
--- End quote ---
nmwisima:
http://www.pistonheads.com/sales/3229681.htm :giveheart: :giveheart:
Theo:
Tρελό το φιεστάκι!!
Έχω ένα αυτοκόλλητο pistonheads, αν το κολλήσω λες να πάρω και εγώ κανένα άλογο από τα 550 που έχει; :tease:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version