!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (266/298) > >>

nmwisima:

--- Quote from: fess on October 10, 2011, 07:33:26 PM ---Δάσκαλε, πότε να έρθω να σου ξαλαφρώσω τις τσιμούχες;
--- End quote ---

Ντροπή. ;D >:-

saldale:
Χτές παρκάραμε με τον Bill viper στα Village στο Φάληρο κατα τις 7. Τα αυτοκίνητα μπήκαν το ένα διπλα στο άλλο, σε απομακρισμένο σημείο στο υπόγειο parking που ήταν άδειο. Παρκάραμε κανονικά.

Όταν φύγαμε, ήταν ολο το parking ασφυκτικά γεμάτο και πολύ κοσμος έψαχνε για θέσεις.

Αν είχαμε πιάσει 2 θέσεις ο καθένας, αυτό πιθανόν να μην άρεσε σε τίποτα "καλοθελητές" και να είχαμε άλλα...

Nitroking:
Ρε συ μιλαω για παρκινγκ που ειναι και θα μεινει αδειο.. Σχεδον παντα οταν παω στο mall παω για ταινια στη νυχτερινη προβολη.. Οταν φευγω ειμαι εγω κι αλλα 10 αμαξια.. Μιλαμε το εχετε πιασει το θεμα και το εχετε πεθανει τελειως ομως! Ξεκολληστε λιγο, οσοι με ξερουν γνωριζουν τι ατομο ειμαι και αν θα δυσκολευα τη ζωη καποιου με τετοιο τροπο καθως και το αν εχω αρχες η οχι.. Ελεος πια! Ο αλλος μεχρι και για τη νοημοσυνη μου μιλησε, τι να πω, ολοι μαγκες ειναι πισω απο τα πληκτρολογια..

saldale:
Καλά εγω περιέγραψα ένα πρόσφατο περιστατικό σχετικό με αυτό που συζητάτε...
Δεν είπα κάτι για σένα, ουτε χαρακτήρησα κανέναν.

Είναι προφανές οτι αυτό που λές, το κάνεις υπό ειδικές συνθήκες και σε γνωστό ή ελεγχόμενο περιβάλλον   

Στέλιος - fess:
Μόνο εσύ ρε μπιπ, θα μπορούσες να σκεφτείς πρόστυχα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version